- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Sağol kuzum darısı isteyen herkese inşallahİnşallah canım benim sağolasın senin adına da çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına aldirsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum darısı isteyen herkese inşallahİnşallah canım benim sağolasın senin adına da çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına aldirsin insallah
Merak etme canım imkansızı istiyorsun sen hamile kalmak o kadar kolay olsa keşke ama değil korkma .stres yapıyorsun ondan böyle tepkiler veriyor vücudun. Için rahatlamazsa gecikme yaşadığın gün tekrarla ama yine negatif çıkacak.Merhabalar hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz:) Allah hayırlı ömürler sağlıklı ömürler nasip etsin
Ben 10 veya 13 gün önce bir ilişki yaşadım boşalma gerçekleşmedi fakat zevk suyundan korkuyorum hamile olabilirmiyim diye adetime sadece iki gün kaldı ve sizin yaşadığınız belirtiler bende oldu göz kararması kaşık ağrısı fakat ön görme yaşamadım bugün test yaptım ama negatif çıktı adet gecikmesi olmadan test doğru sonuç verirmi lütfen cevap verirmisiniz yerleşme kaç gün içinde oluyor benim suan 10 gün geçti en az ilişki üzerinden yerleşme olmusmudur olmuşsam şayet test doğru çıkmazmış ya çok çıkmazdayım lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 2609627
Bende bir gelişme yok canıgeçen ay tüp bebek yaptırmıştık tutmadı oda@Nrnslmylmz07
Sseerraayy @Balgozlu55
papatyakokankadin
@Merveaydin1
@Sweet03
@sila439
kahvecibaby @Aschi[/USER]
@Sinemsara07
@alsah
@Hayallerimsin
@Sem0510
@yaprakali @Azzkrc
@Blueangel34
@Bayansss
@elif382
@Nurlana14
@diligecmisinsan00
@Delfin_
@ipeek35
@damlaozcan0666
@dileksed
@Glyzz
@2015umut
@Bebybenb
@Huzur45
@ebrargelin
@eeesssrrraaa_45
@lifedoesntwait
@balbocegi35
@ Canm Talham
@Papatya161
@ozu25
@Sadece02matilda
@Aselceren
@Temmuz17
@sumeyyekrc
@Gezi92
@Mervemm92
@Morvampir1
S Sabirsizannem
@1meyraa
@deryaliriza
@Smnr55 @medusares
@denizmar
@Mihribaalin
@Kararliii
@rude29
Kızlar naptiniz bilgileri guncelleyelim hamile yada doğum yapan varmi
@Nrnslmylmz07
Sseerraayy @Balgozlu55
papatyakokankadin
@Merveaydin1
@Sweet03
@sila439
@Sinemsara07
@alsah
@Hayallerimsin
@Sem0510
@yaprakali @Azzkrc
@Blueangel34
@Bayansss
@elif382
@Nurlana14
@diligecmisinsan00
@Delfin_
@ipeek35
@damlaozcan0666
@dileksed
@Glyzz
@2015umut
@Bebybenb
@Huzur45
@ebrargelin
@eeesssrrraaa_45
@lifedoesntwait
@balbocegi35
@ Canm Talham
@Papatya161
@ozu25
@Sadece02matilda
@Aselceren
@Temmuz17
@sumeyyekrc
@Gezi92
@Mervemm92
@Morvampir1
S Sabirsizannem
@1meyraa
@deryaliriza
@Smnr55 @medusares
@denizmar
@Mihribaalin
@Kararliii
@rude29
Inşallah kuzum çok bekletmeden rabbim müjdeli haber alırsın. Hepinize dua ediyorumBende bir gelişme yok canıgeçen ay tüp bebek yaptırmıştık tutmadı oda
Açilmadı mi ameliyatla kuzum .üzülme bak en azından sorunu biliyorsun rabbim ilk denemede kucağını doldursunahh canıım maalesef ben laparoskopi yaptırdım ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim. doktor direk tüp bebek dedi nasip artık bakalım
Amin inşallah kuzum sanada hayırlı olsun Rabbim hayırla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)Inşallah kuzum çok bekletmeden rabbim müjdeli haber alırsın. Hepinize dua ediyorum
Ben tıp yaptımda olması.bu ay sogan suyu uyguladım adetim bitti ama halen hafif kahverengi ve sarı akıntı ğı o@Nrnslmylmz07
Sseerraayy @Balgozlu55
papatyakokankadin
@Merveaydin1
@Sweet03
@sila439
@Sinemsara07
@alsah
@Hayallerimsin
@Sem0510
@yaprakali @Azzkrc
@Blueangel34
@Bayansss
@elif382
@Nurlana14
@diligecmisinsan00
@Delfin_
@ipeek35
@damlaozcan0666
@dileksed
@Glyzz
@2015umut
@Bebybenb
@Huzur45
@ebrargelin
@eeesssrrraaa_45
@lifedoesntwait
@balbocegi35
@ Canm Talham
@Papatya161
@ozu25
@Sadece02matilda
@Aselceren
@Temmuz17
@sumeyyekrc
@Gezi92
@Mervemm92
@Morvampir1
S Sabirsizannem
@1meyraa
@deryaliriza
@Smnr55 @medusares
@denizmar
@Mihribaalin
@Kararliii
@rude29
maaalesef tup bebek de yaptım kalamadım bu ay sogan suyu kullandım yine kalamadım çok uzgunum@Nrnslmylmz07
Sseerraayy @Balgozlu55
papatyakokankadin
@Merveaydin1
@Sweet03
@sila439
@Sinemsara07
@alsah
@Hayallerimsin
@Sem0510
@yaprakali @Azzkrc
@Blueangel34
@Bayansss
@elif382
@Nurlana14
@diligecmisinsan00
@Delfin_
@ipeek35
@damlaozcan0666
@dileksed
@Glyzz
@2015umut
@Bebybenb
@Huzur45
@ebrargelin
@eeesssrrraaa_45
@lifedoesntwait
@balbocegi35
@ Canm Talham
@Papatya161
@ozu25
@Sadece02matilda
@Aselceren
@Temmuz17
@sumeyyekrc
@Gezi92
@Mervemm92
@Morvampir1
S Sabirsizannem
@1meyraa
@deryaliriza
@Smnr55 @medusares
@denizmar
@Mihribaalin
@Kararliii
@rude29
Ay inşallah dediğiniz gibi olur öyle diliyorum bende çok sağolun gercektenMerak etme canım imkansızı istiyorsun sen hamile kalmak o kadar kolay olsa keşke ama değil korkma .stres yapıyorsun ondan böyle tepkiler veriyor vücudun. Için rahatlamazsa gecikme yaşadığın gün tekrarla ama yine negatif çıkacak.
Zamanı geldiğinde olacak canım dua etvBen tıp yaptımda olması.bu ay sogan suyu uyguladım adetim bitti ama halen hafif kahverengi ve sarı akıntı ğı o
maaalesef tup bebek de yaptım kalamadım bu ay sogan suyu kullandım yine kalamadım çok uzgunum
Bekleyenler listesinde bende varım :)8Bir yıldır bekleyenler listeye katılmak için beni etiketleyerek katılmak istediğini kaç ay beklediklerini yazsın lütfen :)
BEKLEME LİSTESİ
1- Bos
2- @Nrnslmylmz07 .
3 - Bos
4- Sseerraayy
5- @Balgozlu55
6- papatyakokankadin
7- @Merveaydin1 .
8- @Sweet03 .
9- @sila439 .
10- @kahvecibaby .
11- @Aschi
12- @Sinemsara07 .
13- @alsah
14- @Hayallerimsin .
15- @Sem0510 .
16- @yaprakali .
17- @Azzkrc .
18- @Blueangel34 .
19- @Bayansss .
20- @elif382 .
21- @Nurlana14 .
22- @diligecmisinsan00 .
23- @Delfin_ .
24- @ipeek35 .
25- @damlaozcan0666 ..
26- @ - Pudra Pembe - .
27- @dileksed .
28- @Glyzz .
29- @2015umut .
30- @Bebybenb .
31- @Huzur45 .
32- @ebrargelin .
33- @eeesssrrraaa_45 .
34- Boş
35- @balbocegi35 .
36- @ Canm Talham . .
37- @Papatya161 . .
38- @ozu25 .
39- @Sadece02matilda .
40- @Aselceren .
41- Boş
43- @sumeyyekrc .
44- @Gezi92 .
45- @Mervemm92 .
46- @Morvampir1 .
47- S Sabirsizannem .
48- @1meyraa .
49- @deryaliriza .
50- @Smnr55 .
51- @medusares .
52- @denizmar .
53 - @Mihribaalin
54- @Kararliii
55- @rude29
HAMİLE LİSTESİ
1- @Ebr111 . Doğum yapti
2- @Elfesya35 . gebe
3- @embytn . gebe
4- @beri35 . Gebe
5 - @dombili_xl . gebe
6- @Ruyapolat . Gebe
7- @nouvellemariee . Gebe
8- @ceren_men . Gebe
9- @Sebepsonuc . Gebe
10- Limon11 . Gebe
11- @Pelinimben . Gebe
12- @lifedoesntwait - doğum yaptı
13- @Temmuz17 gebe
Açilmadı mi ameliyatla kuzum .üzülme bak en azından sorunu biliyorsun rabbim ilk denemede kucağını doldursun
Amin inşallah canım . Hep dua ediyorum kuzum hepinize. inşallah olacak bir gün burda mutlu haberleri birlikte duyacağızevet çok şükür.. maalesef açamamış doktor.. hayırlısı inşAllah.. seninde gözünaydın Rabbim sağlıkla büyümesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. dua et bizlere hamilelerin duası kabul olur derler
Ben de varım :)) bekleyenlerdeBekleyenler listesinde bende varım :)
Hamile degilmişim beklemeye devamBende kamile kalmak istiorum.ama trioid hastasıyım degerlerim iki aydır düşük regl olmadım 1 günlük gecikmem var ama sancı çekiorum hamilemiyimdir
Aaaaaa ne diyosuuuuuuun coo sevindim yaaaaaaa tebrik ederiiiiimAslında en büyük belirtim yerleşme kanaması ni görmem di ama ben regl ol cam diye 5 gün bekledim bel kasik alt karın ağrısı hiç dinmedi artık suratım bembeyaz oldu .yumurtlamadan sonra akintim hic olmadi ama yerlesmeden sonra hep sari akıntı gördüm çok değil di. Bide göz kararması vardı. Aslında çok belirti yaşadım canım adet sancısı çok nadir çeken biriyim ona rağmen anlamadım. Testi yerleşme günü yaptım hayalet çizgi vardı sonra daha belirgin di ama testler yanlış pozitif veren markalarmis netten okudum . Sevinemedim bile :)( gecikmenin ikinci günü tekrar test yaptık t kopkoyu bu defada ç silik yine yanlış bu test dedim aglayacaktim kan verdik 964 çıktı:))
Teşekkür ederiz teyzesi rabbim en hayırlı vakitte sabada nasip etsinAaaaaa ne diyosuuuuuuun coo sevindim yaaaaaaa tebrik ederiiiiim
Bizim tup bebekler iptalmolmus sorma canim morelim cok bozuk ama sana inanki cok sevindim nasil olduu naaptin ?Teşekkür ederiz teyzesi rabbim en hayırlı vakitte sabada nasip etsin