- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde canım rüyamda çift çizgi görüyordum telefon çaldı uyandımAdete 5 var sabah test yaptım koca bi tek çizgi şaşırdık mı hayır
Adetime bir kaç gün kaldı canım bakalım bekliyorum insallah gelmez allar bu ay dua edelim birbirimize@diligecmisinsan00 @embytn P Pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby B Bendeniz07 @Aschi @alsah beri35 Sem0510 @yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 @Sebepsonuc @elif382 @Nurlana14 @Delfin_ @ipeek35 @Elfesya35 @- Pudra Pembe - @dileksed G Glyzz @2015umut @Bebybenb @Huzur45 E ebrargelin @eeesssrrraaa_45
Kızlar neler yaptınız bide liste bekleme ay süresi eksik olan varmı düzeltme yapacağım 14.cu sıradan itibaren 1 ay ekledim . @Ebr111 nerelerdesin naptin
En iyisi kan tahlili canım ne desek boş.insallah bebiş olduğu için adetin gelmiyordurKızlar iyi akşamlar
Bir şey danışmak istiyorum. Adetimin 3. Günü olması gerekirken olmadım . Eczaneden test aldım 2 defa ama negatif çıktı. Akıntım var ve regly olcak gibi sancı geliyor arada. Yani 3 gün geçti testler de negatif.. doktor randevusu aldım hafta içine ama korkuyorum sizce neden olmuş olabilir. Hamilelik olsa dicem ama testler negatif çıkınca kafam allak bullak oldu
En iyisi kan tahlili canım ne desek boş.insallah bebiş olduğu için adetin gelmiyordur
Allah'ım bidaha yaşatmasin sana o aciyj umarım çok güzel haberler alırsın.bizide haberdar edersin :)Umarım. Umarım. Hafta ici doktora gideceğim . Düşükten sonra çok korkar oldum da. Hayırlısı artık. Hafta ici öğreneceğim. Diğerinde çok erken zamnda eczaneden alınan testte belli olmuştu da. Bakalım doktor ne diyecek
@diligecmisinsan00 @embytn P Pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby B Bendeniz07 @Aschi @alsah beri35 Sem0510 @yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 @Sebepsonuc @elif382 @Nurlana14 @Delfin_ @ipeek35 @Elfesya35 @- Pudra Pembe - @dileksed G Glyzz @2015umut @Bebybenb @Huzur45 E ebrargelin @eeesssrrraaa_45
Kızlar neler yaptınız bide liste bekleme ay süresi eksik olan varmı düzeltme yapacağım 14.cu sıradan itibaren 1 ay ekledim . @Ebr111 nerelerdesin naptin
@diligecmisinsan00 @embytn P Pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby B Bendeniz07 @Aschi @alsah beri35 Sem0510 @yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 @Sebepsonuc @elif382 @Nurlana14 @Delfin_ @ipeek35 @Elfesya35 @- Pudra Pembe - @dileksed G Glyzz @2015umut @Bebybenb @Huzur45 E ebrargelin @eeesssrrraaa_45
Allah'ım bidaha yaşatmasin sana o aciyj umarım çok güzel haberler alırsın.bizide haberdar edersin :)
merhaba canım benim bat 5 aralık ama bu aydan ümitli değilim hastahaneye gidiyorum çok değerlendiremedik@diligecmisinsan00 @embytn P Pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby B Bendeniz07 @Aschi @alsah beri35 Sem0510 @yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 @Sebepsonuc @elif382 @Nurlana14 @Delfin_ @ipeek35 @Elfesya35 @- Pudra Pembe - @dileksed G Glyzz @2015umut @Bebybenb @Huzur45 E ebrargelin @eeesssrrraaa_45
Aynı imiş batlarimiz :) hayırlı haberleri alırız inşallah bu aySelammm:) benim bu ay 10 gün gecikmeyle geldi kırmızılar. Eşimle gerekli testleri yaptırdık spermiogram, hormon testi ve hsg filmi Allaha şükür hiç bi sorun yok ikimizdede herşey normal. İçimiz rahatladı ve denemelere devam kafamız rahat bi şekilde :) benimde gelecek adet tarihim (hsg dolayısıyla bi düzensizlik yaşamaz isem) 9 aralık
Hayırlısı canım . Hastane ye niye gidiyor Sun canım test mi yaptiracaksinmerhaba canım benim bat 5 aralık ama bu aydan ümitli değilim hastahaneye gidiyorum çok değerlendiremedik
genel kontrollerimizi yaptırıcaz eşimde bende canım 13aydır deniyoruz hiç gebelik oluşmadı birde testlerimi yaptıralım bir sorun varsa erkenden önlemimizi alalım dedikHayırlısı canım . Hastane ye niye gidiyor Sun canım test mi yaptiracaksin
Canım hayırlısı demekten başka caremiz yok inşallah bu ay. Her ay yeni bir umutO kadar gecikmeden sonra yine regly oldum. Off offf. Nasıl umutlanmıştım yine