Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YOK beee :KK70: azcık peş peşe gibi oldu ama öyle degil benım kı 12 36 çalıısyordu o zaman gööreve gitmeden yada geldikten sonrası arada zaman var yani .D :KK70: napiiim korktum her gunu degerlendırdım kızz bıde en son yumuetlama da ben buna dedım bugun yumurtlama gunum bu bagırdı bana yeter ben yapmıcam yoruldum bende kustum gıttım yataga yattım gece yanıma geldiii bişe dicem sana bugun önemli gunmu dıyor evet dedim ama bunua yaparım sonra adetne kadar elleme benı dıyor :KK70: yıne kıyaamadı bana aklına gırmısım önemli gun diyerek içine batmış :KK70:
Ahahah ah bu kocalar banada benim ki başıma jinekolog kesildinn gene ne arastiriyon bırak daha şu telefonu diyo :))

Bazen eşimle tartışınca birlikte olmak istemiom bugun bebek günü gel ben bebeğim için uğraşıyorum senin için değil diyo.. ona da bahane :) :)
işteee aynı kız ama zor yaa onlar için ben hadı yatıyom o sabahın 5 inde gııdyo yazık :KK70: ama nağğğpiiiim o erkek :KK70:

KIZZ BEN SINIRIMDN öluyorum adam bna resmen hadii gel kendın napıyısan yap diyor sankı cocugu tek ben yapıyorum yaa ya sııznde öylemı sorun oluyor mu cok takıyısun falan dıyor mu eşlerınız özellıklde öenmlı gunlerde
Ya ben gülmekten ölçem şimdi yaaa .benim esimde yumurtlama günlerinde hesaplayıp yapmak istedigimde istemiyordu sonra baktım olacak gibi değil bosverdim bende hayırlısı diyorum ne zaman yumurtlama günüm desem sen yumurtlamiyon aşk bence kuluçkaya yat diyor yanasmiyor:-)

Bazen eşimle tartışınca birlikte olmak istemiom bugun bebek günü gel ben bebeğim için uğraşıyorum senin için değil diyo.. ona da bahane :) :)

Ahh bu adamlar valla. Hayat onlara güzel. Benim adet yaklaşınca hep internetteyim. Araştırıyomm. Adete yakın belirtiler, adete yakın test negatif . Kadınlar kulübünün altını üstüne getiriyorum :KK53:

Ya ben gülmekten ölçem şimdi yaaa .benim esimde yumurtlama günlerinde hesaplayıp yapmak istedigimde istemiyordu sonra baktım olacak gibi değil bosverdim bende hayırlısı diyorum ne zaman yumurtlama günüm desem sen yumurtlamiyon aşk bence kuluçkaya yat diyor yanasmiyor:-)
bizim şimdi ki bahanemiz ben 31 yasında adamım yarın yaım ilerleyınce hiç bişe olmıcak benı biraz hor kullanma azcık tedarikli kullan diyor :KK70: bahaneeye bak

Ben eşime adetten 3 gün sonraki günlerin çok öenmli oldugunu eger bebek istiyorsak bu günlerde gün aşırı ilşkiye girmemiz gerektiğini söyledim. Sonra ben tabii takmıyo gözüktüğün için oralı olmuyom ama içim içimi yiyo acaba kaççak mı bugun felan bakıyom benimki yanaşmalara başlıyo sonra diyo bu günler önemli değerlendrmemiz lazım :)

bizim şimdi ki bahanemiz ben 31 yasında adamım yarın yaım ilerleyınce hiç bişe olmıcak benı biraz hor kullanma azcık tedarikli kullan diyor :KK70: bahaneeye bak
Düşünce yapısı aynı benim ki :-) bosan sen beni diyor napim çocuk için diyince de yanasmiyor:KK75:

Ben eşime adetten 3 gün sonraki günlerin çok öenmli oldugunu eger bebek istiyorsak bu günlerde gün aşırı ilşkiye girmemiz gerektiğini söyledim. Sonra ben tabii takmıyo gözüktüğün için oralı olmuyom ama içim içimi yiyo acaba kaççak mı bugun felan bakıyom benimki yanaşmalara başlıyo sonra diyo bu günler önemli değerlendrmemiz lazım :)
LAAAANGGGGN aglıcam gulmekten :KK70: kaçacakmııı dıyorrrr koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Güzel taktik valla kız bu aklı niye daha önce vermedin gerçi benim ki istiyonda belli etmiyon diyor sürekli pis gıcık:sinirli:

Kızlar yalan sölemekte usta oldum diyorum size bütün taktikler bende :) ne istitonuz söleyin hemen vereyim taktik :)
Ben istediğim zaman kesinlikle olmuyor kuzum bebek için istiyorsun diyor kaçıyor ama kendi isteyince hemen gönlümü yapar şeytan tuyu var mubarekte ver taktik şimdi bana ben nedeyim

X