- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
Bende bu ay deniyvem ilk bakalım inşallah kalırsın hamişşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay deniyvem ilk bakalım inşallah kalırsın hamişşş
Dene bakalim canim sende :) ne oldu hala anlamadim ama sende kalirsin insallah. Gordun sende kirmizilari demek. Hakkonda hayirlsii bu ay daha cok dua ediyorum bizlereeBende bu ay deniyvem ilk bakalım inşallah kalırsın hamişşş
Ben adetim bitti ikinci gun basladim kullanmaya. Sabah ilk idrarda degilde ikinci idrarda kullandim testi ve testi yapacagin siralar su icmemeye dikkat et ogrendiklerim bu kadar :)Kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullancam ilk kez ne zaman başlanıyo kaç tane alayım beni bilğilendirirseniz sevnirim
öğrendikçe yaz bana :)Ben adetim bitti ikinci gun basladim kullanmaya. Sabah ilk idrarda degilde ikinci idrarda kullandim testi ve testi yapacagin siralar su icmemeye dikkat et ogrendiklerim bu kadar :)
Şey diyorum ben klomende kullanmaya bşlayım sonra çatlatma iğnesi de uaptırıyım bi yandan da ovu. Test yapıyım :) :) kaç tane test aldın? Kız zaten benim bu ay da her ay oldugu gibi umudum yoktu :) ama son 3 ğün çok heycanlı oluyorum o kaaBen adetim bitti ikinci gun basladim kullanmaya. Sabah ilk idrarda degilde ikinci idrarda kullandim testi ve testi yapacagin siralar su icmemeye dikkat et ogrendiklerim bu kadar :)
Kiz ben hala olmadim yaaa. Off ovulasyon da bilmiyorum ki.. 19-22. Günlerinde döngünün sarı kivamli akinti geldi yani o güne kadar mi beklesem napsam. Offff şiştimMalesef benimkiler gününde geldiler bu ayda kırmızı kartı yedik
Canım ben bugün çektirdim rahim filmi , tamamen bayılttıkları için birşey hissetmedim ama bayıltmadan olursa nasıl olur bilmiyorumİnşallah bu ay nasip olur da gerek kalmaz Bide acıyor mu o ya bilen var mı acaba rahmi filmi
Canım ya sende benim gibisin, konusu açıldığında adet olduğumda düşündüğümde hep ağlıyorum, bizde 10uncu ayımıza girdik, artık çok düşünmeyeye stres yapmamaya çalışcam tahlillerimizi olduk herşey normal dua edip zamana bırakmaktan başka çaremiz yok inş hakkımızda en hayırlı zamanda gelicek bebişlerimiz bize ben inanıyorum sende inan, umudunu kaybetme üzülmede lütfen :)Merhaba kızlar. Bahsetmiştim biraz hikayemden 1 senedir deniyoruz. İkimizin tahlilleri de normal. 4 ay önce kimyasal geçirdim. Bu ay soğan kürü yaptım kanama olunca dr a gittim kist var dedi doğum kontrol hapı başladı. Eşimde bende gidip sperm testmi yenileteyim dedi nasılsa senin kist bittikten sonra benden tekrar isterler dedi. Mart ayında yaptırmıştı ilk defa. Bu ayki sonuçla eski sonuç arasında farklılıklar var. Bazı değerleri düşmüş. Bende de kist var Allahım biz bekledikçe herşey daha güzel olcak derken daha da kötüya gidiyo biz hiç bi zaman anne baba olamıycakmıyızeşimde artık umutsuzluğa kapılmaya başladı sanki ben zaten takıyodum çok ama o rahattı bu sefer dğerlerinde düşüş görünce o da dibe indi. Ptesi dr na göstercez sonuçlarını. Biz birbirimizi çok seviyoruz istiyoruzki bu sevgiden kocaman bi mutluluk daha çıksın ama yok olmuyo.. evet kabul hayatın sonu değil ama gönül de istiyo işte.. çoooook bunaldım kızlar çok işyerindeyim şimdi valla yaş gözümün ucunda.. dua edin bizede
Catlatma iğnesi yaptığın zaman gerek var mi ki teste o günler içinde ilişki olmalı zaten. Deniz önerdi bana gitti gidiyor dan toplu aldim ovu testini canım. Ay sorma bende adet gunum yaklaşınca başlıyorum araştırmalara kendimde belirti aramaya ama söz verdim kendime artık öyle yapmicam:)Şey diyorum ben klomende kullanmaya bşlayım sonra çatlatma iğnesi de uaptırıyım bi yandan da ovu. Test yapıyım :) :) kaç tane test aldın? Kız zaten benim bu ay da her ay oldugu gibi umudum yoktu :) ama son 3 ğün çok heycanlı oluyorum o kaa
Canım ben bugün çektirdim rahim filmi , tamamen bayılttıkları için birşey hissetmedim ama bayıltmadan olursa nasıl olur bilmiyorum
Sen pztsi test yap :) hakkında hayırlısı olsunKiz ben hala olmadim yaaa. Off ovulasyon da bilmiyorum ki.. 19-22. Günlerinde döngünün sarı kivamli akinti geldi yani o güne kadar mi beklesem napsam. Offff şiştim
canim hic gebelik testi yapmismiydin bir yapsana belki gebesin. Diger adeti geciken kizlar oldunuzmu ben hala olmadim ilk kez bu kadar gec oldum hsgdemi sorun oldu diye korkmaya basladim hsg ceken doktor cok acemiydi.Kiz ben hala olmadim yaaa. Off ovulasyon da bilmiyorum ki.. 19-22. Günlerinde döngünün sarı kivamli akinti geldi yani o güne kadar mi beklesem napsam. Offff şiştim
Adet olduuuummmSen pztsi test yap :) hakkında hayırlısı olsun
Ilk 4 adetim hep ya cok erken ya da gec oldu aralarinda bat +- 10 gün oynadi. Son 2 adetim 29 gun sürdü. Demin basladi cok sevindim. Eger duzenim gelmezse hormon sorunum mu var diye doktora gidicektim kendimi yiyordum. Hamdolsuun Rabbimecanim hic gebelik testi yapmismiydin bir yapsana belki gebesin. Diger adeti geciken kizlar oldunuzmu ben hala olmadim ilk kez bu kadar gec oldum hsgdemi sorun oldu diye korkmaya basladim hsg ceken doktor cok acemiydi.
Valla üzülüyüm mü seviniyim mi bilemedim.. kürtaj sonrasına gelince 10 aydır düzenli oluyom ben bacım günüm şaşmıyo şükür ki lakin sonuç görüyorsunuz anlatmaya gerek yok herseyde normal onada şükür napıyım ben nere gideeemAdet olduuuummm
Cok fazla mutluyum çünkü kurtaj sonrasi 2 aydir duzenli oluyorum ve 6 ayda ancak duzene girdim şükür hormonel bir sorunum da yok
sevindim senin adina darisi basima canimIlk 4 adetim hep ya cok erken ya da gec oldu aralarinda bat +- 10 gün oynadi. Son 2 adetim 29 gun sürdü. Demin basladi cok sevindim. Eger duzenim gelmezse hormon sorunum mu var diye doktora gidicektim kendimi yiyordum. Hamdolsuun Rabbime
hayit otunu duydumda hayit hapini ilk kez duyuyorum canimKızlar hayıt hapı kullanan var mı?
Varmış :) otunu içemeyenlere hapını yapmşlar sanırımhayit otunu duydumda hayit hapini ilk kez duyuyorum canim