- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
Canım kürler bizde de değeri çok düşürdü doktor kullanmayın hiç bişey dedi. Kullanmayı bıraktık bir ay sonra 1 milyon yükseldiMerhaba canim öncelikle gözünüz aydin bebegin hayirli olsun saglikla gelsinesimde varikosel yok hiz problemi morfoloji sorunu yok hormonlarida iyi, sayi dysuklugu vardi 3 milyondu 5 ayda ilaclar kürler 90 bine düstü doktir dedi asilama zaman kaybi olur tüp bebek yaptirin. Bizimde suan maddi gücümüz yok ne yazik ki. Artik kür denemesem mi diyorum sadece coban cökerten varmis annem almis verdi onu mu denesek diyorum
Esim 1 aydir proxeed plus kullanmaya basladi canim. Bir de sabahlari arigoglunun soguksıkım keciboynuzu özü bir kaşık ve arifoglunun arisutubalpolen var bir kaşıkta ondan kullaniyor. Aksamlari yatmadan cobancökerten iciyoruz ikimizde. Bir de böyle deneyelim istedik 3 ay kadar. Yine olmazsa artik tamamen birakicaz zaten.Canım kürler bizde de değeri çok düşürdü doktor kullanmayın hiç bişey dedi. Kullanmayı bıraktık bir ay sonra 1 milyon yükseldi
Bendede durum aynı kuzum boş verdim artık benSelam kızlar !! Hala hamile kalamadım dr dr geziyoruz resmen dün aşılama olduk bu olmazsa tüp mecburen sebepsiz görünüyo dedi dr lar bi sorun da yok ama olmuyo bi türlü
Bunların hepsini bıraktırdı bize normal vitamin bile kullanmıyoruz. 32milyondan 6 milyona düşürdü değeri. Fayda olursa size haber et. İlk aşılamam olumsuz oldu. Doktor tüp bebek dışı zor diyorEsim 1 aydir proxeed plus kullanmaya basladi canim. Bir de sabahlari arigoglunun soguksıkım keciboynuzu özü bir kaşık ve arifoglunun arisutubalpolen var bir kaşıkta ondan kullaniyor. Aksamlari yatmadan cobancökerten iciyoruz ikimizde. Bir de böyle deneyelim istedik 3 ay kadar. Yine olmazsa artik tamamen birakicaz zaten.
Evet herşey normal önce prolatkin yüksekti o da şimdi normal eşiminde normal bir de boş gebelik var ama 2 senedir hala tık yok aşılama yaptık olmazsa hemen tüp dediHormonların flaan normel mi
Boş veremiyorum kuzum yaa aşılama oldum çıkarken dedim hiç bişi istemiyorum kabul ediyorum olmuyo işte boşuna uğraşıyorum çok yıprandım o kadar yoruldum kii taşıyamıyorum artıkBendede durum aynı kuzum boş verdim artık ben
Boş veremiyorum kuzum yaa aşılama oldum çıkarken dedim hiç bişi istemiyorum kabul ediyorum olmuyo işte boşuna uğraşıyorum çok yıprandım o kadar yoruldum kii taşıyamıyorum artık
Aşılama oldum ama inanki onda bile şansımız %18 zaten hiç umudum yoktu büsbütün umudum da gittii hiç olcakmış heycanı bile yok düşün(((( bendeeee
Aşılamasa para odedinmi cnm nasip ya benimde eşimin de sorunu yok şükür. Sizde sorun neAşılama oldum ama inanki onda bile şansımız %18 zaten hiç umudum yoktu büsbütün umudum da gittii hiç olcakmış heycanı bile yok düşün
Özel hastaneye gidiyorum tüp bebem merkeai zaten dr lar da medyatik biraz o yüzden 1850₺. Para aldılar ilaçlar hariç. Bende şuan hiç bi slıntı yok eşimde de nrm yola olabilir ama morfoloji 2/4. Arasında değişiyo başka skıntı görünmüyo. Dr ların hepsi sebepsiz gibi görünüyor dedi ürüloklar da. Eşimin normal yolla olurmş ama bi türlü olmadıAşılamasa para odedinmi cnm nasip ya benimde eşimin de sorunu yok şükür. Sizde sorun ne
merba bilgi verirmisiiniz anlamadim dogrusuSelam kızlar . Adet kabini duyan yada kullanan varmı ? Az önce birşey izledim bana mantıklı geldi . Bu kapla hamile kalmakvideo ya göre meni yi bu kabin icine boşaltıp kaba yayılması için sağa sola hafif sallıyor muşuz. Sonra yerleştirip 6 saat bekliyor. Çıktığında meni nin kalan suyu ve yumurtlama akıntısı olabiliyor Muş içinde . biraz tuhaf ama mantıklı geldi sonuçta meni dışarı atılıyor ilişkiden hemen sonra istediğin kadar çıkmaması için çabalasanda .şırınga olayına çok benziyor . Ve ben bu ay şırınga almıştım kızlar bayadir araştırıyorum ne yapabiliriz ilaçsız diye bide çim suyu var . Kanseride önlüyormuş hem . Evinizde yapabileceğiniz birşey . İncir kuru .nefes terapisi . Buldukça yazacağım buraya .bir kişi faydalansa ne mutlu bana
yok ilaçla gelişimleri oluyo işte sorun orda gonal f 900 kullanıp yumurtaların gelişimi takip ediyoruz .18-19-20 mm civarı olduğunda da çatlatma iğnesi oluyorum ama malesef yine de olmuyoCnim yumurtalann ilacl da mi olmuyor
Canım naptin sonuç nedirKizlar bende bu ay tupbebege basladim. Insallah bundan sinuc alirim
Aynı gün transferimiz olmuş inş pozitifi görürüzKızlar uzun zamandır buraya yazmıyorum ben tüp bebek yaptırdik cuma günü transfer oldu şuan beklemedeyim dua edin benim icin