Kötu olur mu hiç canım cok guzel birsey hayırlı olsun rabbim sana bağışlasın inşallah ❤Kötü bişey mi peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötu olur mu hiç canım cok guzel birsey hayırlı olsun rabbim sana bağışlasın inşallah ❤Kötü bişey mi peki
Kuzum cokk sevindim şuan testin varsa tekrarlasanaKızlar az önce baktım wc de açık pembe kahve akıntı gelmiş . Bata 3 gün var.Erken mi olucam şimdi.Yoksa dünkü negatif geç döllenmeden dolayı mı çıktı.Yüzde 50 şans var şuanda.
Benimde az önce başıma geldi nasıl heycanlandm sabırım hasta oluyorumm yine yine olmadı offffff offffKızlar az önce baktım wc de açık pembe kahve akıntı gelmiş . Bata 3 gün var.Erken mi olucam şimdi.Yoksa dünkü negatif geç döllenmeden dolayı mı çıktı.Yüzde 50 şans var şuanda.
Ay yok yeminle sinir oldum şuan.Dün senin dediğini de yapmayı unuttum kesecektım testi.Heyecandan unutmuşum.Ya 3 gün erken başladı ya da geç döllenme.Kuzum cokk sevindim şuan testin varsa tekrarlasana
Kıpkırmızı glmediği sürece umut hep var.Sende kırmızımı?Benimde az önce başıma geldi nasıl heycanlandm sabırım hasta oluyorumm yine yine olmadı offffff offff
Hayır değil pembeydi tek damla gibi peçetede gördüm sonra gelmedi 1 saat hiç bir şey şimdi günlük ped de gördüm pembe gibi sulu akıntı gibi değişikKıpkırmızı glmediği sürece umut hep var.Sende kırmızımı?
Daha 4 günüm vardı benimdeKıpkırmızı glmediği sürece umut hep var.Sende kırmızımı?
Canım hayırlı olsun değerin çok güzelKızlar beta hcg yaptırdım 733.45 çıktı ne demek
Inşallah canım benim iyi düşün iyi olsun hayırlısı olsun sabret bata az kalmış zatenAy yok yeminle sinir oldum şuan.Dün senin dediğini de yapmayı unuttum kesecektım testi.Heyecandan unutmuşum.Ya 3 gün erken başladı ya da geç döllenme.
Ayyyy hadi olursun olsa.
Canım adetime 3 gün var diyosun yerleşme kanaması olması için yumurtlamadan sonra o da 10 15 gün öncesinde olması lazım..şuan adet başlangıcı gibi gözüküyorEğer kesilirse bu gelenler testte hemen çıkarmı şuan eğer yerleşme kanamasıysa yerleştikten belli bir süre sonra mı cıkar testte
Canım geç yumurtlama olabilir yada yurtlama günü illa adetten 10gun önce olacak değil ki .olabilir benceCanım adetime 3 gün var diyosun yerleşme kanaması olması için yumurtlamadan sonra o da 10 15 gün öncesinde olması lazım..şuan adet başlangıcı gibi gözüküyor
Ama günü gelmiş canım.. inşallh öyledir tabii herşey allahtanCanım geç yumurtlama olabilir yada yurtlama günü illa adetten 10gun önce olacak değil ki .olabilir bence
Ne güzel soru bu böyle kafa bin oldu çıkar mı çıkmaz mı diye dusunmektenEğer kesilirse bu gelenler testte hemen çıkarmı şuan eğer yerleşme kanamasıysa yerleştikten belli bir süre sonra mı cıkar testte
Aynen canım ol diyince olduran rabbim var inşallah bebis vardırAma günü gelmiş canım.. inşallh öyledir tabii herşey allahtan
Sen naaptın hala test yapmadın mıAynen canım ol diyince olduran rabbim var inşallah bebis vardır
Yok kuzum nerde eşim yine geç çıktı eczaneler kapanıyor zaten bende fena gribimSen naaptın hala test yapmadın mı
Inşallah canım benim iyi düşün iyi olsun hayırlısı olsun sabret bata az kalmış zaten
Yok kuzum nerde eşim yine geç çıktı eczaneler kapanıyor zaten bende fena gribim
İnşallah yerleşme kanamasıdı canım.Hayır değil pembeydi tek damla gibi peçetede gördüm sonra gelmedi 1 saat hiç bir şey şimdi günlük ped de gördüm pembe gibi sulu akıntı gibi değişik