Merhaba bal corek otu polen ve tarcin karisimi kullandin mi hic. Yumurta olusumunda cok etkilimerhaba;lütfen yardımmm edin çok karışığım......
1,5 yıldır bebek için tedavi oluryorum.yumurtalarımda gelişme ve byüme sıkıntısı var yani gelişmiyo yumurtalarım. bikaç ay klomen kullandım ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum ama yok olmadı hsg filmi(rahim filmi) çektirdim 30 eylülde kanallarım açıldı.ama doktorum yine de hamile kalamzsın çünkü yumurtlaman olmuyo diyerek beni bi kez daha yıktı.benim gibi bu sorunu yaşayı bu tedavileri yaptırıp rahim filmi çektirim mucizevi bi şekilde hamile kalan varmı.nolur varsa yazsın bana bi ışık bi umut olsun şuan buna çok ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim
sogan kuru dene canim. gelecek ay ardindan incir havuc kuru kullan. beraberinde ceviz suyu da tukete bilirsin. aslinda 2kurun karistirilmasi pek uyqun degil, kist yapmasi acisindan. ama senin yumurtalarin gelismesi zor oldugundan 2sinide yapa bilrsin. 2kur bi etki eder bence. hormonlarin dengede mi? e2in duşukmuş, ama onu kaldirmayi denesin doktor. hormon ilaclari var. turkiyede ginekologlar neden boyle? umutsuzluga itiyorlar. insani piskolojikmen yikip tub bebege yonlendirmeye calisiyorlar. senin durumun doktorun dikkatini pek cekmemis canim. o yuzden oyle sert sekilde soylemis. cunki yumurta yoksa tup bebegede yonlendiremiyor dogal olarak. sen hormonlarini duzene sok. sogan kuru iyi geliyor hormonlara. testere dişli aslanpencesi otu var, o da hormonlar konusunda iyi. ibrahim saracoglunu dinle, onun her soruna bir kürü, bir tavsiyesi var. insallah olucak. umudunu sakin kaybetmeyok hiç kullanamdım.nasıl yapıcam ölçüleri neler yazarmısınız.doktora gittim dün e2 testi yaptırdım normalde olması gereken değer 300-500 arası olması gerekirken benimki 59 çıktı.ve ben 1 haftadır da gnol f iğne oluyodum.neredeyse hiç etkisi olmamış.çok üzgünüm geçrkten ne gerekirse yapıcam.siz bana tarif ederseniz onu da deneyeyim.
aşilama yapin bence. vakit kaybetmeyin. yaş da var malum. eşinizde varikosel var mi? benim de eşimde sperm problemi vardi, kendiligimizden vitamin kechibuynuzu falan denedik, 2ay sonra tekrar sperm tahlilinde duşuş yaşadik. hic beklemiyorduk duşmesini. sonra iyi bir androloga gitti eşim, hormon problemi varmiş, yuksekmiş e2 ve progesteron hormonlari. doktor "ne kadar vitamin denersen dene, kechibuynuzu yersen ye, hormonlar dengede degilse, olmaz, aksine duşuşe gecer" demişti. doktor ilac ve iyne tedavisine basladi. klomen ve catlatma iynesi yazdi eşime. evet, şaşirtici ola bilir ama hormon tedavisi erkeklerdede ayni. kadinlara interfilitede yumurta geliştirici ve catlatici iyneler yazilir, erkeklerde de o tedavi uygulaniyormuş. 1kutu klomen, 8ampul catlatma iynesi(haftada 1, 2ay sure), e vitamini ve L-arginin takviyeli ilaclar, suya katip icilmeli tozlar yazdi. 2ay sonra sperm kendine gelir dedi doktor. 2ay surede turk parasiyla 2000tlye yakin para harcadik. cunku catlatma iynesinin 1ampulu bile cok pahaliydi. 1aya iyne dahil, 6 7ilac aliniyordu. 9agustosda tedaviye başladi ve 28eylulde catlayan yumurtam saglikla dollendi, şimdi 7+3hafta hamileyim cok şukur. toplam 50gune tedavi spermleri iyleştirdi. eşimin 25 yaşi var, varikoseli yok, morfoloji 2%, haraket ve sayida da problem vardiKızlar merhaba1 yıllık evliyiz eşim 37 ben 36 yaşındayım. 1 yıldır olmadı bebegimiz düzenli oluyor iliski 2 güne 1 3 güne 1 gibi. Doktora gittik haziranda esimin sperm testi düsük cikti 3 milyondu. Doktor combi fertal birde balik yagi verdi bizde keci boynuzu kürü yaptik ve sonra her sabah keciboynuzu pekmezi icti. Dün yine doktora gittik ve test icin biz yükselmistir diye dusunuyorduk 90 bine düsmüs inanamadik yani ne ters tepti bilemiyorum cok üzüldü esim ben sarildim ona agladim dedim nolur üzülme bir ona dayanamam. Rabbim verirse lütuf vermezse imtihan dedim biz bebek icin evlenmedik dedim vs vs. Gece o uyurken gidip agladim biraz bu karışık duygularla cok istiyorum anne olmayı esiminde baba olmasini biz cok uzun yillar sonra kavustuk birbirimize cok istiyorum aşkımızın sevgimizin bir parcasi olsun sizce ne ters tepti nasil bu kadar düştü
orada doktorlarin zaten dilinde tek cumle var, o da tup bebek. kechiboynuzu kurune devam edin bence. pekmezinide al. bide ceviz findik ve siyah kuru uzumu blendrda toz haline getir, bala kat. gunde 2yemek kaşigi ac karnina yesin. dogal yontemlerle spermin duşuşe gecip, sonra birden kalktigini cok okudum burda. eger hormon hiz ve morfoloji sorununuz yoksa, yaşina gore bu cok iyi. dogal yollarla sayiyi artirirsiniz Allahin izniyle. bow vakitlerinde ceviz atsin agzina. cebinde ceviz gezdirsin hattaMerhaba canim öncelikle gözünüz aydin bebegin hayirli olsun saglikla gelsinesimde varikosel yok hiz problemi morfoloji sorunu yok hormonlarida iyi, sayi dysuklugu vardi 3 milyondu 5 ayda ilaclar kürler 90 bine düstü doktir dedi asilama zaman kaybi olur tüp bebek yaptirin. Bizimde suan maddi gücümüz yok ne yazik ki. Artik kür denemesem mi diyorum sadece coban cökerten varmis annem almis verdi onu mu denesek diyorum
Cnim yumurtalann ilacl da mi olmuyormerhaba;lütfen yardımmm edin çok karışığım......
1,5 yıldır bebek için tedavi oluryorum.yumurtalarımda gelişme ve byüme sıkıntısı var yani gelişmiyo yumurtalarım. bikaç ay klomen kullandım ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum ama yok olmadı hsg filmi(rahim filmi) çektirdim 30 eylülde kanallarım açıldı.ama doktorum yine de hamile kalamzsın çünkü yumurtlaman olmuyo diyerek beni bi kez daha yıktı.benim gibi bu sorunu yaşayı bu tedavileri yaptırıp rahim filmi çektirim mucizevi bi şekilde hamile kalan varmı.nolur varsa yazsın bana bi ışık bi umut olsun şuan buna çok ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim
Hormonların flaan normel miSelam kızlar !! Hala hamile kalamadım dr dr geziyoruz resmen dün aşılama olduk bu olmazsa tüp mecburen sebepsiz görünüyo dedi dr lar bi sorun da yok ama olmuyo bi türlü
Daha sık yapın bir zararı olmazBen iki kere yaptim 6 ay arayla...
Öyle düşünmeyin vakti zamanı gelmemiştir belki arkadaşım 1 yılın üzerine kendiliğinden hamile kaldı ve onunda eşininde hiç bir sorunu yoktu lütfen detaylı araştırma yapılıp bir sorun çıkmadıysa kendinize kuruntu yapmayınYa doktorlar bir sorun yok diyorlar ama bence kesinlikle bir sorundan dolayi olmuyor ve biz o sorunun ne oldugunu bilmiyoruz