diligecmisinsan00 @Ebr111 Sseerraayy @Balgozlu55 @elif382 embytn @papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl B Bendeniz07 @kahvecibaby @Aschi @alsah @beri35 @Sem0510 @Azzkrc @yaprakali @elif382 Sebepsonuc @ipeek35 @Elfesya35 G Glyzz dilem_sed @2015umut @- Pudra Pembe -
Kızlar durumlar neler . Naptınız gelin sohbet edelim
Burdayım canm şimdi işleri bitirsim geldim .Nasılsın iyimisin?Kızlar nerdesiniz gelin sohbet edelim @Ebr111diligecmisinsan00 M MiyavKedi Sseerraayy Sebepsonuc @Elfesya35
İyim canım seni sormalı :) ne zaman yapacaksın testBurdayım canm şimdi işleri bitirsim geldim .Nasılsın iyimisin?
Yok canim spor yaparken hamile kalan ya da ayakta calisip hamile kalan bircok kadin var. Uzanma ve koşma yapmazsan duzenli spor sorun yapmaz. Hatta doktora sorup sorun yoksa hafif yuruyuse devam edebilirsinKızlar yürüme bandıında yavaş tempolu yürümekten bir zarar gelirmi döllenme olmuşsa eğer ? Yürüme esnasında bel ve kasıklarımda ağrı oldu yarıda bıraktım.
Hep aynı kuzum ya daha yrni değerlendirdik yumurtlama günlerini o yüzden çooook erken test için.Birde artık adetim geçmeden yapmayacağım.İyim canım seni sormalı :) ne zaman yapacaksın test
Çok sağol canım cevabıın için.Bende öyle düşündüm gerçi hamilelik yok ama bir an öyle ağrı olunca tuttu mu acaba bu ay diye insan düşünüyor.Yok canim spor yaparken hamile kalan ya da ayakta calisip hamile kalan bircok kadin var. Uzanma ve koşma yapmazsan duzenli spor sorun yapmaz. Hatta doktora sorup sorun yoksa hafif yuruyuse devam edebilirsin
Doğru diyorsun canım inşallah hepimizin hayırlı evlatları hayırlı zamanda gelsin.Yiyecek ekmeği olan mutlaka gelecektir bu dünyaya
Geçmiş olsun canım inşallah tüplerde açıktır bu ay umut olsun sana
Geçmiş olsun canım inşallah tüplerde açıktır bu ay umut olsun sana
Malesef benimkiler gününde geldiler bu ayda kırmızı kartı yedikSseerraayy kiz benim agrilarim usutmektenmis sanirim. Gunde 1 kere wc girerdim bugun sabah sabah 2 oldu bile. Valla umudu bi kesemiyorum ya insallah bu ay ikimizde haberi guzel aliriz offf şiştim meraktan
Canım ben bu ay kullanıyorum bi tanıdık tavsiyesiyle bakalım ne olacak sonuçKızlaaar merhaba hepinize. Aranızda kuru incir zeytin yağ kürünü deneyen oldumu hiç? Bi arkadas yazmışta bu kürü 1 ay kullanıp hamile kalmış hatta kendisine bebeği olamayacağı söylenmiş yaşıda 35 in üzerindeydi. Sizlerin bilgisi varmı ben başlıycam eşimede içirmeyi düşünüyorum.