- 7 Ekim 2018
- 264
- 198
- 30
Bende ot taktim bu ay insllah olur yaKızlar ben bal çörek otu tarçın bunları karıştırıp bi kaşık yiyorum tarçın çörek otu binbir derde faydalı diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ot taktim bu ay insllah olur yaKızlar ben bal çörek otu tarçın bunları karıştırıp bi kaşık yiyorum tarçın çörek otu binbir derde faydalı diyorlar
Herkes uyudu mu ya iki muhabbet edelim da
aynen öyle ya kırmızı çizgileri görek artikKırmızı kartı görenler kulübü
Ahh keske takmamak elimizde olsa
Idrar testi yaptnmiBu ay gereksiz rahatlığımın olmasının sebebi eşimin sperm testlerinden aldığımız negatif sonuçlar aslında.. tutmaz füşüncesi vardı hala olumlu cevabı almadım ama bu yaşıma kadar 1 defa bu kadar geckmem oldu onda da hamileydim.. şimdi yine heyecanım arttı yine hsmile olduğumu düşünüyorum.. bugün 5.gün gecikmemin ve beyaz akıntı var.. yarın kan testi yaptırcam nasip olursa ve kırmızılar gelmezse
Idrar testi yaptnmi
Senin yerine ben heycanlandim umarim hamilesindir ve mutlu haberi alirsinÇarşamba yapmıştım çıkmadı o yüzden pazartesyi bekliyorum aslında
Senin yerine ben heycanlandim umarim hamilesindir ve mutlu haberi alirsin
Umudunu yitirme genelde bole oluo tam günüm gcio esime test aldiriorm yapacakken hop kırmızlar belirtin yokmu peki
Zaten adet belirtisyle ayniymis hemen hemen o yuzden tam tesbit edemiyor insan ama insllah hamilesindir adet olcak gibi hissediomusun
Rabbim ol deyince oldurur olumsuz düşünme bence bide 5gün gecikmiş sonuçta valla benim bata 1 hafta var zaman geçmek bilmiyor Bence test yap canımBu ay gereksiz rahatlığımın olmasının sebebi eşimin sperm testlerinden aldığımız negatif sonuçlar aslında.. tutmaz füşüncesi vardı hala olumlu cevabı almadım ama bu yaşıma kadar 1 defa bu kadar geckmem oldu onda da hamileydim.. şimdi yine heyecanım arttı yine hsmile olduğumu düşünüyorum.. bugün 5.gün gecikmemin ve beyaz akıntı var.. yarın kan testi yaptırcam nasip olursa ve kırmızılar gelmezse
Rabbim ol deyince oldurur olumsuz düşünme bence bide 5gün gecikmiş sonuçta valla benim bata 1 hafta var zaman geçmek bilmiyor Bence test yap canım
İnşallah kuzum Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın...Testi Çarşamba günü yaptım canım o zaman negatif çıktı.. yarın kan tahlili yaptırcam o yüzden.. Çarşamba negatif çıkınca da yok diye düşündüm bide ama şuan heyecanlıyım.. Rabbim hayırlısını versin cümlemize inşAllah
Testi Çarşamba günü yaptım canım o zaman negatif çıktı.. yarın kan tahlili yaptırcam o yüzden.. Çarşamba negatif çıkınca da yok diye düşündüm bide ama şuan heyecanlıyım.. Rabbim hayırlısını versin cümlemize inşAllah