Elimden bişey gelmiyor maalesef, her adet olduğumda yaşadığımı bi Allah bi ben bilirim. Sadece çevreye belli etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince, yanlız olduğumda göz yaşlarım süzülüyo rahatça ancak o zaman rahatlıyorum. Rabbim daha fazla uzun zaman geçmeden nasip eder insAllah
Evlendikten 7-8 ay sonra doktora gitmeye başladım canm ben 1.5 sene kadar sonra tiplerin tıkalı olduğunu öğrendik tüp bebek için rapor yazdılar cerrahpasaya gönderdiler orda da ameliyata alalım dediler ve ameliyat sonrası tüplerin açıldığını söylediler doğuştan rahim küçüklüğü varmış. Bu zamana kadar tam 3 defa rahim filmi çektirdim o ağrıyı sancıyı da nasıl yaşadım Allah biliyor. Eşimde problem yok çok şükür. Çatlatma iğnesi de denedim, aşılama da denedim sonucu hep hüsran oldu maalesef. Şuan son aşama olarak tüp bebek var yaza doğru para denkleştirip denemeyi düşünüyoruz hayırlısı Allah'tan. Rabbim kimseye yaşadıklarımı yaşatmasın, ne anlatabilirim ne anlayabilirsin canm. Yazacak çok şeyim var da çok uzun olur şimdi kimseyi yormayayım okumakla, bigün hamilr kaldığımı öğrenirsem yaşadıklarımı bi topik açıp anlatırım detaylı :))
Sizde var mı herhangi bi problem vs.