Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar 1 gün geçti adetim kanda baktirdim17 cıktı çokmu düşük ? Daha önce kimyasal yaşadım 1 defa.

Geçirdiğim zorlu dönemde betanın düşüklüğünün yüksekliğinin hiç önemi olmadığını anladım canım 2 gün sonra tekrar baktır artış varsa miniğin seninle :)

canım sen aşılama yaptırmıyonmu bu ay çokta ilaçlara yüklenmek ıyı olmaz bence

bende burdayım hamile olmayanlar listesi ama genelede bu grupta sohbet cok olmuyor herkes kendı halınde galıba:)
Evet canım herkes kendi halinde ama arada bir toplanıp dertlesiyoruz yinede

Biliyorum konu dışı sayılır ama paylaşmak istedim. Deneyimlerinize gerçekten ihtiyacım var.. Yaklaşık 1 buçuk ay önce gittiğim doktor ultrason ve kan testine bakarak bir sorun olmadığını söyledi ve folattro verdi pek içime sinerek almasamda 1 kutuyu bitirdim, çokça mide bulantısı şikayetleri okumama rağmen bende bir sıkıntı yaşatmadı...Etkisini göremediğim ve kullanan sayısının azlığını farkettiğim için farklı bi ürün almak istiyorum.Hamilelik öncesi hamile kalmanızı destekleyen önerebileceğininiz bir folik asit markası var mı kızlar artık müjdeli haber vermek istiyorum çevreme

Ben folidoce kullandım hala da kullanıyorum

Kızlar kuruluk yaşayıp tükürükle kuruluğu gidermeye çalışmayın spermleri olduruyorms .ben öyle yapıyordum kremler e guvenemedigimden ama şimdi kuruluk da olsa hiç birşey kullanmıyorum dışarıda çıkmıyor spermler önce hep çıkardı . Şimdi hiç çıkmıyor sadece kalan suyu çıkıyor . İki yıl olcak nerdeyse büyük hata diyorum simdi

Evet canım bunu bende duymuştum gerçektende doğrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…