17.9ayMerhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.rahim kalınlaşması olmuş demişti birkez doktor ama fitille adet görmüştüm .şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın
ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM
1-Limon11 . 13 ay
2- @embytn . 20 ay
3- @pelinimben 15ay
4- @Sseerraayy 12ay
5- B Balgozlu55 12ay
6- @papatyakokankadin 12 ay
7- E Ebr111 13 ay
8- @Sweet03 . 24ay
9- @dombili_xl . .12ay
10- @kahvecibaby . .13ay
11-Aschi 12 ay
12- @Sinemsara07 . 12 ay
13- @alsah .20ay
14- @beri35 . 13 ay
15- @Sem0510 . 13ay
16- Y yaprakali . 16 ay
Sen test yaptın mı ?
Olayimda hayirlisiyla cocuksuzluk canima yettiAynen canım nankörlük yapıyoruz belki ama napalim alanda rabbim verende olursa yuceli gi dir derim olmazsa hayirlisini en iyi bilen rabbim derim
Hadi inşallah canım sen ver müjdeyi sevineyim gi
Hoşgeldin canım17.9ay
İnşallah canım bir gün göreceğiz çift çizgileriBu ay sonunda tamı tamına 1 yıl oluyor bizim de bebeğimiz olsun diyeli. Ama henüz o güzel haberi alamadık. 4cm bi kistim vardı sağ yumurtalığımda çeşitli bitkilerle falan çok şükür kurtuldum geçen ay itibariyle. Aynı zamanda eşimin de sperm sayısı az biraz. Tıbbi tedavi aşamasına geçmek için en az 2.yılımızda dolsun istiyoruz. İnşallah gerek kalmaz da en kısa zamanda merhaba der bize meleğimiz:) velhasıl listeye yazar mısınız beni de :)
inşallah güzel haberler verirsin canımOlayimda hayirlisiyla cocuksuzluk canima yettigercekten su smile bile cok cok uzakmis gibi geliyor yinede isyan etmeyyim ve hayirli evlat hayirli hamilelik diliyorum buguun beyaz beyaz akintilar geliyor kasiklarimda agriyor heran kirmilari gorecekmisim gibi bi his var aksam esim gelsin hastaneye gidip kan testi verecem
Kızxxx n’aptın geldi mi kırmızı misafirlerin :))))inşallah güzel haberler verirsin canım
Yok canım bekliyorum :))Kızxxx n’aptın geldi mi kırmızı misafirlerin :))))
Benimde 2 gün var pembe leke geldi test yaptım oda negatif çıktı bu ayda olmadı yani bu aydan cok umutluydum aslında yine moralim altüst oldu
İnşallah bebek vardır. Yumurta rahime tutununca akıntı olabiliyomuş. Gebelik belirtilerinde bu var. Hayırlısı inşallahKızlar bata 9 gün var böyle kasıkta soğukluk gibi bi şey ve beyaz kokusuz akıntı var niyee.Mantar falan mı acaba ay çok korkarım mantardan:))Ama kaşıntı falan da yok enfeksiyon falan mı acaba ne diyosunuz
İnşallah bebek vardır. Yumurta rahime tutununca akıntı olabiliyomuş. Gebelik belirtilerinde bu var. Hayırlısı inşallah
canim hepsi yapildi normal prolaktin bilmiyom ama progestron 16 falandi sanirim hsgde yapildi tupler acik sorun yok yaniSana hsg dem sonra ne söyledi
Doktor tıkanma yakışıklım tüpler ne durumda ? Hormon tahlili yapıldı mı bunlar çok önemli prolaktin kaç ?
canim benimde test negatif ama belim cok agriyor kasiklarim dun baya lekelendim testte yaptim negatif ama E Ebr111 dediki ondada 4 gun onceden lekelenme baslamis adetten once. Ins acemi doktora denk gelmis olupta zararli olmayix canim. Ama benim ovu testi 27 eylulde pik olmustu ustune 14 eklersek 2 gun once adet olmaliydim normal adet tarihim ise 16 si ile 20 si arasi
Canım bekle bat bir geçsin bir iki gün öyle tekrar test yap bide idrar kötü kokunca hgc yükselirmiş senin ki kokuyor muBenimde 2 gün var pembe leke geldi test yaptım oda negatif çıktı bu ayda olmadı yani bu aydan cok umutluydum aslında yine moralim altüst oldu
Inşallah bebek var dir canım o dadır. Aklıma gelmişken kızlar benim idrarında beyaz perde gibi yada ipliksi şeffaf birşeyler var nedenini bilen var mı bayadır varKızlar bata 9 gün var böyle kasıkta soğukluk gibi bi şey ve beyaz kokusuz akıntı var niyee.Mantar falan mı acaba ay çok korkarım mantardan:))Ama kaşıntı falan da yok enfeksiyon falan mı acaba ne diyosunuz
canim benimde test negatif ama belim cok agriyor kasiklarim dun baya lekelendim testte yaptim negatif ama E Ebr111 dediki ondada 4 gun onceden lekelenme baslamis adetten once. Ins acemi doktora denk gelmis olupta zararli olmayix canim. Ama benim ovu testi 27 eylulde pik olmustu ustune 14 eklersek 2 gun once adet olmaliydim normal adet tarihim ise 16 si ile 20 si arasi