- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 31
İnşallah canım yeni evlisin heralde sendeHoşbuldum inşallah bi kaç aya hepimiz gidelim bu topikten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yeni evlisin heralde sendeHoşbuldum inşallah bi kaç aya hepimiz gidelim bu topikten
Ocak’ta 2 yıl olacak evleneli ama işte 8 aydır falan deniyoruz çocuk işiniİnşallah canım yeni evlisin heralde sende
Hayırsıyla bizimde yüzümüzü güldürür inşallah RabbimOcak’ta 2 yıl olacak evleneli ama işte 8 aydır falan deniyoruz çocuk işini
İnşallah canım inşallahHayırsıyla bizimde yüzümüzü güldürür inşallah Rabbim
Neden umutsuzsun hep gecikirmi ki reglinBenim adetin bugün gecikeli 2 gün oldu ama nedense umutsuzum
Bir kere 33üne uzamışdı diğerleri 24 25ne oluyordum sadece baş ağrısıyla bel ağrım var adet olacak gibiyimNeden umutsuzsun hep gecikirmi ki reglin
Regl belirtileri ile gebelik belirtileri çok benziyor, neden olmasın olur inşallah.Bir kere 33üne uzamışdı diğerleri 24 25ne oluyordum sadece baş ağrısıyla bel ağrım var adet olacak gibiyim
İnşallah ama hiç umutlanmak istemiyorum bir sene yıprattı beniRegl belirtileri ile gebelik belirtileri çok benziyor, neden olmasın olur inşallah.
Önümüzdeki ay 2 yıl bitecek canimNe kadar oldu sizin?
Kürtaj olmak zorunda kaldım kaybettim bebeğimi canım.Sebepsonuc canım naptın hiç yazmiyorsun
Çok üzüldüm canım rabbim görüyor acıni emin ol sağlıkla büyücek bir evladın olur . İnşallah rabbim dualarımızı duyarKürtaj olmak zorunda kaldım kaybettim bebeğimi canım.
Amin canım üzme kendini pozitif olduğu günleri en kısa zamanda hep beraber görürüz inşallahDiş çektiricem ne olur ne olmaz bi test yapayım dedim 5 gün var yine negatif . Allah bu yolda hepimize sabır versin büyük bir imtihandan geçiyoruz
İnşallah canım inşallahAmin canım üzme kendini pozitif olduğu günleri en kısa zamanda hep beraber görürüz inşallah