Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim tup bebekler iptalmolmus sorma canim morelim cok bozuk ama sana inanki cok sevindim nasil olduu naaptin ?
Sıkma canını kuzum bende çoksevinemiyoruz virüsten dolayı. Valla dr bana ısrarla vermek istemediği klomen sağlık ocağına yazdırdim ovulasyonlada takip ettim sonuç pozitif aşılama yapmak için kadın bana bu tür ilaçları yazmiyordu nasip işte allah para göz insanların eline düşürmesin

Hic virusu dusunme canim bebege hic bi zarari yokmus sen kendine dikkat er kendini iyi izolasyon et skinti olmaz allahin izniyle bana da dua et bi ben kaldim herkes hamis

Limon11 canım tebrik ederim çoook sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. İsteyen tüm arkadaşlarada nasip olsun inşallah. Ben 1 düşükten sonra şimdi çok şükür sağlıklı bi gebelik yaşıyorum. İnşallah sağlıklı bi şekildede doğum yapmak nasip olur..

Sağol canım benim . Sende sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah çok sevindim senin adına

Hic virusu dusunme canim bebege hic bi zarari yokmus sen kendine dikkat er kendini iyi izolasyon et skinti olmaz allahin izniyle bana da dua et bi ben kaldim herkes hamis
Öyle deme kuzum inşallah seninde olacak . Kendimi ne kadar izole edebilirim ki kuzum eşimin iş nedeniyle şehir değiştirdik evi temizlensin diye tuttuğumuz kadın hiç birşey yapmamış mecbur eşimle ben yaptım insanlarla muhatap oluyoruz taşınacağız diye simdide iş yeri karantinaya alın demiskendinizi 14 gün sonra ise gel demiş of of her sevinç kursağımızda kaldı

Hamileyim ben bayağıdır girmemiştim şimdi gördüm etiketi soryy 18 haftalık olduk bile. Bir tosun paşa geliyo benden inşallah

Hamileyim ben bayağıdır girmemiştim şimdi gördüm etiketi soryy 18 haftalık olduk bile. Bir tosun paşa geliyo benden inşallah
bizim hamile listesi bir kabardı kimse haber vermiyor kızıyorum. Ama çok sevindim tosubpasaya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzumm

Aminn inşallah teyzesi. İnşallah sen de sağ Salim kucağına alırsın. Bizim ki tedaviyle oldu tüp bebiş. Ama şükür ilk denemede oldu. Çok bekletmedi miniğimiz bizi

Kuzum dogum yaptim oglum 7 aylik simdi ikinciye hamileyim kazara oldu sen nptin nasilsin
ciddi mısın rabbim ne kadar büyük ilk bebeği bekledin ikinci sen daha dusunmezken sana geldi çok şanlisin kuzum hayırlı evlat versin rabbim . Bende 8 haftalık gebeyim ama hala hamile gibi değilim sanki:))

ciddi mısın rabbim ne kadar büyük ilk bebeği bekledin ikinci sen daha dusunmezken sana geldi çok şanlisin kuzum hayırlı evlat versin rabbim . Bende 8 haftalık gebeyim ama hala hamile gibi değilim sanki:))
Oyy yerim senin bebisini ya cok sevindim diyorum ya sabrin sonu selamet hic ummadgm anda oluverdi iste allahim cok buyuk

Oyy yerim senin bebisini ya cok sevindim diyorum ya sabrin sonu selamet hic ummadgm anda oluverdi iste allahim cok buyuk
Rabbim çok büyük kuzum bir zamanlar hiç olmayacağını dusunurduk şimdi yaşıyoruz isteyen herkese rabbim nasip etsin

Hayat durma noktasinda kimse beni anlamiyorum.annem.bile esim surekli icine kapandi derin derin dusunuyor herkezin cocugu var benim yok etrafta sadece igrenc bir durumdayim . Hic bir sey bana zevk vermiyor aciyarak bakan akrabalarda es dost da zikkim.var sanki ben vebaliyim bugun mal mudurunun biri esimi de esi kendi de beni engellemis neymis hanfendi hamile kalmis da cocuksuzlarla gorusmezmis b××k ye dicem olmycak cok doluhum kizlar psikolojim gtti bana nolur bseler diyin bu arada olayim da sebepsiz infertilite oldu kimi diyor pko kimi diyor pihtilasma herseyin tedavisini oldum simdi aciklanamayan noktadayim

Kaç yıloldu canım

Buaralar biraz karısık şırnaktayım ben ya canım hiç aklıma gelmiyor buraya girmek valla sana da çok sevindim hamilesin sanırım aynen buyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…