Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya doktorlar bir sorun yok diyorlar ama bence kesinlikle bir sorundan dolayi olmuyor ve biz o sorunun ne oldugunu bilmiyoruz

Olmadı mı diyorsun, horman tahlillerin falan yapıldı mı? Yada ne bileyim rahim filmi vs yapıldı mı cnm?
Butun hormon tahlileri yapildi canim, hsg de cektirdim, bal corek otu tarcin da yaptim, sogan kuru de yaptim, bir ay klomen bir ay femara da kullandim, esim de test yaptirdi, rahim agzinda cok kucuk ince bir yara vardi doktor hic engel degil dedi ama gecen ay onu da yaktirdim, ovulasyon testi yerine ultrason kontrolleri yaptiriyorum. Hatta bir ara Mekke’den meryem ana otu gelmisti onun suyunu bile ictim. Artik Allah ne zaman yuzumuze gulerse. Cunku daha yapicak biseyim kalmadi.

Butun hormon tahlileri yapildi canim, hsg de cektirdim, bal corek otu tarcin da yaptim, sogan kuru de yaptim, bir ay klomen bir ay femara da kullandim, esim de test yaptirdi, rahim agzinda cok kucuk ince bir yara vardi doktor hic engel degil dedi ama gecen ay onu da yaktirdim, ovulasyon testi yerine ultrason kontrolleri yaptiriyorum. Hatta bir ara Mekke’den meryem ana otu gelmisti onun suyunu bile ictim. Artik Allah ne zaman yuzumuze gulerse. Cunku daha yapicak biseyim kalmadi.
Aynen öyle birtek kafandan atmak kalmış canım... Hepimiz aynı durumdayız. Aşılama denedin mi? Benim çok aklımı kurcalıyor aşılama olayı dün akşam haberlerde aşılama ile dördüzü olan kadını izleyince kafamda iyice ampuller yandı.

Merhaba, yumurtalık rezervinize baktırdınız mı? Eşinizin değerleri ne durumda?

Kızlar ben C life macun almayı düşünüyorum araştırdım çok olumlu sonuçlar elde edenler olmuş, denemekte fayda var.

Benim 8. Ay da geçti ama nedense bu defa o kadar sarsılmadım galiba alışıyorum bu duruma her ay cenaze Evi gibi olurdu adetin ilk günü .. Allah vereceği zamanı biliyo demekki napayım elimden hiç bişey gelmiyo

Siz bisey kullaniyor musunzu? Biz 4-5 ay once keciboynuzu kuru yaptik bir aydir da repredo diye bir ilac kullaniyor esim
Şu anda yanıklar baharat diye bir aktardan (instagramda ünlüymüş) bir sürü kür aldı onları kullanıyor. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim bunun dışında, spermden kaynaklı dedi doktor. Bir kutu da neofortil kullanmıştı.

Şu anda yanıklar baharat diye bir aktardan (instagramda ünlüymüş) bir sürü kür aldı onları kullanıyor. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim bunun dışında, spermden kaynaklı dedi doktor. Bir kutu da neofortil kullanmıştı.
Benim 5 gundur kasik agrim var adet olcakmisim gibi. Bugun de bas donmesiyle uyandim hala basim donuyor aksam kan verecegim. Bir haftadir gariplik var vucudumda. Eger gebelik degilse bile enfeksiyon falanda hic olmazsa tedavi olayim. Bata 2 gun var eger gebelik varsa kanda cikar degil mi? Umarim hamileyimdir Allahim insallah lutfen

Benim 5 gundur kasik agrim var adet olcakmisim gibi. Bugun de bas donmesiyle uyandim hala basim donuyor aksam kan verecegim. Bir haftadir gariplik var vucudumda. Eger gebelik degilse bile enfeksiyon falanda hic olmazsa tedavi olayim. Bata 2 gun var eger gebelik varsa kanda cikar degil mi? Umarim hamileyimdir Allahim insallah lutfen
Çıkar canım inşallah hamilesindir

Canim bir de sen kimyasal gebelik oldugunu nasil anladin? Gecikme oluyor mu? Gebelik belirtileri yasadin mi kasik agrisi vs gibi? Yerlesme olmayinca mi kimyasal gebelik oluyor? Cok soru sordum☺️

Canim bir de sen kimyasal gebelik oldugunu nasil anladin? Gecikme oluyor mu? Gebelik belirtileri yasadin mi kasik agrisi vs gibi? Yerlesme olmayinca mi kimyasal gebelik oluyor? Cok soru sordum☺
Evet canım bu arada varsa kanda çıkar 2 gün önce. Embriyoda genetik bozukluk olduğu zaman vücut kendi kendine atarmış en geç 6 hafta içinde. Düşük yapıyorsun direkt yani. Ama çok küçük olduğu için kürtaja gerek kalmıyor, adetle atıyorsun. Kasık ağrısı daha doğrusu sızısı yaşamıştım ben.

X