Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cocuklu anneler goruyorum bebekleri kucaklarinda icimm gidiyor ve benimde gozlerim doluyor ama kimseye belli etmiyorum esime bile gostermemeye calisiyorum
Dün komşumun üçüncü bebeği olacağını öğrendim çok sevindim. O ise üzülüyomuş. ne garip dimi biz başkaları için sevinirken onlar kendileri için üzülüyor.

Ben yeni çektirdim rahim filmi bakalım bekliyorum bu ay pek umutlu değilim ama.

Hepimize tez zamanda hayırlısıyla versin insAllah Elimden bişey gelmiyor artık dua gruplarına katılıyorum burda, bu topikten bildiri gelince baktım öyle baska topiklere girmiyorum bile.
Rahim filmi çektirceksen eşine test yapıldıktan sonra sende çektir bence canm bazıları o film sonrası hamile kalabiliyo bende olmadı inşAllah sende faydası olur ve hic bi sorunun çıkmaz, eşinin değerleri de çok iyi olmuştur insAllah

AmiinnnGuzel dualarin icin cok tesekkur ederim allah razıolsun canım. Rabbim tez zamanda yavrunun haberini almayi nasip etsin saglikla buyuttugunude gorursun insAllah

Kızlar ben şok

Eklentiler

• IMG_20200320_144528.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 31
Klomenle oldu canin ilk denemede hemde 3 yıla bir kaç ay kalmıştı
Klomen şimdiye kadar hiç kullanmamış mıydınız acaba ? Bende kullandım ama işe yaramadı demekki zamanı varmış onu bekliyomuşsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Klomenle oldu canin ilk denemede hemde 3 yıla bir kaç ay kalmıştı
Belirtin oldu mu hiç testi ne zaman yaptın ? Kusura bakma darlıyorım seni de ama anlıyorsundur beni benim de 13. Ay şuan hiç gebelik yaşayamadım

Klomen şimdiye kadar hiç kullanmamış mıydınız acaba ? Bende kullandım ama işe yaramadı demekki zamanı varmış onu bekliyomuşsun ☺ Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Ben özele gittim bilirsin belki bir yıl bekleyin derler ikinci yılda aşılama dediler . Çok istedim klomen vermedi dr 'lar bende kendim gidip sağlık ocağına yazdırdim . Paragoz dr rabbim paramızı yedirmedi allah'a şükür

Belirtin oldu mu hiç testi ne zaman yaptın ? Kusura bakma darlıyorım seni de ama anlıyorsundur beni benim de 13. Ay şuan hiç gebelik yaşayamadım
Aslında en büyük belirtim yerleşme kanaması ni görmem di ama ben regl ol cam diye 5 gün bekledim bel kasik alt karın ağrısı hiç dinmedi artık suratım bembeyaz oldu .yumurtlamadan sonra akintim hic olmadi ama yerlesmeden sonra hep sari akıntı gördüm çok değil di. Bide göz kararması vardı. Aslında çok belirti yaşadım canım adet sancısı çok nadir çeken biriyim ona rağmen anlamadım. Testi yerleşme günü yaptım hayalet çizgi vardı sonra daha belirgin di ama testler yanlış pozitif veren markalarmis netten okudum . Sevinemedim bile :)( gecikmenin ikinci günü tekrar test yaptık t kopkoyu bu defada ç silik yine yanlış bu test dedim aglayacaktim kan verdik 964 çıktı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…