Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende lekelenme oldu adetimden önce erken adet oldum ben yani lekelenme gelip öyle kalmadı sene nasıl leke geliyor ama adetin başladı mi sen kontrol et bakalım yada bi test yap belki senin ki yerleşmem kanaması dır onu bilemeyiz

Hiç bişe hissetmiyorsun :) bende korkarak gittim uymdıgımda eşimi sayıklıyordum :))))) ne olup bittiiginden haberim bile yok :)))))
hadi ya bende yaptrsam bu aydan sonra bende yaptrcam bu arada ben bu ay fatima ana otu taktim hacdan geldi insallah umudumu hic yitrmedim.

yok canim test yaptim yoktu benim afedersin lavobada oyle oldu sonra dunden beri bisey yok. Canim sanmiyorum yerlesme kanamasi olmaz 27 eylulde pik olmustu ovu testi

canim benimde ilk gebeligimde 28 gunde falan ogrenmistim silik cizgi ile ben ileri migren hastasiyim bugunde silik biel cikmayinca ictim ilaci. Sen tedavi olucanmi canim bu ay.

canim benimde ilk gebeligimde 28 gunde falan ogrenmistim silik cizgi ile ben ileri migren hastasiyim bugunde silik biel cikmayinca ictim ilaci. Sen tedavi olucanmi canim bu ay.

Eğer regl olursam olamam canım tedavi.. çünkü ben okul gezisine katılcm eşim memlekete gidecek bu süre de bu ay kalır bizim iş..

yok canim test yaptim yoktu benim afedersin lavobada oyle oldu sonra dunden beri bisey yok. Canim sanmiyorum yerlesme kanamasi olmaz 27 eylulde pik olmustu ovu testi
Hımm o zaman senin ki hazırlık yapıyor kuzum gelmek için ben gelicem diyor rahat ol gelsin bidahanki ay degerlendirirsin

Aynn doktor söyle gecen progesteron ypildi 9.97 geldi iyi dedi film icin bekle biraz daha bekle dedi
Demek ki senin zamanın var kimi doktor para için bile ilk aşılama yapalım hemen diyor biraz akışına bırak günlerini değerlendir bence ay ben aylardır o kadar takıldım araştırdım baktım okudum çok takınca olmuyor emin ol :)

Kesinlikle olmuyo takinca her ay test yapiorum neler yapiorm bi bilsen ama takınca olmuyo iste

Benimde öyle olmuştu peçelere hafif hafif kahve rengi lekeler geldi sabah test yapayım dedim adet oldum zaten ben totem yapıyorum ne zaman test yapayım desem adetim geliyordu :))))

Canım bekle bat bir geçsin bir iki gün öyle tekrar test yap bide idrar kötü kokunca hgc yükselirmiş senin ki kokuyor mu
Dün öyleydi ama bugun değil ilk defa bu ay hiç regl öncesi yasamadığım şeyler yaşamıştım bayagı heveslendım bide ilk idrarla yapmadım ama 4saat wc gitmedikten sınra normal hızlı gebelik testi ile yaptım ay bilmiorum ki keske hepimiz hayırlısı ile hamile kalsak

Benimde öyle olmuştu peçelere hafif hafif kahve rengi lekeler geldi sabah test yapayım dedim adet oldum zaten ben totem yapıyorum ne zaman test yapayım desem adetim geliyordu :))))

Bende de öyle hatta bir keresinde tam test yapacakken kendi geldi reglim.. bu defa şaşırttı beni beklyom hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…