Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende adet bekliyorum kuzum gelmiyor mübarek yüz göz sivilce oldu stresten

Canım soğan suyu dene belki gelir.

Sende ne bekliyorsun daha kuzum ya yap artık şu testi varsa zaten çıkar :) hadi hayırlı haber ver

Aynı bende bekliyorum bat 13 dünya ayın hala ne gelen var ne giden

Bal tarçın çörek otu denedin mi canım .bide soğan kürü altı aydan altı aya yapılıyor galiba

İnşallah canım :) Birici sırayı kim Kapçak merak ediyorum

Bu ara herkes gecikti ebru .nasıl birşey bu ya toplu totem gibi :)) bende hala bekliyorum bir ay olacak 12gun sonra

İnşallah canım . Değerin çok yüksek mis bu arada sadece ilaç mı kullandin

Sperm testi kötü mü canım neden direk aşılama dedi
Aynen canım bu ay benim sivilceler hiç gitmedi mayın tarlası gibi geziyorum

Cnm cok gecmıs olsun anlayabiliyorum senı. Aynen doktorlara gore cok normal seyler bunlar. Ama masallah sen ıyı dayanmıssın tebrik ederim Ben kurtaj da ayrı agladım ıgne olduktan sonra ayrı bıde doğum gunum vardı o ara esım bebek ayakkabısı zıbın almış bana hediye onları gorunce bı ayrı agladım cok zordu.
Ben 1 kere ağladım o da bitsin artik kurtulayim diye diye.. 2 3 dk sürdü hemen sustum frenledim kendimi. Ama iyi yapmissin ben kontrollu bir insanim ve aglamak cok zor gelir hep. Icimde oyle birikti ki 6 ay gecti simdi azaliyor. Aglayabildigin kadar agla çözüm yok bari icin rahatlar

Kizlar bende belirti yok adet ama 30 gun tam beklicem dedim kendime 28. Günüm yumurtlama kesin bilmiyorum. Ateş takibi devam bugun az düşüş oldu olurum heralde diyorum :deli:

Benim gelen de yok kiz agrim da geliyoo gidiyooo naptigi belli değil. Diyet de yapamiyom pis bogazim durmadi 6 7 kg fazla ile hamile kalirsam ona da korkuyom :KK70: dertler derya olmus
Bende de kırmızılar geliş yapmadı :) dua ediom nolur yeleşme kanaması olmuş olsun safhasındayım :) böyle yaparak ben mi geciktiriom acep bi de daha günümüze var p.tesiye kadar direniyoruz!!! En Büyük TÜRKİYE:KK50:

Sseerraayy Sseerraayy benim ayaklarım üşüyünce karnım ağrır hafiften. Şimdi de işyerinde taşa basıyorum ayakkabı da olsa üşüdüm biraz karım ağrıyo. Artık adet gelecek o mu üşüme mi bilmiyorum :KK70:

kızlar ben bu aya kadar çok takardım türlü türlü belirti yaşardım bu ay mümkün olduğunca takmadım hiçbir belirti ağrı sızı yok bende :KK51:

Sadece ilaç kullandım cnm bugün doktora da gittim kontrole hem sonuçları göstermeye sonuçlar çok güzel düşmüş dedi tsh prolaktin düşmüş dedi ultrason da da baktı bir sorun yok gayet iyi dedi işte bakalım inşallah bu ay tutar ama bir de rahim filmi istedi tüpler açık mı bide ordan bakalım dedi bu ay da olmazsa önümüz de ki ay rahim filmi çektiricem

Sadece ilaç kullandım cnm bugün doktora da gittim kontrole hem sonuçları göstermeye sonuçlar çok güzel düşmüş dedi tsh prolaktin düşmüş dedi ultrason da da baktı bir sorun yok gayet iyi dedi işte bakalım inşallah bu ay tutar ama bir de rahim filmi istedi tüpler açık mı bide ordan bakalım dedi bu ay da olmazsa önümüz de ki ay rahim filmi çektiricem
Geçmiş olsun canım inşallah tüplerde açıktır bu ay umut olsun sana

X