Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kendimizi kandırıyoruz heralde pembe diyee bu ayda olmadı kendi adımaa konuşayımm olsun üzülmeyelim kasımda aşk başkadır diyorlar bizimde aşklarımız kasıma kalsın
Benimle aynı dili konuşan biri daha hah ya şöyle olun bugün ablamla konuşuyordum 3 çocuğu var senin çocuğun yok sen rahatsın diyor bende dedim nankörlük etme ne güzel kafanı kasiyacak vaktin yok dedim sıkılmıyor su n dedim yok diyor senin yerinde olsam keşke diyo:KK70:

Benimle aynı dili konuşan biri daha hah ya şöyle olun bugün ablamla konuşuyordum 3 çocuğu var senin çocuğun yok sen rahatsın diyor bende dedim nankörlük etme ne güzel kafanı kasiyacak vaktin yok dedim sıkılmıyor su n dedim yok diyor senin yerinde olsam keşke diyo:KK70:
Valla haklı aslındaa hepimizin cocuğu olsun sonraa okul açılsınn yaz tatli bitsin diye gün saycaz biliyorum :)))

hahaah ben onları her adet bittikten sonra sanki o ay olacakmıs gibi düşünüyoruuum :) dogum yapıyorum instadan kıyafet bakıyoruum :))
Ya geçen ay ben bebek magazasına girip bebişim için bişiler baktım almadım tabii hatta burcu ne zaman doğcagına kadar da baktımm hafta hafta gebelik program bile indirmişim :)

Ya geçen ay ben bebek magazasına girip bebişim için bişiler baktım almadım tabii hatta burcu ne zaman doğcagına kadar da baktımm hafta hafta gebelik program bile indirmişim :)
hahhaha ben onları indiriyorum adet olunca aglaya aglaya siliyorumm :) bebek arabası besik yorgan hepsi nasıl olacak her sey hazırdaaa malumm olacakk olmuyooo :)

hahhaha ben onları indiriyorum adet olunca aglaya aglaya siliyorumm :) bebek arabası besik yorgan hepsi nasıl olacak her sey hazırdaaa malumm olacakk olmuyooo :)
Yaa şöle bi düşündüm de bebekte gelmemekte haklı hacıı korkuyo şuan bizden bu manyaklar gelmeden neler yapıo gelince bunlar iyice manyaga bağlar diyr gelmiyo yavrumm

Yaaa yerim senii :) hepimiz aynıyız resmen.. kırmızlar gelmeye başlayınca ağlama seansları başlıyo mu sende de :)
Yok yaklaşık 1 yıl olucak korunmayalı henüz ağlamadım kendime bile itiraf edemiyorum bakma sen cok istediğimi buraya yazınca farkettim :) bayaa isteyip üzülüyormusumm aslında savunma mekanizması heralde :)

X