- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
kismet 2000bine ulennn benden önce yazan beşiz dogursunBas bas 1000 leri Uzaygrn ye bidaha mı gelcez dünyayaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kismet 2000bine ulennn benden önce yazan beşiz dogursunBas bas 1000 leri Uzaygrn ye bidaha mı gelcez dünyayaaaaaaaaaaa
yaaa kızım ben varyaaaa düşünemiyoruuum bileeee offf kesin bana görmemişinnn cocuuuu olmuss derlerr ama derse desinler haklılarr cunkuu olmuss yaniii :)Yaa şöle bi düşündüm de bebekte gelmemekte haklı hacıı korkuyo şuan bizden bu manyaklar gelmeden neler yapıo gelince bunlar iyice manyaga bağlar diyr gelmiyo yavrumm
Ben resmen iki yüzlü oldum yeminle huylarımdan tiksinir oldum dışarda beni gör dersin bunun çocukumrunda bile değil herkese diyorum aman kim bakcaz uğraşamam ben vs vs eve geliyorum ben hüngür şakır bi ağlaa bi ağlaa gece aklıma geliyo ağlıyorum yaaaYok yaklaşık 1 yıl olucak korunmayalı henüz ağlamadım kendime bile itiraf edemiyorum bakma sen cok istediğimi buraya yazınca farkettim :) bayaa isteyip üzülüyormusumm aslında savunma mekanizması heralde :)
Ben yine ikiyüzlü olmaya devam sanki haberim yokmuşta olmuş gibi davranırım artık :) :)yaaa kızım ben varyaaaa düşünemiyoruuum bileeee offf kesin bana görmemişinnn cocuuuu olmuss derlerr ama derse desinler haklılarr cunkuu olmuss yaniii :)
Evet bende öyleyim işte eşim görse bile şaşırır oda bana sen istemiyorsun falan diyo nasıl bir imaj çiziyorsam artıkk hahhahaBen resmen iki yüzlü oldum yeminle huylarımdan tiksinir oldum dışarda beni gör dersin bunun çocukumrunda bile değil herkese diyorum aman kim bakcaz uğraşamam ben vs vs eve geliyorum ben hüngür şakır bi ağlaa bi ağlaa gece aklıma geliyo ağlıyorum yaaa
katila katıla güldüm ya özgüven küpüm benimyaaa kızım ben varyaaaa düşünemiyoruuum bileeee offf kesin bana görmemişinnn cocuuuu olmuss derlerr ama derse desinler haklılarr cunkuu olmuss yaniii :)
o benim için önceden gecerliydiii ama şimdi herkes biliyo istedgimiii :) insallah bu duruma benim gibi alısmadan bebişin oluuurBen yine ikiyüzlü olmaya devam sanki haberim yokmuşta olmuş gibi davranırım artık :) :)
Bende eşimi teselli ediyorum düşünebiliyo musun :) :) aman olmuyosa olmuyo naapcan diyorum sonra o da aman dio geçinip gidiyoz :) canım kocam yaa benim yüzümden evlat kokusundan mahrum kalıyo kendime değilde ona üzülüyorum açkcasıEvet bende öyleyim işte eşim görse bile şaşırır oda bana sen istemiyorsun falan diyo nasıl bir imaj çiziyorsam artıkk hahhaha
Ben yine ikiyüzlü olmaya devam sanki haberim yokmuşta olmuş gibi davranırım artık :) :)
Olcak olcakk deme öyleeeBende eşimi teselli ediyorum düşünebiliyo musun :) :) aman olmuyosa olmuyo naapcan diyorum sonra o da aman dio geçinip gidiyoz :) canım kocam yaa benim yüzümden evlat kokusundan mahrum kalıyo kendime değilde ona üzülüyorum açkcası
Ben bazen çok baskı olunca ben istiyorum da eşim istemiyo diyorum :) allahım tam bi yalancı oldum :)o benim için önceden gecerliydiii ama şimdi herkes biliyo istedgimiii :) insallah bu duruma benim gibi alısmadan bebişin oluuur
Serayyyy uzuleni dovuyoz bizBende eşimi teselli ediyorum düşünebiliyo musun :) :) aman olmuyosa olmuyo naapcan diyorum sonra o da aman dio geçinip gidiyoz :) canım kocam yaa benim yüzümden evlat kokusundan mahrum kalıyo kendime değilde ona üzülüyorum açkcası
ne mutlu bana o zaman seni güldürdüyseeem karamsar olmayalım umutlu mutlu heyecanlı bişekilde bekleyelimm :)katila katıla güldüm ya özgüven küpüm benim
Şey deriz bizde istemeden oldu aslında ama kısmet artık napalımm :))))Ben yine ikiyüzlü olmaya devam sanki haberim yokmuşta olmuş gibi davranırım artık :) :)
Olcak olcakk deme öyleee
İyi geceler canımmKızlar hepinize iyi geceler bol muhabbetler.Ben kaçar.
Öyle olmalıyız kuzum benim içinde zor bende üzülüyorum ama bu bize kazandırmaz kaybettirir.ne mutlu bana o zaman seni güldürdüyseeem karamsar olmayalım umutlu mutlu heyecanlı bişekilde bekleyelimm :)
iyi geceler canımmİyi geceler canımm
Hee yolu denedim kızlar şuan stresten mideme vurdu 2aydır midem agrıyoÖyle olmalıyız kuzum benim içinde zor bende üzülüyorum ama bu bize kazandırmak kaybettirir.