- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.506
Amin canim inşallah sen neler yapiyosun nelere dikkat ediyosun yatıyomusun surekliAynı gün transferimiz olmuş inş pozitifi görürüz
Rahim dinlendirmedeyim canim tup bebege devamCanım naptin sonuç nedir
Yok canım 2 gün dinlendim sürekli yatmadım hemşire kan dolaşımı için yürüyün dedi 3.gün ise başladım çalışıyorum hareket halindeyim sürekliAmin canim inşallah sen neler yapiyosun nelere dikkat ediyosun yatıyomusun surekli
Ay ben senelik izne ayrıldım 10 gün ama yatmıyorum sürekli hareket halındeyim hergün 5 kat merdiven inip iğneye gidiyorum acaba hatamı ediyorum diye dusunuyorumYok canım 2 gün dinlendim sürekli yatmadım hemşire kan dolaşımı için yürüyün dedi 3.gün ise başladım çalışıyorum hareket halindeyim sürekli
Bende biraz tedirginim ama hemşireler gerek yok diyor sağlıklı embriyoysa zıplasan da tutunur dedi bana .Her tedavimde izin almaktan utanfigim için ben almadım canım tabi evde olsam rahat rahat ilaçları içer dinlenirdimAy ben senelik izne ayrıldım 10 gün ama yatmıyorum sürekli hareket halındeyim hergün 5 kat merdiven inip iğneye gidiyorum acaba hatamı ediyorum diye dusunuyorum
Orası da doğru Allah nasip ettiyse her türlü olur inşallah olumlu sonuç alırız test günün ne zaman senin.Bende biraz tedirginim ama hemşireler gerek yok diyor sağlıklı embriyoysa zıplasan da tutunur dedi bana .Her tedavimde izin almaktan utanfigim için ben almadım canım tabi evde olsam rahat rahat ilaçları içer dinlenirdim
Inşallah canım inşallah rabbim kucağını doldurur .sende dua etKızlar uzun zamandır buraya yazmıyorum ben tüp bebek yaptırdik cuma günü transfer oldu şuan beklemedeyim dua edin benim icin
Yatıp kalkıp dua ediyorum canım inşallah olurInşallah canım inşallah rabbim kucağını doldurur .sende dua et
Belki tüp bebeğe bile gerek kalmaz kuzum sen umudunu kaybetme. Birebeningünlügü var instada onu takip et kuzum testlerini al çok ilgileniyor ebru abla dene eminim pişman olmazsın. Sebeb vesile ara demiş rabbim belki vesile olurRahim dinlendirmedeyim canim tup bebege devam
Canim malesef yaa keske cok bi umut olsaydi ama olmadi adetim zaten suan 15 gunicinde felan da transferolur diye dusunuyorum. Benim olmadi oyle sanslarim insallah sizin olur tup bebeklerle dr larla ugrasmazsiniz bakarim o ebeye ama ben suan tup bebekte tedavi goruyorum koprudwn once son cikis baska sansimda kalmadi zaten olmazsa da kismet artik ne diyelim olmayinca olmuyo malesefBelki tüp bebeğe bile gerek kalmaz kuzum sen umudunu kaybetme. Birebeningünlügü var instada onu takip et kuzum testlerini al çok ilgileniyor ebru abla dene eminim pişman olmazsın. Sebeb vesile ara demiş rabbim belki vesile olur
Bende tup yaptim canim nasil gecti transferin?Kızlar uzun zamandır buraya yazmıyorum ben tüp bebek yaptırdik cuma günü transfer oldu şuan beklemedeyim dua edin benim icin
Canim malesef yaa keske cok bi umut olsaydi ama olmadi adetim zaten suan 15 gunicinde felan da transferolur diye dusunuyorum. Benim olmadi oyle sanslarim insallah sizin olur tup bebeklerle dr larla ugrasmazsiniz bakarim o ebeye ama ben suan tup bebekte tedavi goruyorum koprudwn once son cikis baska sansimda kalmadi zaten olmazsa da kismet artik ne diyelim olmayinca olmuyo malesef
Öncelikle hayırlı olsun insallah olumlu sonuclar çok rahat geçti benim transferi senin nasıl geçti.Bende tup yaptim canim nasil gecti transferin?
Ist. Gop yuzyil hst.nerde yaptırıyosun canm tüp bebeği
Öncelikle hayırlı olsun insallah olumlu sonuclar çok rahat geçti benim transferi senin nasıl geçti.
Ist. Gop yuzyil hst.
Aynen öyle canım vakit geçmek bilmiyor valla vallahi tahmini ne zaman olur bilmiyorum canım ama en geç 10 gün içinde olur herhaldeBen daha transfer olmadim suan rahimi kalinlastrma asamasindayim adetin 3. Gunundeyim. Tahmini transferim
Ne zaman olur acabaa ?? Seninde insallah hamiś haberini aliriz... suan isin en heycanli kismindasin
Doc. Dr. Meryem kurek olumlu bi kadin sicak.. adetin 3. Gunu gidiyosub muayene ediyo tum sonuclarina bakiyo esli eksikler varsa yada yaptirmak istedikleri test varsa onlari yapiyosun. Sonra sana uygun tedaviyi soyluyo asilama mi tup mu ? Tup bebekte ozel hormin igneleri var gonalf gibi senin vucut tepkilerine gore ilaclarin dozunu ve gununu ayarliyo sonra yumurtlarin gelistiginde toplaniyor anestezi altinda toplaniyo sonra her gun sizi arayip embriyolarin gelisimini soyluyolar.. yine sizin durumunyza gore transfer gunu belirliyo benim 2. Ayima kaldi rahim dinlendirdi.. simdi de transfer oncesi rahim kalinlastrma asamasindayim henuz transfer olmadimyaa hangi doktor süreci anlatabilir misin