Canım hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğurmanı da nasip etsin ❤☺
Ben hala beklemedeyim. Adet olunca 3. Gün doktora gittim hormon testi istemek için ama doktor öyle bir davrandı ki resmen psikolojimi bozmak istedi.
İlk ultrason ile muayene etti. Enfeksiyon, kist, myom görünmüyor ama ultrasondan bu kadarı ancak görülüyor. Hormon testi yapalım bugün. Adetin bitince de hsg çektir. Eşin de spermiyogram versin hepsini yaptırınca sonuçları al gel tedaviye başlayalım dedi.
Ben de daha önce hiç klomen falan bile kullanmadım. Şaşırdım ilk olarak hemen bunları istemesine. İstediği testlerde amh bile vardı. Ben de testleri yaptırayım ama hsgyi hemen çektirmesem mi acaba hormon testinin sonucuna göre yaparız gerekirse dedim. Eşim de zaten bu ay sperm testi yaptıracaktı.
Doktor "Aa olur mu hiç. Sen kaç yıldır evlisin ve bekliyorsun hiç gebelik yaşamamışsın boşuna zaman kaybedeceğiz. Zaten hormon testi genelde temiz çıkıyor hemen hsg çektirtiyoruz biz." falan dedi. Yani hormon testini formaliteden yaptıracakmış gibi söyledi. Bunu ben dert etmemişim ya da ben yana yakıla gelmemişim sana bu nasıl bir davranış.
Testleri vermek için kan vermeye gideyim dedim sadece hormon testine 700 tl diyince ondan da vazgeçtim. Başka hastanelerde daha normal fiyatlara yaptırabilirim diye.
Bu doktoru da bayağı araştırıp gitmiştim ama hiç beklediğim gibi biri değildi. Yaklaşımını, konuşma tarzını hiç beğenmedim.
Malum coronavirüsten dolayı da hastaneler sakıncalı eşim sperm testi de veremedi. Bir iki ay daha en azından normal denemeye devam dedik artık.
☺