Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Huuuu kızlar doluşun bişi sorcam hanii 5 gün önce test yaptım da negatif çıkmıştı ya sonra ben o testi çöpe attım akşamda eşim wc ye girmede. Gitti. Çöpten aldım dolaba attım neyse bugun temzlk yaparken bi baktım 2. Çizgi siliiiiik biliyorum testin geçerliliği yok :)

Canım benim bende az önce bir hesap yaptım yeni regl tarihim 2aralıkmış.. nasip bekleyelim bakalım yumurtlama dönemim geçti artık

Huuuu kızlar doluşun bişi sorcam hanii 5 gün önce test yaptım da negatif çıkmıştı ya sonra ben o testi çöpe attım akşamda eşim wc ye girmede. Gitti. Çöpten aldım dolaba attım neyse bugun temzlk yaparken bi baktım 2. Çizgi siliiiiik biliyorum testin geçerliliği yok :)
Resim at attt :KK73:belli mi olur ya varsa:KK71:

Kızlar Hayırlı akşamlar Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çocugumz olsun diye Rahman suresi dağıtıyorum son 6 tane kaldı 1 tane alabiliyo herkes alabilecek olan var mı Rabbim hepinizden razı olsun

image.jpg
Resim at attt :KK73:belli mi olur ya varsa:KK71:
2 gün geçti üstünden beybi yaa

Bende varım...:) bir yıl önce düşük yaptım o günden beride Rabbim nasip etmedi. Benide listeye eklerseniz sevinirim. Beraber bekleyeyim bizi bizden başka kimse anlamaz :KK52:

Bende varım...:) bir yıl önce düşük yaptım o günden beride Rabbim nasip etmedi. Benide listeye eklerseniz sevinirim. Beraber bekleyeyim bizi bizden başka kimse anlamaz :KK52:
Hoşgeldin canım beni etiketleme diginiz çoğu msj görmuyorum etiketle kaç ay bekledini yaz :KK68:

Hayırlısı canım Aralık geldi bizde eşimin varikosel ameliyatından6 ay geçti ve ilkez test yapılacak heyecandan gün sayıyoruz :KK75:
inşallah güzel haberler alırsınız canım yanlız daha yeni hasteneye gittiğimiz için ve yeni evli sayıldığım için pek bilgim yok varikosel ne demek acaba bilgi verirsen sevinirim :KK51:

X