- 8 Mart 2016
- 338
- 211
- 27
Bizim eski demirbaşlar nerde eeee . Hamile olanlar unuttu resmen . Bu arada 7.çi gebemiz N nouvellemarieehadi gelinde konuşalım biraz da :) tektek etiket yapsamda maşallah 50 kişi olmuşuz çoktan
Yok kuzum bat 2gun geçti negatif
Selam kızlar 1 gün geçti adetim kanda baktirdim17 cıktı çokmu düşük ? Daha önce kimyasal yaşadım 1 defa.
Tabiki canım .kaç aydır bekliyorsun :)mrblar
benide eklermisiniz
Yok canım vermedim sağ alt katında bir dj ağrı oluyor arasıra hasta olcam galiba bekliyorumKan mı verdin canım ?
Evet canım herkes kendi halinde ama arada bir toplanıp dertlesiyoruz yinedecanım sen aşılama yaptırmıyonmu bu ay çokta ilaçlara yüklenmek ıyı olmaz bence
bende burdayım hamile olmayanlar listesi ama genelede bu grupta sohbet cok olmuyor herkes kendı halınde galıba:)
Yok canım olmadım test yapıyorum negatif .hasta olcam galibaHala olmadın mı canım bekliyorum iyi haberlerini :i
17 aydirTabiki canım .kaç aydır bekliyorsun :)
Yok canım olmadım test yapıyorum negatif .hasta olcam galiba
Benide ekleyin bu ay bi dusuk yaptim onu saymim benn 17 aydırKimse yok mu bir yıldır bebek hasreti çeken isim listesi yapicam katılmak isteyenler i bekliyorum
Ekledim canım hoşgeldin aramıza.Benide ekleyin bu ay bi dusuk yaptim onu saymim benn 17 aydır
Yok canım ne gelen var ne gidenİnşallah olmazsın kuzum :) kan testi mi yaptırsan acaba meraktan çatlayacağım
Canım test yap mutlaka bak ben 1 hafta regl olcam diye bekledim en sonunda test yaptım ve öğrendimY
Yok canım vermedim sağ alt katında bir dj ağrı oluyor arasıra hasta olcam galiba bekliyorum
Ben folidoce kullandım hala da kullanıyorumBiliyorum konu dışı sayılır ama paylaşmak istedim. Deneyimlerinize gerçekten ihtiyacım var.. Yaklaşık 1 buçuk ay önce gittiğim doktor ultrason ve kan testine bakarak bir sorun olmadığını söyledi ve folattro verdi pek içime sinerek almasamda 1 kutuyu bitirdim, çokça mide bulantısı şikayetleri okumama rağmen bende bir sıkıntı yaşatmadı...Etkisini göremediğim ve kullanan sayısının azlığını farkettiğim için farklı bi ürün almak istiyorum.Hamilelik öncesi hamile kalmanızı destekleyen önerebileceğininiz bir folik asit markası var mı kızlar artık müjdeli haber vermek istiyorum çevreme
Tamam canım teşekkür ederim sen ne güzel bi annesin herkese yanıt veriyorsun derman olmaya çalışıyorsun vs Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen folidoce kullandım hala da kullanıyorum
Evet canım bunu bende duymuştum gerçektende doğrıKızlar kuruluk yaşayıp tükürükle kuruluğu gidermeye çalışmayın spermleri olduruyorms .ben öyle yapıyordum kremler e guvenemedigimden ama şimdi kuruluk da olsa hiç birşey kullanmıyorum dışarıda çıkmıyor spermler önce hep çıkardı . Şimdi hiç çıkmıyor sadece kalan suyu çıkıyor . İki yıl olcak nerdeyse büyük hata diyorum simdi
Amin canımTamam canım teşekkür ederim sen ne güzel bi annesin herkese yanıt veriyorsun derman olmaya çalışıyorsun vs Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin