Sıkma canını kuzum bende çoksevinemiyoruz virüsten dolayı. Valla dr bana ısrarla vermek istemediği klomen sağlık ocağına yazdırdim ovulasyonlada takip ettim sonuç pozitif aşılama yapmak için kadın bana bu tür ilaçları yazmiyordu nasip işte allah para göz insanların eline düşürmesinBizim tup bebekler iptalmolmus sorma canim morelim cok bozuk ama sana inanki cok sevindim nasil olduu naaptin ?
Hic virusu dusunme canim bebege hic bi zarari yokmus sen kendine dikkat er kendini iyi izolasyon et skinti olmaz allahin izniyle bana da dua et bi ben kaldimSıkma canını kuzum bende çoksevinemiyoruz virüsten dolayı. Valla dr bana ısrarla vermek istemediği klomen sağlık ocağına yazdırdim ovulasyonlada takip ettim sonuç pozitif aşılama yapmak için kadın bana bu tür ilaçları yazmiyordu nasip işte allah para göz insanların eline düşürmesin
Sağol canım benim . Sende sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah çok sevindim senin adınaLimon11 canım tebrik ederim çoook sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. İsteyen tüm arkadaşlarada nasip olsun inşallah. Ben 1 düşükten sonra şimdi çok şükür sağlıklı bi gebelik yaşıyorum. İnşallah sağlıklı bi şekildede doğum yapmak nasip olur..
Öyle deme kuzum inşallah seninde olacak . Kendimi ne kadar izole edebilirim ki kuzum eşimin iş nedeniyle şehir değiştirdik evi temizlensin diye tuttuğumuz kadın hiç birşey yapmamış mecbur eşimle ben yaptım insanlarla muhatap oluyoruz taşınacağız diye simdide iş yeri karantinaya alın demiskendinizi 14 gün sonra ise gel demiş of of her sevinç kursağımızda kaldıHic virusu dusunme canim bebege hic bi zarari yokmus sen kendine dikkat er kendini iyi izolasyon et skinti olmaz allahin izniyle bana da dua et bi ben kaldimherkes hamis
Hamileyim ben@Nrnslmylmz07
Sseerraayy @Balgozlu55
@papatyakokankadin
@Merveaydin1
@Sweet03
@sila439
@kahvecibaby @Aschi[/USER]
@Sinemsara07
@alsah
@Hayallerimsin
@Sem0510
@yaprakali @Azzkrc
Blueangel34
B Bayansss
@elif382
@Nurlana14
@diligecmisinsan00
@Delfin_
@ipeek35
@damlaozcan0666
@dileksed
@Glyzz
@2015umut
@Bebybenb
@Huzur45
@ebrargelin
@eeesssrrraaa_45
@lifedoesntwait
@balbocegi35
@ Canm Talham
@Papatya161
@ozu25
@Sadece02matilda
@Aselceren
@Temmuz17
@sumeyyekrc
@Gezi92
@Mervemm92
@Morvampir1
@Sabirsizannem
@1meyraa
@deryaliriza
@Smnr55 @medusares
@denizmar
@Mihribaalin
@Kararliii
@rude29
Kızlar naptiniz bilgileri guncelleyelim hamile yada doğum yapan varmi
Hamileyim benbayağıdır girmemiştim şimdi gördüm etiketi soryy 18 haftalık olduk bile. Bir tosun paşa geliyo benden inşallah
Ben hamileyim@Nrnslmylmz07
Sseerraayy @Balgozlu55
@papatyakokankadin
@Merveaydin1
@Sweet03
@sila439
@kahvecibaby @Aschi[/USER]
@Sinemsara07
@alsah
@Hayallerimsin
@Sem0510
@yaprakali @Azzkrc
Blueangel34
B Bayansss
@elif382
@Nurlana14
@diligecmisinsan00
@Delfin_
@ipeek35
@damlaozcan0666
@dileksed
@Glyzz
@2015umut
@Bebybenb
@Huzur45
@ebrargelin
@eeesssrrraaa_45
@lifedoesntwait
@balbocegi35
@ Canm Talham
@Papatya161
@ozu25
@Sadece02matilda
@Aselceren
@Temmuz17
@sumeyyekrc
@Gezi92
@Mervemm92
@Morvampir1
@Sabirsizannem
@1meyraa
@deryaliriza
@Smnr55 @medusares
@denizmar
@Mihribaalin
@Kararliii
@rude29
Kızlar naptiniz bilgileri guncelleyelim hamile yada doğum yapan varmi
Teprik ederim kuzumBen hamileyim
Kuzum dogum yaptim oglum 7 aylik simdi ikinciye hamileyim kazara oldu sen nptin nasilsinTopigin gebe listesi
E Ebr111
@Elfesya35
@embytn
@beri35
@dombili_xl
Ruyapolat
@nouvellemariee
@ceren_men
Sebepsonuc
Kızlar naptiniz çoğunuz doğum yapmıştır hatta bir yaşına basan bile olmuştur bir
ciddi mısın rabbim ne kadar büyük ilk bebeği bekledin ikinci sen daha dusunmezken sana geldi çok şanlisin kuzumKuzum dogum yaptim oglum 7 aylik simdi ikinciye hamileyim kazara oldu sen nptin nasilsin
Oyy yerim senin bebisini ya cok sevindim diyorum ya sabrin sonu selamet hic ummadgm anda oluverdi iste allahim cok buyukciddi mısın rabbim ne kadar büyük ilk bebeği bekledin ikinci sen daha dusunmezken sana geldi çok şanlisin kuzumhayırlı evlat versin rabbim . Bende 8 haftalık gebeyim ama hala hamile gibi değilim sanki:))
Rabbim çok büyük kuzum bir zamanlar hiç olmayacağını dusunurduk şimdi yaşıyoruzOyy yerim senin bebisini ya cok sevindim diyorum ya sabrin sonu selamet hic ummadgm anda oluverdi iste allahim cok buyuk
Kaç yıloldu canımHayat durma noktasinda kimse beni anlamiyorum.annem.bile esim surekli icine kapandi derin derin dusunuyor herkezin cocugu var benim yok etrafta sadece igrenc bir durumdayim . Hic bir sey bana zevk vermiyor aciyarak bakan akrabalarda es dost da zikkim.var sanki ben vebaliyim bugun mal mudurunun biri esimi de esi kendi de beni engellemis neymis hanfendi hamile kalmis da cocuksuzlarla gorusmezmis b××k ye dicem olmycak cok doluhum kizlar psikolojim gtti bana nolur bseler diyin bu arada olayim da sebepsiz infertilite oldu kimi diyor pko kimi diyor pihtilasma herseyin tedavisini oldum simdi aciklanamayan noktadayim
Valla kuzum ya rabbim nelere kadir bianda nasil sevindirdi allahim isteyen herkese nasip etsinnRabbim çok büyük kuzum bir zamanlar hiç olmayacağını dusunurduk şimdi yaşıyoruzisteyen herkese rabbim nasip etsin
cnm kızım dogdu 9 ay oldu bileTopigin gebe listesi
E Ebr111
@Elfesya35
@embytn
@beri35
@dombili_xl
Ruyapolat
@nouvellemariee
@ceren_men
Sebepsonuc
Kızlar naptiniz çoğunuz doğum yapmıştır hatta bir yaşına basan bile olmuştur bir
Büyümüş bir tanem o kadar zamandır hiç yazma din merak ediyor insancnm kızım dogdu 9 ay oldu bile