Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Doğrudur canım bilemedimki valla ne desem. Ben ovulasyonla devam edeyim de adetim geçsin öyle yaparım zaten artık erkenden yapmam diye düşünüyorum. Kendimi sıkmaktan başka bişey değil çünkü. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak da işte biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

canım bende öyle diyorum her ay yapmıcam test adet gunune kadar ama yumurtlamadan bir hafta sonra dayanamayıp yapıyorum

canım bende öyle diyorum her ay yapmıcam test adet gunune kadar ama yumurtlamadan bir hafta sonra dayanamayıp yapıyorum

Yumurtlamadan 1 hafta sonra çok erken değil mi kuzum kanda bile 10 günlükken çıkıyo diye biliyorum. En erken yumurtlamadan 17 gün sonra yap bakalım. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün insAllah sevgililer günü hediyemiz olsun

canım millet yapıyor olduktan sonra sanki çıkıyor ya silikte olmazsa ama olmazsa hep silik çıkıyor ben gibi benim mesela bir hafta sonra silik çıkmıştı antibiyotik içiyordum yapayım dedim yinede test bol belkide antibiyotikten dolayı silik çıktı o yüzden antibiyotikte içemedim

O zaman bilemedim canım ne desem, hamiş olalımda adet günü öğrenelim ona da razıyım 3 5 gün sonra öğreneyim ona da razıyım.

O zaman bilemedim canım ne desem, hamiş olalımda adet günü öğrenelim ona da razıyım 3 5 gün sonra öğreneyim ona da razıyım.
canım benim pskoloji gitmiş 2 aydır adete yakın günlerde gece uyanıyorum daha yatamıyorum demekki ne kadar kafaya takıyorsam sabah akşam test yapıyorum bu ay aşılama yaptırcam belki olurda hayırlısı ile düzelirim başka hiçbirşeye yogunlasamıyorum

O kadar takmamaya çalış canm o da etkiliyo diyolar. Komşuya felan git evde birşeyler yap meşakkat olsun maksat :) Bende dün doktora gittim olanları anlattım 5 aydır kullandığım için neden kullanıyosun kanalların açıldıysa sorun olmaz engeller o ilaç dedi şok oldum ve bu ay içemeye karar verdik. Normalde bugün başlamam gerekiyodu. Bakalım hayırlısı.

hangi ilac etkiliyor canim anlamadim

hangi ilac etkiliyor canim anlamadim

Senin için çok stres yapman etkileyebilir demek istedim canm.
Kendim için de aylık kullandığım ilaç vardı gittiğim doktor kullanma o ilacı gebeliği engeller dedi, rahim küçüklüğü sorunu varda bende..

Merhabalar. Burada çok yeniyim ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Reglime 6 gün kala kan testi yaptırdım ve 5,0 çıktı. Çevremdekilerin bazıları hamilesin regline kadar değerlerin yükselir diyor kafam çok karışık. Fikri olan Benimle paylaşabilir mi?

Olma ihtimali var tabi canım ama sonucu doktora göstermedin mi ki bişey demedi mi ? Eğer varsa gebelik evet değerin artacak inşAllah, 3 4 gün sonra evde kendin test yapabilirsin bence. Insallah hamilesindir canım Rabbim nasip etmis olsun inşAllah.

Benim bi yıl olmadı ama 8 9 ay oldu bu ay inofolik combi kullandm ve bugün bat günüm demin test yaptım başta negatifti sonra bi daha baktım 10 15 dk sonra böyle olmuş sizce ikinci çizgi var mi hamile olabilir miyim kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20190113-032940.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 37

Var görünüyor canm hayırlı olsun. Yarın kan verip kesin sonuç öğrenmende fayda var tabi istersende yarın sabah ilk idrarla tekrar dene.

canim vardir 4.4 cok yuksek deger hcg 3 ustune cikmiyor demekki gec dollenmis gozun aydin baska birsey yaptinmi bu ay bende inofolikcombi alayim
Ben sizin kadar umitli degilim nedense eylulde de 4.99 gormustum ama artmamisti duzenli kimyasal dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…