Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tsh değerim ve fsh değerim yüksek ve ileri seviyede pco var dedi doktorum
Geçmis olsun canım benimde pko vvar fakat ileri boyutta değil bende sadece adet düzensizliği var bazen adet olamıyorum haplarla oluyorum falan.bu ayda geç geldi gene bebiş yok.sana ilaç olarak ne verdi doktor

Milletin işi gücü yok uğraşıyor saçma sapan işlerle :)
Aynen kuzum ya sinir oldum su sitede yorum yapmaya korkar oldum ceza alacak diye çok saçma adminlerin yoruma bakıp yada konudaki bazı yorumlara bakıp ceza vermesi gerek ama direk şikayet edilsin hemen ceza veriliyor

Aynen kuzum ya sinir oldum su sitede yorum yapmaya korkar oldum ceza alacak diye çok saçma adminlerin yoruma bakıp yada konudaki bazı yorumlara bakıp ceza vermesi gerek ama direk şikayet edilsin hemen ceza veriliyor
Boşver canım yazma herkese milletin sağı solu bir değil ki maalesef neyse ki çok uzun sürmedi dönmen. En son test yapmıştın gelisme varmı canım

Boşver canım yazma herkese milletin sağı solu bir değil ki maalesef neyse ki çok uzun sürmedi dönmen. En son test yapmıştın gelisme varmı canım
Canım bilmiyorum suphelendim bel ağrısı var sürekli bende test yaptım bir kaçı hafif çizgi çıktı ama bazıları da negatif çıktı bat 9aralik daha çok var

Canım bilmiyorum suphelendim bel ağrısı var sürekli bende test yaptım bir kaçı hafif çizgi çıktı ama bazıları da negatif çıktı bat 9aralik daha çok var
Hamilesindir canım inşallah Allah gönlüne göre versin haber verirsin :)

Hamilesindir canım inşallah Allah gönlüne göre versin haber verirsin :)
İnşallah canım . Ama pek belirtim yok sadece bel ağrısı var. Zaten Aralık da doktor randevusu aldık olmazsa bütün tahlilleri yaptıracağız .

Bende bendeeee

Ben 6senedir evliyim gecen sene ilk gebeligim oldu 16gun kaldı annesinin karninda sonra dusuk oldu martta oldu evlilik yildonumunden 3gun once dusuk yaptim

Cnmm ben bu ay ozel hastaneye gittim estradıol hormonum düşük çıktı estrafem basladı 3 ay kullanıcam ve sonra tekrar kontrole gıdocem5ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…