Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8Bir yıldır bekleyenler listeye katılmak için beni etiketleyerek katılmak istediğini kaç ay beklediklerini yazsın lütfen :)

BEKLEME LİSTESİ

1- Limon11 Limon11 . 16 ay
2- @Nrnslmylmz07 . 12ay
3- @pelinimben 18ay
4- @Sseerraayy 15ay
5- @Balgozlu55 15ay
6- papatyakokankadin papatyakokankadin 14 ay
7- @Merveaydin1 . 15 ay
8- @Sweet03 . 27ay
9- @sila439 .21 ay
10- @kahvecibaby . .16ay

11- @Aschi 15 ay
12- @Sinemsara07 . 14 ay
13- @alsah .22ay
14- @Hayallerimsin .13ay
15- @Sem0510 . 16 ay
16- @yaprakali . 17 ay
17- @Azzkrc . 12 ay
18- @Blueangel34 . 13ay
19- @Bayansss . 12 ay
20- @elif382 . 27 ay
21- @Nurlana14 . 16 ay
22- diligecmisinsan00 diligecmisinsan00 . 39 ay
23- @Delfin_ . 19ay
24- @ipeek35 . 10ay
25- @damlaozcan0666 .. 26ay
26- @ - Pudra Pembe - . 16 ay
27- @dileksed . 20ay
28- @Glyzz . 13 ay
29- @2015umut . 18ay
30- @Bebybenb . a 10 ay
31- @Huzur45 . 15ay
32- @ebrargelin . 21 ay
33- @eeesssrrraaa_45 . 13 ay
34- @lifedoesntwait . 14ay
35- @balbocegi35 . 5,5ay
36- @ Canm Talham . . 3 yil
37- @Papatya161 . . 14 ay
38- @ozu25 . 14ay
39- @Sadece02matilda . 14ay
40- @Aselceren . 10 ay
41- @Temmuz17 . 11 ay
43- @sumeyyekrc . 7 ay
44- @Gezi92 . 8 ay
45- @Mervemm92 . 20 ay
46- @Morvampir1 . 5ay
47- @Sabirsizannem . 17 ay
48- @1meyraa . 12 ay
HAMİLE LİSTESİ

:anneadayı::emir_bebek::KK200:

1- @Ebr111 . gebe :anneadayı::emir_bebek:
topigimizin ilk hamiş annesi:KK200:

2- @Elfesya35 . gebe:anneadayı::emir_bebek::KK200:

3- @embytn . gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

4- @beri35 . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

5 - @dombili_xl . gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

6- @Ruyapolat . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

7- @nouvellemariee . Gebe:anneadayı::emir_bebek::KK200:

8- @ceren_men . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:
9- Sebepsonuc Sebepsonuc . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:
Ben de varım canım 9 aydır bekliyoruz.

Kızlar size birşey sorcam yaşayan duyan varsa bana yazsın lütfen .
Dün kasık ağrısı yaşadım esimede ağrıyor dedim ama öyle dayanilmayacak gibi değil . Gece tuvalette peceteye bir baktım akıntılı kan açik kırmızı renkli sanırım . Uykulu uykulu anlayamadım. Şimdide uyuya kaldım .yine tuvalete gittim peceteye baya kahverenkli akıntı gelmiş az da değil akmış bir iki damla hatta çamaşırı ma . Şimdide hafif kasık ağrım var. Benim yaram var ara kanama hiç olmadı bende . Bu şekilde smear alındı acaba ondan mı diyorum .ama bir hafta oldu alinalı ilk gün dışında kan gelmedi . Ayrıca doktor folibol verdi acaba erken regl mi yerleşmemi.

Adet gecikmesinden 7 gün sonra yerleşme kanaması olur mu arkadaşlar? İnternette adetten önce olur diye okudum. Bilgisi olan varmı yada yaşayan. Cevaplarsanız memnun olurum.

Canım geç döllenmedir insallah .gebe değilsen bence bu doktora git tahlillerini yaptır smear baktır . Önce sağlık sonra bebek.
selam tatlı bu topiğe ilk yazdığımda daha 14 aydır deniyormuşum şuan 21 ay oldu ve ben hala beklemedeyim, bu arada hastaneye gittik eşimde sperm azlığı var ve olan spermlerinde %90 ı hareketsiz 7 aydır tedavi görüyor ve hiç düzelme yok malesef.

selam tatlı bu topiğe ilk yazdığımda daha 14 aydır deniyormuşum şuan 21 ay oldu ve ben hala beklemedeyim, bu arada hastaneye gittik eşimde sperm azlığı var ve olan spermlerinde %90 ı hareketsiz 7 aydır tedavi görüyor ve hiç düzelme yok malesef.
Canım yirmi ay di benimde ilk açtığımda sen düşün . Üzülme benim eşimin de kötüydü şuan çok iyi bir yıl tedavi gördü . Doktoru hep bitkisel ilaç verdi . Ayriyetten varikosel ameliyatı oldu. Sizde de böyle bir durum varmı öğrenin. Bu alanda uzman birine gidin. Kendi kliniği olan . Bide keçiboynuzu pekmezi hareketsiz sperm ve ölü olanlara çok iyi geliyor. Esimde kullandı. Kullandığı ilaçları yarın bakar yazarım ama her ay 400tl para gitti ilaçlara baya pahalı ilaçlar

Canım yirmi ay di benimde ilk açtığımda sen düşün . Üzülme benim eşimin de kötüydü şuan çok iyi bir yıl tedavi gördü . Doktoru hep bitkisel ilaç verdi . Ayriyetten varikosel ameliyatı oldu. Sizde de böyle bir durum varmı öğrenin. Bu alanda uzman birine gidin. Kendi kliniği olan . Bide keçiboynuzu pekmezi hareketsiz sperm ve ölü olanlara çok iyi geliyor. Esimde kullandı. Kullandığı ilaçları yarın bakar yazarım ama her ay 400tl para gitti ilaçlara baya pahalı ilaçlar
Kuzum emodex kullanıyoruz bizde 300 tl fiyatı ayrıyeten değişik kürler hazırlatıyoruz bir baharatçıya 2 aydırda onu kullanıyor, devlete gidiyorduk, geçen ay özel bir doktora gitti oda devlet hastanesinin söylediğinden farklı birşey söylememiş canım.

Selam kızlar ne yaptınız kimler hamile :)) benim sonunda polistik over sendromu (pcos lu) olduğumu öğrendim bende rahim yaram yakıldı iyilestim bile :)) şimdi melegimi bekliyorum ne zaman gelirse ne zaman rabbim nasip ederse artık :)

Selam kızlar ne yaptınız kimler hamile :)) benim sonunda polistik over sendromu (pcos lu) olduğumu öğrendim bende rahim yaram yakıldı iyilestim bile :)) şimdi melegimi bekliyorum ne zaman gelirse ne zaman rabbim nasip ederse artık :)
Yaaa asiriii mutlu oldum senin adinaaa. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ay çok mutlu oldum gerçekten. Bende tüp bebek tedavisi gördüm dün de transfer oldum bekliyorum hayırlısını

Keciboynuzu kuru deneniz mi esiniz icin?

Yaaa asiriii mutlu oldum senin adinaaa. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ay çok mutlu oldum gerçekten. Bende tüp bebek tedavisi gördüm dün de transfer oldum bekliyorum hayırlısını
Yok kız hamile değilim 😂 herşey hazır demek istedim :)) inşallah tutmuştur insallahhhhh darısı bana . Bende tedaviye baslicam ama maliyeti çok

Yok kız hamile değilim 😂 herşey hazır demek istedim :)) inşallah tutmuştur insallahhhhh darısı bana . Bende tedaviye baslicam ama maliyeti çok
Ya bende meleğini bekliyorum demissin ya zannettim ki hamilesin bekliyosun. Bende pcosum ama doktorum ağır derecede olduğu için tüp bebek dedi bana hayırlısı bakalim

X