Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 11 gün varken başladı iştw canım kahverengi akıntım peçeteyle sildikçe geliyor sadece benimde.. ama bugünle 6 gün oluyor. İlk defa böyle birşey başıma geliyor.. bebiş bizde herkes gibi çok istiyoruz. Ama bilmeden sevinsem mi, napsam bilmiyorum işte o yüzden doktora gitmek en mantıklısı diye düşündüm ondan bakalım canım yarın gidicem .. hepimizin hakkında hayılısını versin Rabbim

Guzel haberlerini bekliyoruz ozamann

ben adetim 4 gün geçtikten sonra gitmiştim. Hüsrana uğramaktan korkmuştum. İdrar testinde çıkmıştı. Bence sen adet gününü bekle . Böyle üzülürsün. En temizi beklemek .

ben adetim 4 gün geçtikten sonra gitmiştim. Hüsrana uğramaktan korkmuştum. İdrar testinde çıkmıştı. Bence sen adet gününü bekle . Böyle üzülürsün. En temizi beklemek .
Canım ağrılarım olmasa gitmem ama ağrılarım var kasıklarımın altı ağrıyor, belim, kalçam sırtımı dayanmadan oturamıyorum .. ağrı olmasa bekleyeceğim ama ağrıyı çekemiyorum bile artık uyutmuyor geceleri ..

Şiddetli ağrıların varsa bilemem canım bana doktorum şöyle demişti sende hesapla. Ben 30 günde bir oluyorum adet 14, ünde yumurta çatladı 24. Ünde kan ver demişti. Çatlamandan 10gün sonra yap dedi yani kısacası .

Canım inan beynim durdu artııık inan. Cumartesi bi doktora gittim kadın istediğin ağrı kesici iç ağrında dedi .. ne kan ne idrae tahlili yapmadan. Bende bu yüzden hiç içmedim dişimi sıkıyorum ..

Canım inan beynim durdu artııık inan. Cumartesi bi doktora gittim kadın istediğin ağrı kesici iç ağrında dedi .. ne kan ne idrae tahlili yapmadan. Bende bu yüzden hiç içmedim dişimi sıkıyorum ..
Gebelik şüphen varsa içme sakın. Aynen az daha dayan canım benim inşallah başka bişyden değildir. İnşallah bu acılarının mükafatını alırsın. Hayırlı haberlerle gel buraya

Ya istedigin agri kesiciyi ic ne demek. Bu nasil bi doktormus. Ben yumurtlama zamani agrim oluyodu diye alveres majezik aldim.doktorum.kizdi bunlar yumurtanin kalitesini.bozuyo dedi. Hafif ilaclar al cok dayanamiyosan dedi. Minoset paral vb

Gebelik şüphen varsa içme sakın. Aynen az daha dayan canım benim inşallah başka bişyden değildir. İnşallah bu acılarının mükafatını alırsın. Hayırlı haberlerle gel buraya
İnşallah canım benim en azından gebelik olmasa bile bi sıkıntı mı var onu bileyim canım da ona göre hareket edeyiiim biliyorsun önemli olan sağlık bu durumda

Ya istedigin agri kesiciyi ic ne demek. Bu nasil bi doktormus. Ben yumurtlama zamani agrim oluyodu diye alveres majezik aldim.doktorum.kizdi bunlar yumurtanin kalitesini.bozuyo dedi. Hafif ilaclar al cok dayanamiyosan dedi. Minoset paral vb
Alttan muayeneyi kabul etmediğim için umursamadı bile canım işte beni .. ama hiçbir ilaç içmedim bu zamana aldar sabrettim yarın 4 te randevum yarına kadar da sabrederim

Öyle doktorlar varki anlatamam. Ben doktora diyorum ki hocam bana boş gebeliğinde olabileceğini söylemediniz bilgilendirmediniz dedim. Doktorun söylediğine bak bu Türk kadınları hiç bir şeyden memnun kalmıyor söylesek suç söylemesek suç. Tabi sonrasında ağzının payını verdim. Ümidin kırılmasını pek bilmiyordu çünkü. Senin görevinden birisinde hastaya bilgi vermek. Hiç kendilerine de toz kondurmuyorlar. Cevabını verincede ben size söylemiş olmalıydıma getiriyor.

İşte en tuhafida o canım bizden sonra evlenenler hemen hamile kaldı biz hiç korunmadik hemen olsun diye olmadı .

Alttan muayeneyi kabul etmediğim için umursamadı bile canım işte beni .. ama hiçbir ilaç içmedim bu zamana aldar sabrettim yarın 4 te randevum yarına kadar da sabrederim
Iyi yapmissn cnm bosver. Yarin duruma gore dokyora danisarak alirsin agri kesiciyi.
Ya gercekten bu zamanda iyi doktorda bulmak zor. Ozele gitsen para tuzagi devlete gitsen ilgilenmiyolar. Isimiz Allaha kalmis

Olur mu canıım herşeyi onlar bilir ama bilinçlendirilmezler ama ne de olsa kobay niyetine bizler kullanılıyoruz işte ..

İşte en tuhafida o canım bizden sonra evlenenler hemen hamile kaldı biz hiç korunmadik hemen olsun diye olmadı .
Yalniz degilsin cnm emin ol. Bende burda yalniz olmadigimi gordum. Bu ay umutla bekletken adet oldum. Kendimi uzmemek icin cok telkinde bulundum tam moral olarak duzeldim derken uzun zamandir konusmadihim.arkadasim watsaptan yazmazmi bana . Sana mujdeli haberim var hamileyim diye. Kendimi tutamadim 3 gun boyunca aglayip durdum. Arkadasin adina sevindim.ama kendimide cok eksik hissettim. Nasil bir imtihandan geciyorum diye cok uzuldum. Olmicak dite bisey yok Allah kerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…