Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız hamile değilim herşey hazır demek istedim :)) inşallah tutmuştur insallahhhhh darısı bana . Bende tedaviye baslicam ama maliyeti çok
canim senin adina sevindim artik en azindan sorunu biliyosun hani derler ya baslamak basarmanin yarisidir. Ama anlamadigim canim bunca zaman doktorlar nasil anlamadi pco oldugunu

Ya bende meleğini bekliyorum demissin ya zannettim ki hamilesin bekliyosun. Bende pcosum ama doktorum ağır derecede olduğu için tüp bebek dedi bana hayırlısı bakalim
Keşke :))) Benimkide kötü değil mis Dr dediğine göre ama artık 3 muayenede bunu demesi guvenimi sarstı açıkçası . Ben klomen felan istedim aşılama yapalım dedi . Rahim filmi dedim aşılama tutmazsa bakalım dedi . Beni iyice gerdi

canim senin adina sevindim artik en azindan sorunu biliyosun hani derler ya baslamak basarmanin yarisidir. Ama anlamadigim canim bunca zaman doktorlar nasil anlamadi pco oldugunu
Doktor değiştirdim çünkü canım . Üç aydır gidiyorum rahim ağzı yaram varmış orta boyuttan büyük onu yaktı sertlesme var yumurtalıkta dedi ama ben anlamadım bu ayda sordum net bir şekilde şuan benim yumurtalıklarım da ne var anlatır mısınız dedim . Pcos olduğunu söyledi . Derdimi biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum . Bir ebenin günlüğüne yumurta takibi yaptıracağım testlerinden alıp inşallah ebru ablamın yardımıyla Rabbimden izin verirse denicem tekrar . Ama bir ara artık bunalım geçirdim ben artık anne olmak istemiyorum modunda dolandim bir kaç ay

Keciboynuzu kuru deneniz mi esiniz icin?
keçiboynuzu kürü, çakşır otu, bal, ceviz ve bir aktardan değişik kürler yaptırıp denedik ayrıca doktorun verdiği ilacı kullanıyor ama malesef hiçbirinin faydasını göremedik, doktora söylediğimizde diğer yaptıklarınızı bırakın sadece bizim verdiğimiz ilaçla bile bu kadar zamandır en az 3-4 katına çıkması lazımdı diyor.

Anladim Allah yardimciniz olsun. Biz bu ay Repredo diye bir ilac kullaniyoruz esim icin. Acibadem Hastanesinde bir doktor onermisti. Gerci esimde sikinti yok cok sukur ama sinirda cikti degerler cok yuksek degil. Bakalim bu ay da bekliyoruz artik

Anladim Allah yardimciniz olsun. Biz bu ay Repredo diye bir ilac kullaniyoruz esim icin. Acibadem Hastanesinde bir doktor onermisti. Gerci esimde sikinti yok cok sukur ama sinirda cikti degerler cok yuksek degil. Bakalim bu ay da bekliyoruz artik
Hayırlısı olsun canım bizi artık tüp bebeğe yönlendiriyolar doktorlar.

Kızlar bu arada eşi asker olan varsa asker maaşı ve eş sigortası diye birşey varmış . Başvurun bence . Sigorta genel sağlık sigortası imiş . Tüp bebeği de karşılar mı diye düşünüyorum şuan . Bide ücretsiz muane olabiliyormusuz

Merhaba kızlar bende geldim 8. Aydayım bata son 7 ama yine yok biliyorum .her şey bu kadar normalken neden olmuyo kızlar biz napıcaz ya hep arkadaş çocuğu severek mi geçiricz ömrü

Merhaba kızlar bende geldim 8. Aydayım bata son 7 ama yine yok biliyorum .her şey bu kadar normalken neden olmuyo kızlar biz napıcaz ya hep arkadaş çocuğu severek mi geçiricz ömrü
Neden olmuyor sorusunun cevabı ni keşke bilsek canım . Biz tam üç yılı devirecegiz artık bu soruyla .

Neden olmuyor sorusunun cevabı ni keşke bilsek canım . Biz tam üç yılı devirecegiz artık bu soruyla .
Allahım seni daha bir ay bile bekletmesin canım inşallah hemen olur .. elimizden tek gelen şey dua etmek nolur birbirimize dua edelim ..

Merhaba kızlar, bende önümüzdeki ay bir yılı devirmiş oluyorum. 1 kimyasal gebelik geçirdim başka da birşey olmadı. Sabırla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…