- 15 Haziran 2019
- 42
- 14
- 28
Ben de varım canım 9 aydır bekliyoruz.8Bir yıldır bekleyenler listeye katılmak için beni etiketleyerek katılmak istediğini kaç ay beklediklerini yazsın lütfen :)
BEKLEME LİSTESİ
1-Limon11 . 16 ay
2- @Nrnslmylmz07 . 12ay
3- @pelinimben 18ay
4- @Sseerraayy 15ay
5- @Balgozlu55 15ay
6-papatyakokankadin 14 ay
7- @Merveaydin1 . 15 ay
8- @Sweet03 . 27ay
9- @sila439 .21 ay
10- @kahvecibaby . .16ay
11- @Aschi 15 ay
12- @Sinemsara07 . 14 ay
13- @alsah .22ay
14- @Hayallerimsin .13ay
15- @Sem0510 . 16 ay
16- @yaprakali . 17 ay
17- @Azzkrc . 12 ay
18- @Blueangel34 . 13ay
19- @Bayansss . 12 ay
20- @elif382 . 27 ay
21- @Nurlana14 . 16 ay
22-diligecmisinsan00 . 39 ay
23- @Delfin_ . 19ay
24- @ipeek35 . 10ay
25- @damlaozcan0666 .. 26ay
26- @ - Pudra Pembe - . 16 ay
27- @dileksed . 20ay
28- @Glyzz . 13 ay
29- @2015umut . 18ay
30- @Bebybenb . a 10 ay
31- @Huzur45 . 15ay
32- @ebrargelin . 21 ay
33- @eeesssrrraaa_45 . 13 ay
34- @lifedoesntwait . 14ay
35- @balbocegi35 . 5,5ay
36- @ Canm Talham . . 3 yil
37- @Papatya161 . . 14 ay
38- @ozu25 . 14ay
39- @Sadece02matilda . 14ay
40- @Aselceren . 10 ay
41- @Temmuz17 . 11 ay
43- @sumeyyekrc . 7 ay
44- @Gezi92 . 8 ay
45- @Mervemm92 . 20 ay
46- @Morvampir1 . 5ay
47- @Sabirsizannem . 17 ay
48- @1meyraa . 12 ay
HAMİLE LİSTESİ
1- @Ebr111 . gebe
topigimizin ilk hamiş annesi
2- @Elfesya35 . gebe
3- @embytn . gebe
4- @beri35 . Gebe
5 - @dombili_xl . gebe
6- @Ruyapolat . Gebe
7- @nouvellemariee . Gebe
8- @ceren_men . Gebe
9-Sebepsonuc . Gebe
Ekledim canim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Ben de varım canım 9 aydır bekliyoruz.
Ekledim canim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Test yaptım mı canımAmin inşallah canım hala adet olmadm sabırsızlıkla bekliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Gecikmenin 2.günü ve 4.günü yaptım negatif hala bekliyorum bi umutTest yaptım mı canım
Canım geç döllenmedir insallah .gebe değilsen bence bu doktora git tahlillerini yaptır smear baktır . Önce sağlık sonra bebek.Gecikmenin 2.günü ve 4.günü yaptım negatif hala bekliyorum bi umut
Canım geç döllenmedir insallah .gebe değilsen bence bu doktora git tahlillerini yaptır smear baktır . Önce sağlık sonra bebek.
Benide eklermisin canım 20ayTopigi nasıl etiketlicem bulamadım kuzum .ben mobil uygulamadan giriyorum. Ama sen benim profilden bakabilirsin açtığım konulara . Uzun zamandır bebeği olmayanların nasıl hamile kaldığı ile ilgili yorumları var .
selam tatlı bu topiğe ilk yazdığımda daha 14 aydır deniyormuşum şuan 21 ay oldu ve ben hala beklemedeyim, bu arada hastaneye gittik eşimde sperm azlığı var ve olan spermlerinde %90 ı hareketsiz 7 aydır tedavi görüyor ve hiç düzelme yok malesef.Canım geç döllenmedir insallah .gebe değilsen bence bu doktora git tahlillerini yaptır smear baktır . Önce sağlık sonra bebek.
Canım yirmi ay di benimde ilk açtığımda sen düşün . Üzülme benim eşimin de kötüydü şuan çok iyi bir yıl tedavi gördü . Doktoru hep bitkisel ilaç verdi . Ayriyetten varikosel ameliyatı oldu. Sizde de böyle bir durum varmı öğrenin. Bu alanda uzman birine gidin. Kendi kliniği olan . Bide keçiboynuzu pekmezi hareketsiz sperm ve ölü olanlara çok iyi geliyor. Esimde kullandı. Kullandığı ilaçları yarın bakar yazarım ama her ay 400tl para gitti ilaçlara baya pahalı ilaçlarselam tatlı bu topiğe ilk yazdığımda daha 14 aydır deniyormuşum şuan 21 ay oldu ve ben hala beklemedeyim, bu arada hastaneye gittik eşimde sperm azlığı var ve olan spermlerinde %90 ı hareketsiz 7 aydır tedavi görüyor ve hiç düzelme yok malesef.
Kuzum emodex kullanıyoruz bizde 300 tl fiyatı ayrıyeten değişik kürler hazırlatıyoruz bir baharatçıya 2 aydırda onu kullanıyor, devlete gidiyorduk, geçen ay özel bir doktora gitti oda devlet hastanesinin söylediğinden farklı birşey söylememiş canım.Canım yirmi ay di benimde ilk açtığımda sen düşün . Üzülme benim eşimin de kötüydü şuan çok iyi bir yıl tedavi gördü . Doktoru hep bitkisel ilaç verdi . Ayriyetten varikosel ameliyatı oldu. Sizde de böyle bir durum varmı öğrenin. Bu alanda uzman birine gidin. Kendi kliniği olan . Bide keçiboynuzu pekmezi hareketsiz sperm ve ölü olanlara çok iyi geliyor. Esimde kullandı. Kullandığı ilaçları yarın bakar yazarım ama her ay 400tl para gitti ilaçlara baya pahalı ilaçlar
Yaaa asiriii mutlu oldum senin adinaaa. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ay çok mutlu oldum gerçekten. Bende tüp bebek tedavisi gördüm dün de transfer oldum bekliyorum hayırlısınıSelam kızlar ne yaptınız kimler hamile :)) benim sonunda polistik over sendromu (pcos lu) olduğumu öğrendim bende rahim yaram yakıldı iyilestim bile :)) şimdi melegimi bekliyorum ne zaman gelirse ne zaman rabbim nasip ederse artık :)
Keciboynuzu kuru deneniz mi esiniz icin?selam tatlı bu topiğe ilk yazdığımda daha 14 aydır deniyormuşum şuan 21 ay oldu ve ben hala beklemedeyim, bu arada hastaneye gittik eşimde sperm azlığı var ve olan spermlerinde %90 ı hareketsiz 7 aydır tedavi görüyor ve hiç düzelme yok malesef.
Yok kız hamile değilimYaaa asiriii mutlu oldum senin adinaaa. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ay çok mutlu oldum gerçekten. Bende tüp bebek tedavisi gördüm dün de transfer oldum bekliyorum hayırlısını
Ya bende meleğini bekliyorum demissin ya zannettim ki hamilesin bekliyosun. Bende pcosum ama doktorum ağır derecede olduğu için tüp bebek dedi bana hayırlısı bakalimYok kız hamile değilimherşey hazır demek istedim :)) inşallah tutmuştur insallahhhhh darısı bana . Bende tedaviye baslicam ama maliyeti çok