- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 31
Benimde bu ay bir yıl olacak ne tedavisi görüyosun canımbenim de bir yıl oldu ☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bu ay bir yıl olacak ne tedavisi görüyosun canımbenim de bir yıl oldu ☹
Ben iki kere yaptim 6 ay arayla...Kızlar soğan kürü denediniz mi hiç? Acaba birde onu mu denesem diyorum.
Olmadı mı diyorsun, horman tahlillerin falan yapıldı mı? Yada ne bileyim rahim filmi vs yapıldı mı cnm?Ben iki kere yaptim 6 ay arayla...
Butun hormon tahlileri yapildi canim, hsg de cektirdim, bal corek otu tarcin da yaptim, sogan kuru de yaptim, bir ay klomen bir ay femara da kullandim, esim de test yaptirdi, rahim agzinda cok kucuk ince bir yara vardi doktor hic engel degil dedi ama gecen ay onu da yaktirdim, ovulasyon testi yerine ultrason kontrolleri yaptiriyorum. Hatta bir ara Mekke’den meryem ana otu gelmisti onun suyunu bile ictim. Artik Allah ne zaman yuzumuze gulerse. Cunku daha yapicak biseyim kalmadi.Olmadı mı diyorsun, horman tahlillerin falan yapıldı mı? Yada ne bileyim rahim filmi vs yapıldı mı cnm?
Aynen öyle birtek kafandan atmak kalmış canım... Hepimiz aynı durumdayız. Aşılama denedin mi? Benim çok aklımı kurcalıyor aşılama olayı dün akşam haberlerde aşılama ile dördüzü olan kadını izleyince kafamda iyice ampuller yandı.Butun hormon tahlileri yapildi canim, hsg de cektirdim, bal corek otu tarcin da yaptim, sogan kuru de yaptim, bir ay klomen bir ay femara da kullandim, esim de test yaptirdi, rahim agzinda cok kucuk ince bir yara vardi doktor hic engel degil dedi ama gecen ay onu da yaktirdim, ovulasyon testi yerine ultrason kontrolleri yaptiriyorum. Hatta bir ara Mekke’den meryem ana otu gelmisti onun suyunu bile ictim. Artik Allah ne zaman yuzumuze gulerse. Cunku daha yapicak biseyim kalmadi.
Merhaba, yumurtalık rezervinize baktırdınız mı? Eşinizin değerleri ne durumda?Butun hormon tahlileri yapildi canim, hsg de cektirdim, bal corek otu tarcin da yaptim, sogan kuru de yaptim, bir ay klomen bir ay femara da kullandim, esim de test yaptirdi, rahim agzinda cok kucuk ince bir yara vardi doktor hic engel degil dedi ama gecen ay onu da yaktirdim, ovulasyon testi yerine ultrason kontrolleri yaptiriyorum. Hatta bir ara Mekke’den meryem ana otu gelmisti onun suyunu bile ictim. Artik Allah ne zaman yuzumuze gulerse. Cunku daha yapicak biseyim kalmadi.
Baktirdik canim normal hepsi. Esimin bir tane degeri tam sinirda. Onun icinde cok defa keciboynuzu kuru ile takviye ilac kullandiMerhaba, yumurtalık rezervinize baktırdınız mı? Eşinizin değerleri ne durumda?
morfoloji mi peki? Benim eşimin de morfoloji 4, ondan olabilir diyorlar.Baktirdik canim normal hepsi. Esimin bir tane degeri tam sinirda. Onun icinde cok defa keciboynuzu kuru ile takviye ilac kullandi
Şekil yaziyor morfoloji demek mi?morfoloji mi peki? Benim eşimin de morfoloji 4, ondan olabilir diyorlar.
evet baş boyun kuyruk diye değişiyordu galibaŞekil yaziyor morfoloji demek mi?
Siz bisey kullaniyor musunzu? Biz 4-5 ay once keciboynuzu kuru yaptik bir aydir da repredo diye bir ilac kullaniyor esimevet baş boyun kuyruk diye değişiyordu galiba
Şu anda yanıklar baharat diye bir aktardan (instagramda ünlüymüş) bir sürü kür aldı onları kullanıyor. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim bunun dışında, spermden kaynaklı dedi doktor. Bir kutu da neofortil kullanmıştı.Siz bisey kullaniyor musunzu? Biz 4-5 ay once keciboynuzu kuru yaptik bir aydir da repredo diye bir ilac kullaniyor esim
Benim 5 gundur kasik agrim var adet olcakmisim gibi. Bugun de bas donmesiyle uyandim hala basim donuyor aksam kan verecegim. Bir haftadir gariplik var vucudumda. Eger gebelik degilse bile enfeksiyon falanda hic olmazsa tedavi olayim. Bata 2 gun var eger gebelik varsa kanda cikar degil mi? Umarim hamileyimdir Allahim insallah lutfenŞu anda yanıklar baharat diye bir aktardan (instagramda ünlüymüş) bir sürü kür aldı onları kullanıyor. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim bunun dışında, spermden kaynaklı dedi doktor. Bir kutu da neofortil kullanmıştı.
Çıkar canım inşallah hamilesindirBenim 5 gundur kasik agrim var adet olcakmisim gibi. Bugun de bas donmesiyle uyandim hala basim donuyor aksam kan verecegim. Bir haftadir gariplik var vucudumda. Eger gebelik degilse bile enfeksiyon falanda hic olmazsa tedavi olayim. Bata 2 gun var eger gebelik varsa kanda cikar degil mi? Umarim hamileyimdir Allahim insallah lutfen
Canim bir de sen kimyasal gebelik oldugunu nasil anladin? Gecikme oluyor mu? Gebelik belirtileri yasadin mi kasik agrisi vs gibi? Yerlesme olmayinca mi kimyasal gebelik oluyor? Cok soru sordumŞu anda yanıklar baharat diye bir aktardan (instagramda ünlüymüş) bir sürü kür aldı onları kullanıyor. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim bunun dışında, spermden kaynaklı dedi doktor. Bir kutu da neofortil kullanmıştı.
Evet canım bu arada varsa kanda çıkar 2 gün önce. Embriyoda genetik bozukluk olduğu zaman vücut kendi kendine atarmış en geç 6 hafta içinde. Düşük yapıyorsun direkt yani. Ama çok küçük olduğu için kürtaja gerek kalmıyor, adetle atıyorsun. Kasık ağrısı daha doğrusu sızısı yaşamıştım ben.Canim bir de sen kimyasal gebelik oldugunu nasil anladin? Gecikme oluyor mu? Gebelik belirtileri yasadin mi kasik agrisi vs gibi? Yerlesme olmayinca mi kimyasal gebelik oluyor? Cok soru sordum☺