- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
Hoşbuldum :) aslında 3 yıldır istiyoruz 1 yıl öncede düşük yaptım. Bu ay incir ve havuç kürü yaptım ve ovulasyon testiyle takip ettim bakalım neler olacakHoşgeldin canım beni etiketleme diginiz çoğu msj görmuyorum etiketle kaç ay bekledini yaz
Damar tıkanması canım canlı spermlere zarar veriyor Muş.inşallah güzel haberler alırsınız canım yanlız daha yeni hasteneye gittiğimiz için ve yeni evli sayıldığım için pek bilgim yok varikosel ne demek acaba bilgi verirsen sevinirim
hm anladım canımDamar tıkanması canım canlı spermlere zarar veriyor Muş.
Canım şimdi ben 3 yıl mı yazım listeye 1 yıl mı yoksa sadece bu ayı miHoşbuldum :) aslında 3 yıldır istiyoruz 1 yıl öncede düşük yaptım. Bu ay incir ve havuç kürü yaptım ve ovulasyon testiyle takip ettim bakalım neler olacakdüşünmekten kafayı sıyırdım
Bir buçuk hafta kalmışKııız nasıl kafayla hesapladıysam 7aralıkmış benim adet tarihi
3 yıl yaz canımCanım şimdi ben 3 yıl mı yazım listeye 1 yıl mı yoksa sadece bu ayı midaha açık net bir şekilde kaç ay yazayım
Canım benimde bir yılı geçti.seni anlıyorum fakat herşeyi deneme hormonlarını bozarsin ben sadece soğan suyu içtim en zararsizi o.adetin bitince onu dene on beş gün.hormonlarin nasıl ?Merhaba kızlar dün dr a gittim kistim gitmiş şükür. Şimdi adet olacaksın ondan sonra denemeye devam edelim birkaç ay daha dedi. Sonrasında Klomen ve çatlatma iğnesi deneriz dedi. Ben o ilacında kiste sebep olabildiğini duymuştum. Ne yapsam bilemiyorum. Direk rahim filmimi istesem dr san vakit kaybetmeden tam 1 yıldır deniyoruz. Haziran’da bi kimyasal geçirdim sonra yok bişey. Hayıt tohumu içiyorum sabahları şu sıra artık iyice bunaldım ne duysam yapıyorum çaresizlikten bana akıl verin çıkmaza girdi beynim iyice
Canm anca benm gibi bunalmış birileri anlar beni diye bunaldıkça kendimi atıyorum burayaCanım benimde bir yılı geçti.seni anlıyorum fakat herşeyi deneme hormonlarını bozarsin ben sadece soğan suyu içtim en zararsizi o.adetin bitince onu dene on beş gün.hormonlarin nasıl ?
Ohh ne guzel yapmışsınız bende biran once rahim filmi cektirmek ve rahatlamak istiyorum cok korkuyorum amaSelammm:) benim bu ay 10 gün gecikmeyle geldi kırmızılar. Eşimle gerekli testleri yaptırdık spermiogram, hormon testi ve hsg filmi Allaha şükür hiç bi sorun yok ikimizdede herşey normal. İçimiz rahatladı ve denemelere devam kafamız rahat bi şekilde :) benimde gelecek adet tarihim (hsg dolayısıyla bi düzensizlik yaşamaz isem) 9 aralık
Aynen kuzum bende bunalıyorum yazıyorum buraya herkes bizim gibi daha kötüleri var şükür halimize zamanı gelince elbet olcak sabır.saglikli olsun yeter.amin canimm.sogan suyunu iki aydan fazla yapma canım rahim duvarini inceltiyor İbrahim Saraçoğlu.onermiyor.bence sen bıkac ay içinde hamile kalırsın canım bana öyle geldi ama ot falan herseyi içme hormonların la ugrasirsin sonra folik iç esinede kedi boynuzu özü yedir canım faydasini gören çokCanm anca benm gibi bunalmış birileri anlar beni diye bunaldıkça kendimi atıyorum burayasoğan suyu yaptım ertesi ay kimyasal gebelikte olsa hamile kaldım. Geçtiğimiz ay da soğan suyu yaptım ikinci kez bu sefer erken kanamam başladı dr a girtim kist var dedi kontrol hapı başladı. Sanırım soğan suyu kisti temizlemeye etki etti. Şimdi Adet görüp tekrar devam etcez bakalım. Eşiminde benm de normal herşey. Hormonlarıma 2 kez bakıldı problem yok dedi dr.. rabbim daha aratmasın hem bana hem sana hemde biz gibi bekleyen cümle kuluna hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ohh ne guzel yapmışsınız bende biran once rahim filmi cektirmek ve rahatlamak istiyorum cok korkuyorum amaama bende kafamin rahatlamsini istiyorum artik
Benimde 9 ay olmayinca doktor eşin görünsün dedi gercekten de onda sperm azligi cıktı simdilik o tedavi oluyor 3 ay sonra tekrar test verdiginde 10 milyondan 21 milyona cikmisti budefada ileri hareketlisi düşük cikti onun icinde ilac kullandi kür yapiyoruz 2 ay olcak bakalim 1 2 ay daha deniyecem olmazsa cektiririm bu ay adet olunca yine gidecem doktora klomen verir buyuk ihtimalle hayırlısı yaşın kac canım bu aradaBende 6 ay erteledim kendimiz denedik ama olmadı artık iyi bi doktora gidicem ve ne diyosa yaptırıcam dedim doktor muaynede herşey güzel yolunda dedi ztn 1 bucuk yıldır kendiliğinden olmadığı için önce spermogram yapılsın sorun yoksa rahim filmi çekilsin dedi rahim filmindede sorun yoksa 3 ay kendiliğinden deneyin yine olmazsa tekrardan gelin dedi.. şuan kafam rahatladı sizde ertelemeyin korkmayında.. bende cok korkuyordum ama yapacak bişey yok.. eskiden bebek için şey yapıyomuşum resmenşimdi nasıl olsa sorun yok diyip akışına bıraktım Allah ne zaman nasip ederse o zaman vericek
Canım hoşgeldin emin ol hepimiz aynı duygular içindeyiz ve seninle baya aynı dönemlerdeyiz bende 2 yıllık evliyim 1 yıl korunduk 11 aydır da deniyoruz tahlillerimizde bişey çıkmıyor bizimde ben geçen ay hsg çektirdim onda da bişey çıkmadı bugün yine adet oldumSelam kızlar bende bir senedir hamile olmayı bekliyorum benide aranıza alınnn lüüütfennnn
yaklaşık 2senedir evliyim evliliğimin ilk 5 ayında korundum, sonra bıraktım. Doktora gittim sorun yok dendi, eşimdede aynı şekilde hiç bir sorun yok. Bu ay yumurta takipi yapıldı ama benim hiç umudum yok sanki, bilmiyorum değişik duygular içindeyim.
Canım hoşgeldin emin ol hepimiz aynı duygular içindeyiz ve seninle baya aynı dönemlerdeyiz bende 2 yıllık evliyim 1 yıl korunduk 11 aydır da deniyoruz tahlillerimizde bişey çıkmıyor bizimde ben geçen ay hsg çektirdim onda da bişey çıkmadı bugün yine adet oldumhayırlısı diyorum hep demekki zamanı değil sabredicez canım şimdilik yapacağımız başka bişey yok
Yok canım ben hap içmedim prezervatif kullandık biz. Benim adetlerim hep bi öncekinden 2 3 gün sonra gelir doktor bunun normal olduğunu söyledi. Evet haklısın bende artık çift çizgi göremicem herhalde diyorum bazen sonra rüyalarımda bişeyler görüyorum acaba mı diyorum işte Allahtan umut kesilmiyo ne olursa olsunHoşbulduk canım. Sendemi doğum kontrol hapıyla korundun? Peki adetlerin düzenlimi?
Haklısın canım ama insan bir süre sonra karamsarlığa düşüyor