Geçmis olsun canım benimde pko vvar fakat ileri boyutta değil bende sadece adet düzensizliği var bazen adet olamıyorum haplarla oluyorum falan.bu ayda geç geldi gene bebiş yok.sana ilaç olarak ne verdi doktortsh değerim ve fsh değerim yüksek ve ileri seviyede pco var dedi doktorum
Cekememezin biri msj şikayet etmiş geçici pasif oldu hesabım bugün açılmış :)Nerdeydin sen hesap pasif yazıodu
Canım hesabım pasifti bugün açılmış msj okudum ama dönemedim . Film e dalmışım :)Hoşgeldin canım biz buralardayiz s n nerelerdesin yazdım sana dinmedin
Milletin işi gücü yok uğraşıyor saçma sapan işlerle :)Canım hesabım pasifti bugün açılmış msj okudum ama dönemedim . Film e dalmışım :)
Benim bu ayda yok ekle bir ay daha canımdiligecmisinsan00 embytn P Pelinimben Sseerraayy B Balgozlu55 papatyakokankadin Sweet03 dombili_xl kahvecibaby @Sinemsara07 Aschi A alsah beri35 Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc Blueangel34 Sebepsonuc @elif382 N Nurlana14 Delfin_ ipeek35 Elfesya35 - Pudra Pembe - @dileksed G Glyzz 2 2015umut B Bebybenb @Huzur45 E ebrargelin E eeesssrrraaa_45
Kızlar neler yaptınız bide liste bekleme ay süresi eksik olan varmı düzeltme yapacağım 14.cu sıradan itibaren 1 ay ekledim . E Ebr111 nerelerdesin naptin
Aynen kuzum ya sinir oldum su sitede yorum yapmaya korkar oldum ceza alacak diye çok saçma adminlerin yoruma bakıp yada konudaki bazı yorumlara bakıp ceza vermesi gerek ama direk şikayet edilsin hemen ceza veriliyorMilletin işi gücü yok uğraşıyor saçma sapan işlerle :)
Boşver canım yazma herkese milletin sağı solu bir değil ki maalesef neyse ki çok uzun sürmedi dönmen. En son test yapmıştın gelisme varmı canımAynen kuzum ya sinir oldum su sitede yorum yapmaya korkar oldum ceza alacak diye çok saçma adminlerin yoruma bakıp yada konudaki bazı yorumlara bakıp ceza vermesi gerek ama direk şikayet edilsin hemen ceza veriliyor
Canım bilmiyorum suphelendim bel ağrısı var sürekli bende test yaptım bir kaçı hafif çizgi çıktı ama bazıları da negatif çıktı bat 9aralik daha çok varBoşver canım yazma herkese milletin sağı solu bir değil ki maalesef neyse ki çok uzun sürmedi dönmen. En son test yapmıştın gelisme varmı canım
Hamilesindir canım inşallah Allah gönlüne göre versin haber verirsin :)Canım bilmiyorum suphelendim bel ağrısı var sürekli bende test yaptım bir kaçı hafif çizgi çıktı ama bazıları da negatif çıktı bat 9aralik daha çok var
İnşallah canım . Ama pek belirtim yok sadece bel ağrısı var. Zaten Aralık da doktor randevusu aldık olmazsa bütün tahlilleri yaptıracağız .Hamilesindir canım inşallah Allah gönlüne göre versin haber verirsin :)
Hoşgeldin canım ekledim listeye :)Beni de ekler misiniz 12 ay oldu benim deLimon11
Bende bendeeeeMerhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın arkadaşlar katılmak istiyorum yazın ki sizide ekleyeyim yazmayanlari kafama göre ekleyemem
ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM
1-Limon11 . 14 ay
2-embytn . 21 ay
3- P Pelinimben 16ay
4-Sseerraayy 13ay
5- B Balgozlu55 13ay
6-papatyakokankadin 12 ay
7- E Ebr111 14 ay
8- @Sweet03 . 25ay
9- @dombili_xl . .13ay
10- @kahvecibaby . .14ay
11-Aschi 13 ay
12- @Sinemsara07 . 12 ay
13- A alsah .20ay
14-beri35 . 15 ay
15-Sem0510 . 14ay
16- Y yaprakali . 17 ay
17- @Azzkrc . 10 ay
18-Blueangel34 . 11ay
19-Sebepsonuc . 13ay
20- @elif382 . 25 ay
21- N Nurlana14 . 14 ay
22-diligecmisinsan00 . 37 ay
23-Delfin_ . 17ay
24-ipeek35 . 8ay
25-Elfesya35 . 13 ay
26- @ - Pudra Pembe - . 14 ay
27- @dileksed . 18ay
28- @Glyzz . 11 ay
29- 2 2015umut . 16ay
30- B Bebybenb . a 8 ay
31- @Huzur45 . 13ay
32- E ebrargelin . 19 ay
33- E eeesssrrraaa_45 . 11 ay
34- L lifedoesntwait . 12ay
HAMİLE OLANLAR
1- E Ebr111 . gebe
topigimizin ilk hamiş annesi
Hosbuldum teşekkürler sabırsızlıkla bu ayı bekliyorum dokuz günüm var olmazsa 13 ay olacakHoşgeldin canım ekledim listeye :)
Cnmm ben bu ay ozel hastaneye gittim estradıol hormonum düşük çıktı estrafem basladı 3 ay kullanıcam ve sonra tekrar kontrole gıdocem5ınsallahdiligecmisinsan00 embytn P Pelinimben Sseerraayy B Balgozlu55 papatyakokankadin Sweet03 dombili_xl kahvecibaby @Sinemsara07 Aschi A alsah beri35 Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc Blueangel34 Sebepsonuc @elif382 N Nurlana14 Delfin_ ipeek35 Elfesya35 - Pudra Pembe - @dileksed G Glyzz 2 2015umut B Bebybenb @Huzur45 E ebrargelin E eeesssrrraaa_45
Kızlar neler yaptınız bide liste bekleme ay süresi eksik olan varmı düzeltme yapacağım 14.cu sıradan itibaren 1 ay ekledim . E Ebr111 nerelerdesin naptin
Hayırlısı olsun kuzum napalim bende gitmeyi düşünüyorumİnşallah canım . Ama pek belirtim yok sadece bel ağrısı var. Zaten Aralık da doktor randevusu aldık olmazsa bütün tahlilleri yaptıracağız .
Adete 5 var sabah test yaptım koca bi tek çizgi şaşırdık mı hayırdiligecmisinsan00 embytn P Pelinimben Sseerraayy B Balgozlu55 papatyakokankadin Sweet03 dombili_xl kahvecibaby @Sinemsara07 Aschi A alsah beri35 Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc Blueangel34 Sebepsonuc @elif382 N Nurlana14 Delfin_ ipeek35 Elfesya35 - Pudra Pembe - @dileksed G Glyzz 2 2015umut B Bebybenb @Huzur45 E ebrargelin E eeesssrrraaa_45