Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar durumlar nasıl .en son etiketimde listede çoğu kişi hamileydi 😂 ama kimse yazmiyor .

Kizlar durumlar nasıl .en son etiketimde listede çoğu kişi hamileydi 😂 ama kimse yazmiyor .

Hayırlı ramazanlar.. ben hala hamile değilim benim tüplerim tıkanmış ve doktor ditek tüp bebek dedi ve sonrasındada korona çıktı ve bekliyorum.. nasip inşAllah bu süreçte de brokoli kürü soğankürü yaptım ara vererek.. dua et canım inşAllah

Hayırlı ramazanlar.. ben hala hamile değilim benim tüplerim tıkanmış ve doktor ditek tüp bebek dedi ve sonrasındada korona çıktı ve bekliyorum.. nasip inşAllah bu süreçte de brokoli kürü soğankürü yaptım ara vererek.. dua et canım inşAllah
İnşallah kuzum tüp bebeğe gerek kalmaz brokoli bende duydum suyu genisletiyormus galiba tüpleri . Rabbim tez zamanda kucağını doldursun . Peki canım tüp bebek yerine ameliyatla acamiyorlar mi

İnşallah kuzum tüp bebeğe gerek kalmaz brokoli bende duydum suyu genisletiyormus galiba tüpleri . Rabbim tez zamanda kucağını doldursun . Peki canım tüp bebek yerine ameliyatla acamiyorlar mi

canım laparoskopi yapıldı ve açamadı doktorum maalesef.. istanbulda bir yer varmış virüs biterse oraya gitmeyi düşünüyorum bide.. inşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan olur bebeğim.. Rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat

canım laparoskopi yapıldı ve açamadı doktorum maalesef.. istanbulda bir yer varmış virüs biterse oraya gitmeyi düşünüyorum bide.. inşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan olur bebeğim.. Rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat
İnşallah canım bu güzel gecede rabbim duysun bayram sevinci yaşatsın eşine ve sana 🤗

Maalesef. Bugün adet günüm bakalım ne olacak. Adet olmazsam test yapacağım

Bende prolaktin sorunu vardı süt hormonu artıyordu çok şükür ilaçla 3 ayda indi normale döndü doktor hamile kalicaksin insAllah dedi doktor bakalım nasip artik 🤲 Rabb'im hepimize kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲❤️

Bende cumaresi bat günumdu geldi kirmizilar umutlar sonra ki aylara kuzumm 🙄

Bende prolaktin sorunu vardı süt hormonu artıyordu çok şükür ilaçla 3 ayda indi normale döndü doktor hamile kalicaksin insAllah dedi doktor bakalım nasip artik 🤲 Rabb'im hepimize kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
İnşallah canım 🤲🤲🤲 rabbim güzel haberlerini duymayı nasip etsin

maalesef hala o güzel haberi veremiyorum ama birgün vericem inşAllah reglim bugün bitti..
veeee bugün doğum günüm bir yaş daha yaşlandım 🙈

X