Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullancam ilk kez ne zaman başlanıyo kaç tane alayım beni bilğilendirirseniz sevnirim
Ben adetim bitti ikinci gun basladim kullanmaya. Sabah ilk idrarda degilde ikinci idrarda kullandim testi ve testi yapacagin siralar su icmemeye dikkat et ogrendiklerim bu kadar :)

Ben adetim bitti ikinci gun basladim kullanmaya. Sabah ilk idrarda degilde ikinci idrarda kullandim testi ve testi yapacagin siralar su icmemeye dikkat et ogrendiklerim bu kadar :)
Şey diyorum ben klomende kullanmaya bşlayım sonra çatlatma iğnesi de uaptırıyım bi yandan da ovu. Test yapıyım :) :) kaç tane test aldın? Kız zaten benim bu ay da her ay oldugu gibi umudum yoktu :) ama son 3 ğün çok heycanlı oluyorum o kaa

Canım ya sende benim gibisin, konusu açıldığında adet olduğumda düşündüğümde hep ağlıyorum, bizde 10uncu ayımıza girdik, artık çok düşünmeyeye stres yapmamaya çalışcam tahlillerimizi olduk herşey normal dua edip zamana bırakmaktan başka çaremiz yok inş hakkımızda en hayırlı zamanda gelicek bebişlerimiz bize ben inanıyorum sende inan, umudunu kaybetme üzülmede lütfen :)

Catlatma iğnesi yaptığın zaman gerek var mi ki teste o günler içinde ilişki olmalı zaten. Deniz önerdi bana gitti gidiyor dan toplu aldim ovu testini canım. Ay sorma bende adet gunum yaklaşınca başlıyorum araştırmalara kendimde belirti aramaya ama söz verdim kendime artık öyle yapmicam:)

Canım ben bugün çektirdim rahim filmi , tamamen bayılttıkları için birşey hissetmedim ama bayıltmadan olursa nasıl olur bilmiyorum

Ay sonra Nasıl oldu cnm Ağrı'n falan oldu mu ben korkarım ya heralde bilmiyorum da daha gidip konuşmadım işte devlet de çekiyorlarsa orda çektircem özel de çok para istiyorlar

Yazamadım bugün kızlar ama msj okuyorum .bende hala adet olmadım sol böbreğin çok ağrıyor arasıra . Galiba yine taş düşürüyorum . Bende ovulasyon a baslicam adet sonrası.bu ay hep birlikte ovu takibi yapalım :)

Kiz ben hala olmadim yaaa. Off ovulasyon da bilmiyorum ki.. 19-22. Günlerinde döngünün sarı kivamli akinti geldi yani o güne kadar mi beklesem napsam. Offff şiştim
canim hic gebelik testi yapmismiydin bir yapsana belki gebesin. Diger adeti geciken kizlar oldunuzmu ben hala olmadim ilk kez bu kadar gec oldum hsgdemi sorun oldu diye korkmaya basladim hsg ceken doktor cok acemiydi.

canim hic gebelik testi yapmismiydin bir yapsana belki gebesin. Diger adeti geciken kizlar oldunuzmu ben hala olmadim ilk kez bu kadar gec oldum hsgdemi sorun oldu diye korkmaya basladim hsg ceken doktor cok acemiydi.
Ilk 4 adetim hep ya cok erken ya da gec oldu aralarinda bat +- 10 gün oynadi. Son 2 adetim 29 gun sürdü. Demin basladi cok sevindim. Eger duzenim gelmezse hormon sorunum mu var diye doktora gidicektim kendimi yiyordum. Hamdolsuun Rabbime

Adet olduuuummm

Cok fazla mutluyum çünkü kurtaj sonrasi 2 aydir duzenli oluyorum ve 6 ayda ancak duzene girdim şükür hormonel bir sorunum da yok
Valla üzülüyüm mü seviniyim mi bilemedim.. kürtaj sonrasına gelince 10 aydır düzenli oluyom ben bacım günüm şaşmıyo şükür ki lakin sonuç görüyorsunuz anlatmaya gerek yok herseyde normal onada şükür napıyım ben nere gideeem

Ilk 4 adetim hep ya cok erken ya da gec oldu aralarinda bat +- 10 gün oynadi. Son 2 adetim 29 gun sürdü. Demin basladi cok sevindim. Eger duzenim gelmezse hormon sorunum mu var diye doktora gidicektim kendimi yiyordum. Hamdolsuun Rabbime
sevindim senin adina darisi basima canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…