Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak etme canım imkansızı istiyorsun sen hamile kalmak o kadar kolay olsa keşke ama değil korkma .stres yapıyorsun ondan böyle tepkiler veriyor vücudun. Için rahatlamazsa gecikme yaşadığın gün tekrarla ama yine negatif çıkacak.

ahh canıım maalesef ben laparoskopi yaptırdım ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim. doktor direk tüp bebek dedi nasip artık bakalım

ahh canıım maalesef ben laparoskopi yaptırdım ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim. doktor direk tüp bebek dedi nasip artık bakalım
Açilmadı mi ameliyatla kuzum .üzülme bak en azından sorunu biliyorsun rabbim ilk denemede kucağını doldursun

Ben tıp yaptımda olması.bu ay sogan suyu uyguladım adetim bitti ama halen hafif kahverengi ve sarı akıntı ğı o
maaalesef tup bebek de yaptım kalamadım bu ay sogan suyu kullandım yine kalamadım çok uzgunum

Ay inşallah dediğiniz gibi olur öyle diliyorum bende çok sağolun gercekten

Ben tıp yaptımda olması.bu ay sogan suyu uyguladım adetim bitti ama halen hafif kahverengi ve sarı akıntı ğı o

maaalesef tup bebek de yaptım kalamadım bu ay sogan suyu kullandım yine kalamadım çok uzgunum
Zamanı geldiğinde olacak canım dua etv

Bende kamile kalmak istiorum.ama trioid hastasıyım degerlerim iki aydır düşük regl olmadım 1 günlük gecikmem var ama sancı çekiorum hamilemiyimdir

Bekleyenler listesinde bende varım :)

Açilmadı mi ameliyatla kuzum .üzülme bak en azından sorunu biliyorsun rabbim ilk denemede kucağını doldursun

evet çok şükür.. maalesef açamamış doktor.. hayırlısı inşAllah.. seninde gözünaydın Rabbim sağlıkla büyümesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. dua et bizlere hamilelerin duası kabul olur derler

Amin inşallah canım . Hep dua ediyorum kuzum hepinize. inşallah olacak bir gün burda mutlu haberleri birlikte duyacağız

Aaaaaa ne diyosuuuuuuun coo sevindim yaaaaaaa tebrik ederiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…