- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Canım belli olmuyor ya adet günü yada bir gün gecikmeyle daha net ogrenirsinKızlar adete bir hafta varken kandan gebelik belli olur mu yoksa çok mu erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım belli olmuyor ya adet günü yada bir gün gecikmeyle daha net ogrenirsinKızlar adete bir hafta varken kandan gebelik belli olur mu yoksa çok mu erken
Canım tekrar başka test yap hadi inşallah bana da var gibi geldi kaç gün geçti?Kızlar birsey var gibi demi
Hamile olmayasınKızlar naptınız nasılsınız. Bugün adet gunum bakalım nolcak gerçi bu ay hiç beklemiyorum yumurtlamadan 3 gün sonra 1 hafta boyunca küçük kanamalar gördüm şimdide adeti bekliyorum göğüs ve bel agrım var gene
Ahh keskee canım. Ama bu ayda hiç beklemediğim şeyler oldu gene kistlerim olduğunu düşünüyorumHamile olmayasın
Testi atsana canım bakalım erken gebelik testi mi?Kızlar benim adete iki gün var test yaptım beş dk sonra ikinci çizgi sanki oluştu ama çok silik dikkatli bakınca gözüküyor aşırı silik acaba olsa dahami net çıkardı
Testi atsana canım bakalım erken gebelik testi mi?
Attım canım ama belli belirsiz ya erken gebelik testi değil canımTesti atsana canım bakalım erken gebelik testi mi?
Var gibi canım insallahhh vardır tekrarla bakalım ne çıkacakKızlar birsey var gibi demi
Çok silik ama yok da değil iki günde ikiye katlıyor tekrar yap bence
Ben 2 bucuk yildir hic korunmuyorumMerhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın arkadaşlar katılmak istiyorum yazın ki sizide ekleyeyim yazmayanlari kafama göre ekleyemem
ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM
1- Limon11 . 14 ay
2- @embytn . 21 ay
3- @pelinimben 16ay
4- Sseerraayy 13ay
5- @Balgozlu55 13ay
6- @papatyakokankadin 12 ay
7- @Ebr111 14 ay
8- @Sweet03 . 25ay
9- @dombili_xl . .13ay
10- @kahvecibaby . .14ay
11- Aschi 13 ay
12- @Sinemsara07 . 12 ay
13- @alsah .20ay
14- beri35 . 13 ay
15- @Sem0510 . 13ay
16- @yaprakali . 16 ay
17- @Azzkrc . 9 ay
18- @Blueangel34 . 12ay
19- @Sebepsonuc . 12ay
20- @elif382 . 24 ay
21- @Nurlana14 . 13 ay
22- diligecmisinsan00 . 36 ay
23- @Delfin_ . 16ay
24- @ipeek35 . 7ay
25- @Elfesya35 . 12 ay
26- @ - Pudra Pembe - . 13 ay
27- @dileksed . 17ay
28- @Glyzz . 10 ay
29- @2015umut . 15ay
30- B Bebybenb . 7 ay
31- @Huzur45 . 12ay
32- @ebrargelin . 18 ay
33- @eeesssrrraaa_45 . 10 ay
HAMİLE OLANLAR
1- @Ebr111 . gebe
topigimizin ilk hamiş annesi
Evet canım çok silik heveslenemedim bile internetten sipariş vericem erken gebelik testini bulunduğum yerde yok inşallah vardır bir yılı geçtiÇok silik ama yok da değil iki günde ikiye katlıyor tekrar yap bence
Beni ekleKimse yok mu bir yıldır bebek hasreti çeken isim listesi yapicam katılmak isteyenler i bekliyorum
Evet canım çok silik heveslenemedim bile internetten sipariş vericem erken gebelik testini bulunduğum yerde yok inşallah vardır bir yılı geçti
Doğru canım oyle yapayım iki gün sonra zaten adet tarihimBence gerek yok siz yine aynısından alıp iki gün sonra deneyin zaten sipariş verseniz de anca gelir varsa da ikiye katlanacağı için net çıkar
Estradiol 12 mi canımKızlar benım adet 3.günü tahlillerime bakabilir mısınız normal mı estaradiol düşük mü