- 26 Eylül 2018
- 131
- 126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet göZüküyor ikinci çizgi yarın bi daha kan versene belki geç döllenmedirAy ben kafayı yicem 6 gün geçti
Kan verdiğinde testlerin böyle mi çıkıyordu varmıydı ikinci çizgiAy ben kafayı yicem 6 gün geçti
Ben şimdi hesapladım 6 gün önce kan vermişim adetten geç döllenme olsa bile değer yüksek çıkmaz mı aklım karıştı iyiceGayet göZüküyor ikinci çizgi yarın bi daha kan versene belki geç döllenmedir
Vardı yine ama bu kadar koyu değildiKan verdiğinde testlerin böyle mi çıkıyordu varmıydı ikinci çizgi
Bu ay testle yapmadım telefondan ovu takibi yapmıştımOvulasyon takibi yapmısmıydın ilişkiden sonra 12 gün en az geçince cıkıyormus ama az önce böyle birşey okumustum adete yakın yumurtlayıp döllendiyse adetten 5 6 gün sonra cıkmıs birinin kanda
Hayır artık yoksa adet olsam göğüs agrım öldürcek beni soğan maydonoz combo yapıyorum bide :) hergun içiyorumOvulasyon takibi yapmısmıydın ilişkiden sonra 12 gün en az geçince cıkıyormus ama az önce böyle birşey okumustum adete yakın yumurtlayıp döllendiyse adetten 5 6 gün sonra cıkmıs birinin kanda
Canım çok net görünüyor testte bence bir kan ver tekrardanAy ben kafayı yicem 6 gün geçti
Bende öyle düşündüm ilk önce suyla sonra da hamile olmayan bi arkadaşıma yaptım hiç bişe çıkmadıSenin testte bir sorun olmasın daha önce de silik çıkmıştı belki de kendi çizgisidir
Canım ben bildirimi görmemişim şimdi girince okudum yazılanları, çıktıktan sonra da hiç ağrım olmadı sadece çok çok az kahverengi leke geliyor halen intte normal diyor bir kaç gün için bakalım ne zamn kesilecek onu bekliyorum. Ve evet özel gerçekten çok pahalı devlette de anesteziyle yapan yer bulursan hiç kaçırma derimAy sonra Nasıl oldu cnm Ağrı'n falan oldu mu ben korkarım ya heralde bilmiyorum da daha gidip konuşmadım işte devlet de çekiyorlarsa orda çektircem özel de çok para istiyorlar
Dünkü nasıldı canım dahamı koyu daha mo silikKızlar bu yumurtlayacağım anlamına mi geliyo noluyo yardım edinEki Görüntüle 2203283