Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Huuuu kızlar doluşun bişi sorcam hanii 5 gün önce test yaptım da negatif çıkmıştı ya sonra ben o testi çöpe attım akşamda eşim wc ye girmede. Gitti. Çöpten aldım dolaba attım neyse bugun temzlk yaparken bi baktım 2. Çizgi siliiiiik biliyorum testin geçerliliği yok :)

Canım benim bende az önce bir hesap yaptım yeni regl tarihim 2aralıkmış.. nasip bekleyelim bakalım yumurtlama dönemim geçti artık

Resim at attt belli mi olur ya varsa

Kızlar Hayırlı akşamlar Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çocugumz olsun diye Rahman suresi dağıtıyorum son 6 tane kaldı 1 tane alabiliyo herkes alabilecek olan var mı Rabbim hepinizden razı olsun

Bende varım...:) bir yıl önce düşük yaptım o günden beride Rabbim nasip etmedi. Benide listeye eklerseniz sevinirim. Beraber bekleyeyim bizi bizden başka kimse anlamaz

Bende varım...:) bir yıl önce düşük yaptım o günden beride Rabbim nasip etmedi. Benide listeye eklerseniz sevinirim. Beraber bekleyeyim bizi bizden başka kimse anlamaz
Hoşgeldin canım beni etiketleme diginiz çoğu msj görmuyorum etiketle kaç ay bekledini yaz

Hayırlısı canım Aralık geldi bizde eşimin varikosel ameliyatından6 ay geçti ve ilkez test yapılacak heyecandan gün sayıyoruz
inşallah güzel haberler alırsınız canım yanlız daha yeni hasteneye gittiğimiz için ve yeni evli sayıldığım için pek bilgim yok varikosel ne demek acaba bilgi verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…