Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözlerini seveyim ben ya hadi inşallah inşallahUmutlandırmak istemem ama ikinizdede pozitifi görüyorum ben zaten hamile değilseniz eğer psikolağa gideceğim galiba psikolejim bozuldu herşeyi çift görüyorum
Canım bu testleri ilk idrarınla dene bide bir gün geçince bile çok farkediyor benim testlerimde böyleydiCanım bi baksana varmı bişyler ben az pembelik gördüm sanki Limon11
Deme öyle benim ilk gebelikte 4 gün geçmişti ve hala silikti. Ama neyse umutlanmak yokOlsa net çıkardı ya bat surda ne kaldı off off
Sabahı beklicektim de sabırsız çıktım. Ama benim ilk çıkmadı 1 saat sonra böyle oldu. Seninde mi böyle oldu canımCanım bu testleri ilk idrarınla dene bide bir gün geçince bile çok farkediyor benim testlerimde böyleydi
Canım benim profile bak eski test resimlerimin hepsi var benim ilk yaptığım testler hafif çizgi vardı bi ben görüyordum sabaha kadar 30 tane test yaptım sonra ilk idrarımla yaptım zaman geçtikçe koyulaştı adetim 6 gün geçmişti silik çıkıyordu geç döllenme olmuştu bendeSabahı beklicektim de sabırsız çıktım. Ama benim ilk çıkmadı 1 saat sonra böyle oldu. Seninde mi böyle oldu canım
Bakarım canım bi kurcalayım Allh analı babalı büyütsün canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah Sende belirti olmadı mı . Mesela benim ilk gebelikte yerleşme kanı gelmişti bu ay hiç yoktu. Bir yandan da o aklıma geliyor . Gebe olsam yerleşme kanaması olurdu diyorum.Canım benim profile bak eski test resimlerimin hepsi var benim ilk yaptığım testler hafif çizgi vardı bi ben görüyordum sabaha kadar 30 tane test yaptım sonra ilk idrarımla yaptım zaman geçtikçe koyulaştı adetim 6 gün geçmişti silik çıkıyordu geç döllenme olmuştu bende
Canım sen bunları bata kaç gün kala yapmıştın. İlk resimde belli olmuyorda ikincide belli oluyor. Yarım saat önce yaptım demişsin ilk 5 dk da mı çıktı bu yoksa bekledikçe mi çıktıCanım benim profile bak eski test resimlerimin hepsi var benim ilk yaptığım testler hafif çizgi vardı bi ben görüyordum sabaha kadar 30 tane test yaptım sonra ilk idrarımla yaptım zaman geçtikçe koyulaştı adetim 6 gün geçmişti silik çıkıyordu geç döllenme olmuştu bende
Canım ben bunları yaptıgımda adetime çok vardı yani ben 30 unda adet olacaktım o zaman ekimdi galibaCanım sen bunları bata kaç gün kala yapmıştın. İlk resimde belli olmuyorda ikincide belli oluyor. Yarım saat önce yaptım demişsin ilk 5 dk da mı çıktı bu yoksa bekledikçe mi çıktı
çok iyiCanım sen bunları bata kaç gün kala yapmıştın. İlk resimde belli olmuyorda ikincide belli oluyor. Yarım saat önce yaptım demişsin ilk 5 dk da mı çıktı bu yoksa bekledikçe mi çıktı
Bu attıklarımda adetim 2,3 gün falan geçiyordu sanırımCanım sen bunları bata kaç gün kala yapmıştın. İlk resimde belli olmuyorda ikincide belli oluyor. Yarım saat önce yaptım demişsin ilk 5 dk da mı çıktı bu yoksa bekledikçe mi çıktı
Sağol kuzum yok anacım bende ne kanama ne başka bişe olmadı haaa mesela fark ettiğim şey ben yumurtlama gümümde ne akıntım oldu ne ıslaklık o çok garibime gitti sonra adetime yakın ben yumurtlama akıntısı yaşamıştım adetim geçti göğüs agrım o zaman başladı dokunamıyordum normalde adetten önce agrırıdı göğüsleriBakarım canım bi kurcalayım Allh analı babalı büyütsün canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah Sende belirti olmadı mı . Mesela benim ilk gebelikte yerleşme kanı gelmişti bu ay hiç yoktu. Bir yandan da o aklıma geliyor . Gebe olsam yerleşme kanaması olurdu diyorum.
Canım cevap vermeye çalışırım sana mesajlarını gördükçe çok uykum geldi aeo dualarım sizinle inşaallah en kısa sürede bebişlernize kavuşrsunız sizde bol dua ve tevekkülCanım sen bunları bata kaç gün kala yapmıştın. İlk resimde belli olmuyorda ikincide belli oluyor. Yarım saat önce yaptım demişsin ilk 5 dk da mı çıktı bu yoksa bekledikçe mi çıktı
Pislik doktor rüyan doktordan daha net miş allah ol deyince nasıl oluyor dimi ne yapsan da Etsende bişy olmuyor. Okurum şimdi canım. Ama senin kiler baya net son 3 de daha net olmuştur Emin’im ki. Varsa eğer bizde allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. Eğer yoksa da allah sabır versin ki diğer ayları sağlıklı bir şekilde bekleyelimçok iyi
Hatırlıyorum 25 inde gittim kan verdim acilde 0.117 çıktı negatif dedi doktor tamam dedim 1 hafta boyunca maydonoz soğan kekik içtim adet olayım diye sonra adetim 30 unda idi olmadım test yapmaya başladım rüyamda bebek emziriyırdum sonra yaptıgım testler ben hep ayrıntılı yazdım buraya 265. Sayfada var yazdıklarım
Bende çatlama zamanında kuruydum ama bu 4 gün baya kremsi akıntım gelmişti bugün gelmedi oda tükendi benim gibiSağol kuzum yok anacım bende ne kanama ne başka bişe olmadı haaa mesela fark ettiğim şey ben yumurtlama gümümde ne akıntım oldu ne ıslaklık o çok garibime gitti sonra adetime yakın ben yumurtlama akıntısı yaşamıştım adetim geçti göğüs agrım o zaman başladı dokunamıyordum normalde adetten önce agrırıdı göğüsleri
Uyu canımcım uyu uyu ki büyüt bebeğini sağlıcakla kal. Yarın görüşürüzCanım cevap vermeye çalışırım sana mesajlarını gördükçe çok uykum geldi aeo dualarım sizinle inşaallah en kısa sürede bebişlernize kavuşrsunız sizde bol dua ve tevekkül
Napim canım umutlanıp duruyoruz .bu ay kan testi yaptıracağım bat geçmeden yaptırmak mantıklı olmasada :)Yok kuzum çok şükür herşey yolunda sen ne yaptın
Aynen canım geç olsun temiz olsun . Göğüslere el vurulmuyor. Bu aralar mide ekilmesi var ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi minik ağrılar var. Eğerki gebe değilsem artık belirti aramıcam çünkü bu ay baya bi belirti yaşadım
Kuzum o kadar çok su içiyorum ki dayanamiyorum. O yüzden sürekli wc yollarında benCanım bu testleri ilk idrarınla dene bide bir gün geçince bile çok farkediyor benim testlerimde böyleydi