Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar
Bir şey danışmak istiyorum. Adetimin 3. Günü olması gerekirken olmadım . Eczaneden test aldım 2 defa ama negatif çıktı. Akıntım var ve regly olcak gibi sancı geliyor arada. Yani 3 gün geçti testler de negatif.. doktor randevusu aldım hafta içine ama korkuyorum sizce neden olmuş olabilir. Hamilelik olsa dicem ama testler negatif çıkınca kafam allak bullak oldu

Adetime bir kaç gün kaldı canım bakalım bekliyorum insallah gelmez allar bu ay dua edelim birbirimize

Kızlar iyi akşamlar
Bir şey danışmak istiyorum. Adetimin 3. Günü olması gerekirken olmadım . Eczaneden test aldım 2 defa ama negatif çıktı. Akıntım var ve regly olcak gibi sancı geliyor arada. Yani 3 gün geçti testler de negatif.. doktor randevusu aldım hafta içine ama korkuyorum sizce neden olmuş olabilir. Hamilelik olsa dicem ama testler negatif çıkınca kafam allak bullak oldu
En iyisi kan tahlili canım ne desek boş.insallah bebiş olduğu için adetin gelmiyordur

Bende yedi aydir bekliyorum bir düşüğüm var şimdi de ovulasyon testi ne basliyacahim sipariş verdjm

Eklentiler

• Screenshot_20181125-115533.png
    Screenshot_20181125-115533.png
    258,6 KB · Görüntüleme: 28
En iyisi kan tahlili canım ne desek boş.insallah bebiş olduğu için adetin gelmiyordur

Umarım. Umarım. Hafta ici doktora gideceğim . Düşükten sonra çok korkar oldum da. Hayırlısı artık. Hafta ici öğreneceğim. Diğerinde çok erken zamnda eczaneden alınan testte belli olmuştu da. Bakalım doktor ne diyecek

Umarım. Umarım. Hafta ici doktora gideceğim . Düşükten sonra çok korkar oldum da. Hayırlısı artık. Hafta ici öğreneceğim. Diğerinde çok erken zamnda eczaneden alınan testte belli olmuştu da. Bakalım doktor ne diyecek
Allah'ım bidaha yaşatmasin sana o aciyj umarım çok güzel haberler alırsın.bizide haberdar edersin :)

Ben beklemedeyim cnm daha olmadı bu ay ovulasyon da yapmıştım nasip artık şuan adetim geldi bugün adetim bitince rahim filmi çektiricem

Selammm:) benim bu ay 10 gün gecikmeyle geldi kırmızılar. Eşimle gerekli testleri yaptırdık spermiogram, hormon testi ve hsg filmi Allaha şükür hiç bi sorun yok ikimizdede herşey normal. İçimiz rahatladı ve denemelere devam kafamız rahat bi şekilde :) benimde gelecek adet tarihim (hsg dolayısıyla bi düzensizlik yaşamaz isem) 9 aralık

merhaba canım benim bat 5 aralık ama bu aydan ümitli değilim hastahaneye gidiyorum çok değerlendiremedik

Selammm:) benim bu ay 10 gün gecikmeyle geldi kırmızılar. Eşimle gerekli testleri yaptırdık spermiogram, hormon testi ve hsg filmi Allaha şükür hiç bi sorun yok ikimizdede herşey normal. İçimiz rahatladı ve denemelere devam kafamız rahat bi şekilde :) benimde gelecek adet tarihim (hsg dolayısıyla bi düzensizlik yaşamaz isem) 9 aralık
Aynı imiş batlarimiz :) hayırlı haberleri alırız inşallah bu ay

mutlak testlerinizi hsg nizi yaptırın arkadaşlar benim gibi boşa kürek sallamayın

Merhabalar bende aranıza katılabilir miyim? :KK3::KK3::KK3:
Benim bu 3.ay denemem bakalım beklemedeyim :anneadayı:

X