Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bugün birşeyi farkettim idrarında beyaz tül perde gibi parçacıklar geliyor bir kaç aydır ara sira görüyordum ama galiba sürekli geliyor .böbrek taşı düşürdüm ve yeni oluşumlar vardı acaba taşlar dan mi bilemedim öyle olsa ağrım olurdu galiba böyle birşey yaşayan var mi

5 yıllık evliyim geçen sene malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan 1yıl geçti hala hamile kalamadım kürtaj korunma sürem bittikten snra dr gittim 3ay tedavi uygıladı olmadı hsg çektik yine olmadı 4 ay daha de ugraştı olmadı aşılama dedi eşim istemedi akışna bıraktık şimdi kısaca hiç bi sorun yok ama 1 yıldır olmadı

Bende 1yıldır bekleyenlerdenim bu ay ilk kez bir gebenin günlüğü sayfasının sahibi ebru hanımla irtibata gectim sağolsun elinden geleni yapmya çalışıyor ovülasyon testi denedim bu ay inofolic de içmeye başladım bi kaç yerde okudum sebepsiz inferlitede işe yarıyor diye bakalım hayırlısı olsun bat 14 ekim beklemedeyim

Kızlar progesteron sonucuma şimdi internetten kendim baktım 13.29. Adetimin 21.günündeyim bende TSH da yüksekti 5-6 lardaydı. Oda düşmüş çok şükür 3.50 . Henüz istediğim kıvama gelmemiş ama olsun. Bu arada TSH için ilaç yazmadı bana doktorun biri sinir oldum zaten . Ben kendim dereotu kullanıyorum saraçoğlunun programında duydum demekki etki etmiş. Minik minik kistlerim varmış oda muhtemelen bu ayki kullandığım çörekotu bal tarçın küründen dolayı.Çok önemsemedi doktor kistleri.BetaHCG yede baktırdım gitmişken oda 2.3 çıkmış yani olmadı bu ayda. Artık gelecek ay yumurta takibi yaptıracağım inşallah klomen tedavisine başlayacağım. İple çekiyorum adetimin 3.gününü :). Bişey sorcam size ben ya bu kistlerin gitmesini istiyorum bir an önce tedaviye başlamadan, acaba bugün hemen soğan kürüne başlasam birşey Olurmu?
Birde kızlar eşinde hareketli sperm sayısı azlığı sıkıntısı olup klomen çatlatma iğnesi tedavisinden olumlu sonuç alan varmı acaba ?

5 yıllık evliyim geçen sene malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan 1yıl geçti hala hamile kalamadım kürtaj korunma sürem bittikten snra dr gittim 3ay tedavi uygıladı olmadı hsg çektik yine olmadı 4 ay daha de ugraştı olmadı aşılama dedi eşim istemedi akışna bıraktık şimdi kısaca hiç bi sorun yok ama 1 yıldır olmadı
Hayırlı vakitte gelsin canım bebeğin üzülme diyemiyorum ben bile boş karnıma bakıp hayallere dalıyorum :KK1:ama rabbimden ısrarla istemekte istemiyorum hayırlı vakitte hayırlı bir evlat istiyorum kafayı yesemde evlat diye dualarım hep boyle:KK1:

İnşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz kızlar güzel haberleri alırız gerçekten insanın piskolojisi bozuluyor

Insan evladi oyle degisik ki. Ben bazen bebegim olsun diye tirmalarken birinin cocugunu gorup ay yok dayanamam gerildim sıkıldım diyorum. Sonra hazir degil miyim diye soruyorum hooop döndük başa.. Sonra dua ediyorum bana hayirli zamanda hazir olduğumda ver. Regl olunca da bir süre mutsuz geziyorum. Her sözümde şükür hamd var isyan etmiyorum ama oluyor iste. Benim sebepsiz olmamasi bundan bile kaynaklanabilir kendi kendimi yiyorum falan.

Hayırlı vakitte gelsin canım bebeğin üzülme diyemiyorum ben bile boş karnıma bakıp hayallere dalıyorum :KK1:ama rabbimden ısrarla istemekte istemiyorum hayırlı vakitte hayırlı bir evlat istiyorum kafayı yesemde evlat diye dualarım hep boyle:KK1:
En kötüsü tam kendini herşeye hazırlıyosun adete 1 hafta kala allahımm nasıl bi heycandır o hemen hamililik moduna girerken buluyorum kendimi :) tabiki hep dua ederken hayırlısını istiyorum demek hayırlısı buymuş benimde imtihanım buymuş elden bişi gelmiyo rabbimden gelen herşeye razıyız

Insan evladi oyle degisik ki. Ben bazen bebegim olsun diye tirmalarken birinin cocugunu gorup ay yok dayanamam gerildim sıkıldım diyorum. Sonra hazir degil miyim diye soruyorum hooop döndük başa.. Sonra dua ediyorum bana hayirli zamanda hazir olduğumda ver. Regl olunca da bir süre mutsuz geziyorum. Her sözümde şükür hamd var isyan etmiyorum ama oluyor iste. Benim sebepsiz olmamasi bundan bile kaynaklanabilir kendi kendimi yiyorum falan.
Canım sen kendini teselli etmek için onu sölüyosundur. eminimki hazırsındır en iyi anne bile olcagına eminim.

Canım sen kendini teselli etmek için onu sölüyosundur. eminimki hazırsındır en iyi anne bile olcagına eminim.
Ohooo ben şimdiden ne ederim ne yaparim diyorum. Ama uzun uzadiya bekleyince insan bazen yanlis dusuncelere sevk oluyor. Ama vaz geçmek yok bebise devam :halay:

:anneadayı::KK200:Merhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.rahim kalınlaşması olmuş demişti birkez doktor ama fitille adet görmüştüm .şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun:emir_bebek:
merhaba canım ayın 15 inde tam 1 yıl oluyor evleneli ve evlendiğimiz günden beri istiyoruz çocuk henüz olmadı bekliyoruz hala :)

İyi akşamlar kızlar hepimiz burda çift çizginin resmini paylaşmak nasip olur msj baktım da galiba bizim sınavi mız galiba birbirimize dua edelim tüm sıkıntılarımız bitsin rabbim hayırlı vakitte hepimize o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin :dua:hamile olup buraya yazmazsaniz sacinizi ceksin bebeginiz insallah :KK4:

İyi akşamlar kızlar hepimiz burda çift çizginin resmini paylaşmak nasip olur msj baktım da galiba bizim sınavi mız galiba birbirimize dua edelim tüm sıkıntılarımız bitsin rabbim hayırlı vakitte hepimize o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin :dua:hamile olup buraya yazmazsaniz sacinizi ceksin bebeginiz insallah :KK4:

İnşallah Can'ım tez Zaman da hepimiz kavuşuruz inşallah bebişlerimize :halay:

Kızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.

Kızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.
Tebrikler canım üzülme hamilesin ve sağlıklı bebeğin evet doktorda demiş her hastane de farklı olabilir bat a daha var gecmemis bence değerin iyi bat geçtikten sonra iki kat artma başlar :anneadayı::KK200:

X