Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kürler bizde de değeri çok düşürdü doktor kullanmayın hiç bişey dedi. Kullanmayı bıraktık bir ay sonra 1 milyon yükseldi

Canım kürler bizde de değeri çok düşürdü doktor kullanmayın hiç bişey dedi. Kullanmayı bıraktık bir ay sonra 1 milyon yükseldi
Esim 1 aydir proxeed plus kullanmaya basladi canim. Bir de sabahlari arigoglunun soguksıkım keciboynuzu özü bir kaşık ve arifoglunun arisutubalpolen var bir kaşıkta ondan kullaniyor. Aksamlari yatmadan cobancökerten iciyoruz ikimizde. Bir de böyle deneyelim istedik 3 ay kadar. Yine olmazsa artik tamamen birakicaz zaten.

Bunların hepsini bıraktırdı bize normal vitamin bile kullanmıyoruz. 32milyondan 6 milyona düşürdü değeri. Fayda olursa size haber et. İlk aşılamam olumsuz oldu. Doktor tüp bebek dışı zor diyor

Hormonların flaan normel mi
Evet herşey normal önce prolatkin yüksekti o da şimdi normal eşiminde normal bir de boş gebelik var ama 2 senedir hala tık yok aşılama yaptık olmazsa hemen tüp dedi normalde de tanıdık vasitasyla gelmesem hemen tüp yapardım değerleriniz normal bi aşılama deneyelim dedi

Aşılamasa para odedinmi cnm nasip ya benimde eşimin de sorunu yok şükür. Sizde sorun ne
Özel hastaneye gidiyorum tüp bebem merkeai zaten dr lar da medyatik biraz o yüzden 1850₺. Para aldılar ilaçlar hariç. Bende şuan hiç bi slıntı yok eşimde de nrm yola olabilir ama morfoloji 2/4. Arasında değişiyo başka skıntı görünmüyo. Dr ların hepsi sebepsiz gibi görünüyor dedi ürüloklar da. Eşimin normal yolla olurmş ama bi türlü olmadı

merba bilgi verirmisiiniz anlamadim dogrusu

Merhaba;bende hala hamile kalamayanlardanım.2 aydır gonal f 900 iğnesi oldum arkasında da çatlatma iğnesi.aslında herşey güzel gidiyo yumurtalarım 18-19 mm kadar büyüyolar ultrasonda görünüyo e2 testi yaptırıyorum 2 günde bir bunca şeye rağmen hala hamile kalamadım bundan sonra ki aşama nedir.benimle aynı şeyleri yaşayan varmı.aşılama ne zman yapılıyo nasıl yapılıyo. bana yardımcı olurmuusnuz.

Bu arada kızlar ilk kez klomen kullandım ve dün yumurtam 3 gün pikten sonra çatladı .değerlendirdik hemen . bugün sol kasigimda batmlar var her 5 dk bir desem yeri bide şişmiş kasik üstü. ya tekrar yumurta oluyor yada döllenme oldu . Bide bu ay şunu fark ettim yumurtlama akıntısı pik yaptığı 3 gün gördüm catladigi gün yoktu desem yeri ovu testi il3 takip ettim .10 gün sonra test yapacağım inşallah olur lütfen dualarinizi eksik etmeyin

Kızlar uzun zamandır buraya yazmıyorum ben tüp bebek yaptırdik cuma günü transfer oldu şuan beklemedeyim dua edin benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…