Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende yiğit Ege koyacağım erkek bebeğim olursa eşimle aynı anda bulduk ismini her doğum yapana bunu koymayin ilerde çocuk olursa biz koyacağız diye kız istemiyorum nedense ben

Benm annem tüperini bağlatmış ceket atsa hamile kalanlardan ablalarımda öyle ben niye böle anlamadım yaa
Aynen benim annemde öyle ablam ikinci çocuğu çok zor oldu tedaviyle ama aradan beş ay geçmeden tekrar hamile kaldı şimdi dünyalar tatlısı bir yeğenim var

Benm annem tüperini bağlatmış ceket atsa hamile kalanlardan ablalarımda öyle ben niye böle anlamadım yaa
Ah canım ah aynı şeyi bende düşünüyorum hep kardeşim korunurken hamile kaldı anneme soruyorum korunmayı bıraktığım ay hamileydim diyo ben çok istiyorum ve sabırsız davranıyorum ya olmuyo, birde benim eşim çok kilolu ama çevrede kilolu olup çocuğu olan bi dünya insan var sorun nerede bulamıyorum

Aynen benim annemde öyle ablam ikinci çocuğu çok zor oldu tedaviyle ama aradan beş ay geçmeden tekrar hamile kaldı şimdi dünyalar tatlısı bir yeğenim var
Ya mesela benm rahmim kalp şeklindeymş aile de bi ben haa :) boş gebelik desen ben.. kürtaj desen ben

X