- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
@diligecmisinsan00 @embytn @pelinimbenSseerraayy @Balgozlu55 papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl kahvecibaby @Sinemsara07 @Aschi @alsah @beri35 @Sem0510 @yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 @Sebepsonuc @elif382 @Nurlana14 @Delfin_ @ipeek35 @Elfesya35 @- Pudra Pembe - @dileksed @Glyzz @2015umut @Bebybenb @Huzur45 @ebrargelin @eeesssrrraaa_45
Kızlar neler yaptınız bide liste bekleme ay süresi eksik olan varmı düzeltme yapacağım 14.cu sıradan itibaren 1 ay ekledim . E Ebr111 nerelerdesin naptin
Hoşgeldin canım aramıza ekledim listeye :)Merhabalar bende aranıza katılabilir miyim?
Benim bu 3.ay denemem bakalım beklemedeyim
İnşallah temiz çıkar canım bütün sonuçlarınızgenel kontrollerimizi yaptırıcaz eşimde bende canım 13aydır deniyoruz hiç gebelik oluşmadı birde testlerimi yaptıralım bir sorun varsa erkenden önlemimizi alalım dedik
Resim at atttHuuuu kızlar doluşun bişi sorcam hanii 5 gün önce test yaptım da negatif çıkmıştı ya sonra ben o testi çöpe attım akşamda eşim wc ye girmede. Gitti. Çöpten aldım dolaba attım neyse bugun temzlk yaparken bi baktım 2. Çizgi siliiiiik biliyorum testin geçerliliği yok :)
2 gün geçti üstünden beybi yaaResim at atttbelli mi olur ya varsa
Kız hayırlı olsun valla ikinci çizgi bağırıyor burdayım diyeEki Görüntüle 2209617
2 gün geçti üstünden beybi yaa
amin canım inşallahİnşallah temiz çıkar canım bütün sonuçlarınız
Hoşbuldum kızlarHoşgeldin canım aramıza ekledim listeye :)
Test yaptım mı tekraramin canım inşallah
ne için cnm gebelik testimiTest yaptım mı tekrar
Evet canimne için cnm gebelik testimi
Hoşgeldin canım beni etiketleme diginiz çoğu msj görmuyorum etiketle kaç ay bekledini yazBende varım...:) bir yıl önce düşük yaptım o günden beride Rabbim nasip etmedi. Benide listeye eklerseniz sevinirim. Beraber bekleyeyim bizi bizden başka kimse anlamaz
yok kuzum dedim ya hastaneye gittiğimiz için bu ay boşladık hiç umudum yok yani bu ay 2 3 kez ilişki anca oldu yaniEvet canim
Hayırlısı canım Aralık geldi bizde eşimin varikosel ameliyatından6 ay geçti ve ilkez test yapılacak heyecandan gün sayıyoruzyok kuzum dedim ya hastaneye gittiğimiz için bu ay boşladık hiç umudum yok yani bu ay 2 3 kez ilişki anca oldu yani
inşallah güzel haberler alırsınız canım yanlız daha yeni hasteneye gittiğimiz için ve yeni evli sayıldığım için pek bilgim yok varikosel ne demek acaba bilgi verirsen sevinirimHayırlısı canım Aralık geldi bizde eşimin varikosel ameliyatından6 ay geçti ve ilkez test yapılacak heyecandan gün sayıyoruz