Nasıl yazabılırım kı cnm yardımcı olur musunuzCanım doğal Kürlerle hallolur İbrahim saracoglunun kurlerini mutlaka dene bu konu hakkında sekreterine yaz cevap yaziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yazabılırım kı cnm yardımcı olur musunuzCanım doğal Kürlerle hallolur İbrahim saracoglunun kurlerini mutlaka dene bu konu hakkında sekreterine yaz cevap yaziyor
Ya kızdığım nokta doktor bunu gore gore neden bana hersey normal dedı kac aydır bende sıkıntı yok dıye beklıyorumEvet canım bende 20 nin altı düşük diye biliyorum ama düzelir merak etme sen
Bekle canım ben gmailmden adresine bakıp yazcam ve sana o kürü bulcam şimdi dinlemistim yakın zamandaNasıl yazabılırım kı cnm yardımcı olur musunuz
Bende ona sasirdim canımYa kızdığım nokta doktor bunu gore gore neden bana hersey normal dedı kac aydır bende sıkıntı yok dıye beklıyorum
Cok teşekkür ederim canım Allah razı olsunBekle canım ben gmailmden adresine bakıp yazcam ve sana o kürü bulcam şimdi dinlemistim yakın zamanda
Yarın hemen gıdecem doktoraBende ona sasirdim canım
Sendende canım.bence başka doktora git sonuçları göster belkide biz yanılırizCok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Aynen yarın ola hayrola cnmSendende canım.bence başka doktora git sonuçları göster belkide biz yanılıriz
Aynen canım s n mail at bakalım ne yazcak.ben hap tedavilerine inanmiyorum herşey doğada bence.ve zamanı gelmeden Allah vermiyorAynen yarın ola hayrola cnm
Canım ne yaptn merak ettimKızlar birsey var gibi demi
Hoşgeldin testler normal miBir yılı geçti ama olmuyor yaa olmuyorrr
tsh değerim ve fsh değerim yüksek ve ileri seviyede pco var dedi doktorumHoşgeldin testler normal mi
Nerdeydin sen hesap pasif yazıoduKızlar ben geldim nerelerdesiniz ne yaptınız
tsh değerim ve fsh değerim yüksek ve ileri seviyede pco var dedi doktorum
Hoşgeldin canım biz buralardayiz s n nerelerdesin yazdım sana dinmedinKızlar ben geldim nerelerdesiniz ne yaptınız