Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sseerraayy kiz benim agrilarim usutmektenmis sanirim. Gunde 1 kere wc girerdim bugun sabah sabah 2 oldu bile. Valla umudu bi kesemiyorum ya insallah bu ay ikimizde haberi guzel aliriz offf şiştim meraktan

Beklemedeyim tereddutluyum geçen sefer kelimende ağrılarım olmuştu ama bu sefer hiçbirşey yaşamıyorum alıntım bile kesildi şuan 3 gün beklemek zor

Kızlar yürüme bandıında yavaş tempolu yürümekten bir zarar gelirmi döllenme olmuşsa eğer ? Yürüme esnasında bel ve kasıklarımda ağrı oldu yarıda bıraktım.

Merhaba kızlar. Bahsetmiştim biraz hikayemden 1 senedir deniyoruz. İkimizin tahlilleri de normal. 4 ay önce kimyasal geçirdim. Bu ay soğan kürü yaptım kanama olunca dr a gittim kist var dedi doğum kontrol hapı başladı. Eşimde bende gidip sperm testmi yenileteyim dedi nasılsa senin kist bittikten sonra benden tekrar isterler dedi. Mart ayında yaptırmıştı ilk defa. Bu ayki sonuçla eski sonuç arasında farklılıklar var. Bazı değerleri düşmüş. Bende de kist var Allahım biz bekledikçe herşey daha güzel olcak derken daha da kötüya gidiyo biz hiç bi zaman anne baba olamıycakmıyızeşimde artık umutsuzluğa kapılmaya başladı sanki ben zaten takıyodum çok ama o rahattı bu sefer dğerlerinde düşüş görünce o da dibe indi. Ptesi dr na göstercez sonuçlarını. Biz birbirimizi çok seviyoruz istiyoruzki bu sevgiden kocaman bi mutluluk daha çıksın ama yok olmuyo.. evet kabul hayatın sonu değil ama gönül de istiyo işte.. çoooook bunaldım kızlar çok işyerindeyim şimdi valla yaş gözümün ucunda.. dua edin bizede

Kızlar yürüme bandıında yavaş tempolu yürümekten bir zarar gelirmi döllenme olmuşsa eğer ? Yürüme esnasında bel ve kasıklarımda ağrı oldu yarıda bıraktım.
Yok canim spor yaparken hamile kalan ya da ayakta calisip hamile kalan bircok kadin var. Uzanma ve koşma yapmazsan duzenli spor sorun yapmaz. Hatta doktora sorup sorun yoksa hafif yuruyuse devam edebilirsin

İyim canım seni sormalı :) ne zaman yapacaksın test
Hep aynı kuzum ya daha yrni değerlendirdik yumurtlama günlerini o yüzden çooook erken test için.Birde artık adetim geçmeden yapmayacağım.
Zaten bu ayda doktora gideceğim.Aslında adet olsam iyi olur aşılama istiyorum. Şimdide tersi olurmuş adet istersin hamilelik çıkar

Yok canim spor yaparken hamile kalan ya da ayakta calisip hamile kalan bircok kadin var. Uzanma ve koşma yapmazsan duzenli spor sorun yapmaz. Hatta doktora sorup sorun yoksa hafif yuruyuse devam edebilirsin
Çok sağol canım cevabıın için.Bende öyle düşündüm gerçi hamilelik yok ama bir an öyle ağrı olunca tuttu mu acaba bu ay diye insan düşünüyor.

M MiyavKedi olsun canim sen takildikca kendini istemeden kasarsin. Bir videoda takmak ve kasilmak tutunmasini bile etkiler diyordu. Sen kendini cok hirpalamadan Allah a guven yap sporunu. Sen pamuklara sarsan o tutmayacaksa da tutmaz.

M MiyavKedi olsun canim sen takildikca kendini istemeden kasarsin. Bir videoda takmak ve kasilmak tutunmasini bile etkiler diyordu. Sen kendini cok hirpalamadan Allah a guven yap sporunu. Sen pamuklara sarsan o tutmayacaksa da tutmaz.
Doğru diyorsun canım inşallah hepimizin hayırlı evlatları hayırlı zamanda gelsin.Yiyecek ekmeği olan mutlaka gelecektir bu dünyaya

Kızlaaar merhaba hepinize. Aranızda kuru incir zeytin yağ kürünü deneyen oldumu hiç? Bi arkadas yazmışta bu kürü 1 ay kullanıp hamile kalmış hatta kendisine bebeği olamayacağı söylenmiş yaşıda 35 in üzerindeydi. Sizlerin bilgisi varmı ben başlıycam eşimede içirmeyi düşünüyorum.

Canım ben bu ay kullanıyorum bi tanıdık tavsiyesiyle bakalım ne olacak sonuç

Kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullancam ilk kez ne zaman başlanıyo kaç tane alayım beni bilğilendirirseniz sevnirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…