Cocuklu anneler goruyorum bebekleri kucaklarinda icimm gidiyor ve benimde gozlerim doluyor ama kimseye belli etmiyorum esime bile gostermemeye calisiyorumYa en zorundan biri de başkalarının yanında gözlerin dolunca O gözyaşlarının akmaması için çabalamak.
Dün komşumun üçüncü bebeği olacağını öğrendim çok sevindim. O ise üzülüyomuş.Cocuklu anneler goruyorum bebekleri kucaklarinda icimm gidiyor ve benimde gozlerim doluyor ama kimseye belli etmiyorum esime bile gostermemeye calisiyorum
Ben yeni çektirdim rahim filmi bakalım bekliyorum bu ay pek umutlu değilim ama.Okurken gozlerim doldu okadar zor bir surec ki1 yılda ben bukadar yıpranmisken psikolojik olarak senin yerine koyamiyorum kendimi ama cok guclu bir kadinsin sen. Hala bıkmadan cabaliyorsun karsiliginida rabbim tez zamanda verir insallah
Bizde esimde sorun cikti aralikta ogrendik sperm sayisi ve kalitesi biraz dusuk normal yolla olur ama zaman alir dedi 1 senedir zaten korunmuyoruz cokngec kaldik doktora gitmek icin bir suru vitamin kür yaptim kullandi 2 ay icinde macun karısımi aldim aktardan ondam cok umutluydum. Haftaya tekrar test yapilacak degerler degismis mi gelisme varmi bakacagiz. Eger hala ayni ise tup bebek olucak sanirim yaza dogru kendimizi maddi anlamdada toparlamamiz lazim tedavi icin. Bende allaha sukurler olsun bir problem cikmadi kan testi hormon testi yapildi altan muayene ultrason muayenesi yapildi. Adetlerim duzenlı, yumirtalarim iyiymis doktorun dedigi kadar biliyorum tabi. Bende tup bebekten once bi rahim filmi cektirmek istiyorum. Sonra tup bebek ve gerisi
allaha kalir elimden baska hic birsey gelmez
Okurken gozlerim doldu okadar zor bir surec ki1 yılda ben bukadar yıpranmisken psikolojik olarak senin yerine koyamiyorum kendimi ama cok guclu bir kadinsin sen. Hala bıkmadan cabaliyorsun karsiliginida rabbim tez zamanda verir insallah
Bizde esimde sorun cikti aralikta ogrendik sperm sayisi ve kalitesi biraz dusuk normal yolla olur ama zaman alir dedi 1 senedir zaten korunmuyoruz cokngec kaldik doktora gitmek icin bir suru vitamin kür yaptim kullandi 2 ay icinde macun karısımi aldim aktardan ondam cok umutluydum. Haftaya tekrar test yapilacak degerler degismis mi gelisme varmi bakacagiz. Eger hala ayni ise tup bebek olucak sanirim yaza dogru kendimizi maddi anlamdada toparlamamiz lazim tedavi icin. Bende allaha sukurler olsun bir problem cikmadi kan testi hormon testi yapildi altan muayene ultrason muayenesi yapildi. Adetlerim duzenlı, yumirtalarim iyiymis doktorun dedigi kadar biliyorum tabi. Bende tup bebekten once bi rahim filmi cektirmek istiyorum. Sonra tup bebek ve gerisi
allaha kalir elimden baska hic birsey gelmez
AmiinnnHepimize tez zamanda hayırlısıyla versin insAllahElimden bişey gelmiyor artık dua gruplarına katılıyorum burda, bu topikten bildiri gelince baktım öyle baska topiklere girmiyorum bile.
Rahim filmi çektirceksen eşine test yapıldıktan sonra sende çektir bence canm bazıları o film sonrası hamile kalabiliyo bende olmadı inşAllah sende faydası olur ve hic bi sorunun çıkmaz, eşinin değerleri de çok iyi olmuştur insAllah
Acı oluyor mu nekadar suruyor biraz stresliyimmBen yeni çektirdim rahim filmi bakalım bekliyorum bu ay pek umutlu değilim ama.
Özel de çektiler ağrı ve sonrasında kanama oluyor. Ben bir saat öncesinde bir arveles ağrı kesici kullandım çok ağrım olmadı. 10 dk sürüyor. DayanilabilirAcı oluyor mu nekadar suruyor biraz stresliyimmdevlet mi yoksa ozeldemi cektirdiniz hangisini onerirsiniz daha iyi?
AmiinnnGuzel dualarin icin cok tesekkur ederim allah razıolsun canım. Rabbim tez zamanda yavrunun haberini almayi nasip etsin saglikla buyuttugunude gorursun insAllah
Amiin insallah hepimizin yuzu gulsun artikAminn hepimize inşAllaahh
Kızlar ben şok
[/QUOTE
Gozunuz aydin darisi isteyen herksin basina insaallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah topiği açalı çok olmuş kaç yıldır istiyodunuz acaba tedaviyle mi oldu yoksa kendi kendine miKızlar ben şok
Klomenle oldu canin ilk denemede hemde 3 yıla bir kaç ay kalmıştıHayırlı uğurlu olsun inşallah topiği açalı çok olmuş kaç yıldır istiyodunuz acaba tedaviyle mi oldu yoksa kendi kendine mi
Klomen şimdiye kadar hiç kullanmamış mıydınız acaba ? Bende kullandım ama işe yaramadı demekki zamanı varmış onu bekliyomuşsunKlomenle oldu canin ilk denemede hemde 3 yıla bir kaç ay kalmıştı
Belirtin oldu mu hiç testi ne zaman yaptın ? Kusura bakma darlıyorım seni de ama anlıyorsundur beni benim de 13. Ay şuan hiç gebelik yaşayamadımKlomenle oldu canin ilk denemede hemde 3 yıla bir kaç ay kalmıştı
Ben özele gittim bilirsin belki bir yıl bekleyin derler ikinci yılda aşılama dediler . Çok istedim klomen vermedi dr 'lar bende kendim gidip sağlık ocağına yazdırdim . Paragoz dr rabbim paramızı yedirmedi allah'a şükürKlomen şimdiye kadar hiç kullanmamış mıydınız acaba ? Bende kullandım ama işe yaramadı demekki zamanı varmış onu bekliyomuşsun ☺ Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Aslında en büyük belirtim yerleşme kanaması ni görmem di ama ben regl ol cam diye 5 gün bekledimBelirtin oldu mu hiç testi ne zaman yaptın ? Kusura bakma darlıyorım seni de ama anlıyorsundur beni benim de 13. Ay şuan hiç gebelik yaşayamadım