Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım @Ebr111 öyle çıkmıştı kanda hatirlasana bat a az kala dollenmisti hatta iki haftalıkken öğrendi sende geç döllenme yaşıyorsun büyük ihtimal testleri her gün tekrarla koyulastigini anladığında kan ver zaten bir kaç güne koyulasir
canim ama onun bata vardi birde o ovulasyon yapmamisti ben yumurtlama tarihini biliyorum o kadar isterimki dediginin dogru olmasini hayirlisiyla

Günaydın kızlar ben bu sabah test yaptım. Ama negatif çıktı.:KK61:

Şimdi ben bu ay yumurta takibi yaptırmıştım. 1 Aralıkta Cumartesi yani, yumurtan 23 mm olmuş dedi doktorum.

2 da gitmedim, 3 aralık pazartesi gününde üstten baktı göremedi, alttan baktı sıvı var çatlamış dedi. Ne zaman çatladığını

bilemeyeceğini sadece yumurtlamanın olduğunu söyledi.

BU TARİHLERE GÖRE YUMURTLAMAM HANGİ GÜN OLMUŞTUR SİZCE.

2 sin de olmuşsa bu gün 9. gün oluyor 3. de olmuşsa 8. gün. Ki zaten bu kadar erken çıkmaz galiba
.
Ancak 1 inde akşam çatlamışsa 10 gün geçmiş yumurtlamadan bu yana testte hafif silik de olsa çıkardı değil mi?

sizce umutlanmalı mıyım yoksa bi daha ki aya mı demeliyim.:110::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Merhaba kızlar Bende doktora göründüm bu sabah iki tane yumurtan oluşmuş biri 13 mm diğer 19 mm rahim kalınlığımı beğenmediğini söyledi perşembe tekrar gel dedi acaba neden çağırmış olabilir :KK43:

Kızlar neden yazmıyorsunuz yok mu hamilelik müjdesi birbirimize destek olalım gerçek hayatta anlayan yok halimizden bari burda destek olalım birbirimize

Kızlar neden yazmıyorsunuz yok mu hamilelik müjdesi birbirimize destek olalım gerçek hayatta anlayan yok halimizden bari burda destek olalım birbirimize
Bugn 28 gün oluyor aslında dün olmam gerekiyordu 27 günde bir oluyorum son 5 aydır hatta bazen 26 bu sefer inşallah gelmezzzz :KK43:(

1 hafta önceden kasıkta hafif ağrım oldu şuan bişey yok sık idrar var hatta gece3 de gitmeme rağmen sabah 7 de uyanıp tolete cıktım üşüttüm mü bilmiyorum heveslenmek istemiyorum bir de geçen gün böyle reflüde olurya ağzına acı tat gelir öyle oldu başka bi belirtim yok

1 hafta önceden kasıkta hafif ağrım oldu şuan bişey yok sık idrar var hatta gece3 de gitmeme rağmen sabah 7 de uyanıp tolete cıktım üşüttüm mü bilmiyorum heveslenmek istemiyorum bir de geçen gün geçen gün böyle reflüde olurya ağzına acı tat gelir öyle oldu başka bi belirtim yok

Canım hamilelik belirtileri var gibi ama adet bilirtileriyle aynı çok umutlanmadan beklemek lazım inş müjdeli haberi bizimlede paylaşırsınn aminnn

İnşallah seninde hemen olur valla yaşla ilgili değil eltim 35 yasında isteği an oldu inşallah allah bizede nasip eder

Ahh bu eltiler iki kızı var erkek çocuk için gidilmedik hastane kocakarı kalmadı 40 yaşında hamile kaldı ama benden sakladı kaynım söyledi öğrendiğimden bir hafta öncesi de beni aramıştı eltim normalde hiç aramaz hal hatır sormak için aradı sandım meğersem ağzımı aramak için çocuk yok mu dedi saf gibi samimiyetine inandım meğersem kendisi iki aylık hamileymiş hem beni arıyor ağzımı arıyor aramasa anlarımda madem hamilesin beni arıyorsun neden söylemiyorsun bilmiyorum çok sevindim çok istiyorlardı ama kırıldım salak yerine konulmuş gibi hissettim kendimi.

Ahh bu eltiler iki kızı var erkek çocuk için gidilmedik hastane kocakarı kalmadı 40 yaşında hamile kaldı ama benden sakladı kaynım söyledi öğrendiğimden bir hafta öncesi de beni aramıştı eltim normalde hiç aramaz hal hatır sormak için aradı sandım meğersem ağzımı aramak için çocuk yok mu dedi saf gibi samimiyetine inandım meğersem kendisi iki aylık hamileymiş hem beni arıyor ağzımı arıyor aramasa anlarımda madem hamilesin beni arıyorsun neden söylemiyorsun bilmiyorum çok sevindim çok istiyorlardı ama kırıldım salak yerine konulmuş gibi hissettim kendimi.
Allah
allah inşallah en kısa sürede sana da nasip eder

X