Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende yaklaşık bır senedır denıyorız bır cocugum var ve bır tane dıs gebelik Bende katılmak istiyorum su an adetim sonrakı tarıh 28 Kasım
Merhaba canım listeye katılmak istiyorsan kaç ay bekliyorsunuz .bide etiketlemeden yapılan yorumları görmüyorum çoğu zaman beni etiketleyip yazar misiniz

Senım gebelık baya ilerlemiş kı allahtan servıkaldeymıs yoksa tuplerde falan olsa Allah korusun ıc kanama riski cok oluyor bıze doktor 3 au dedi. Su an bır sıkıntı gorunmuyor bo hsg kaldı ondan da cok korkuyorum ne yapıcam bılmıyorum
Benim 1250 cikti kanda 2 gun sonra parca kanama geldi rahim icinden. Ertrsi gun3300 cikti kan doktor dis gebelik olamaz dedi ama bakti ne rahimde ne tuplerde yok. Adam bi vajinal bakalim göremedim dedi. Daha tam aleti ilerletmeden hemen gozuktu aaaa neredeyse tutunmadan düşük olacakmis cok asagida bombanın ustunde oturuyosun sen dedi. Insana denmez 15 ay bebek demisim kan 3 bin cikmis mutluluktan ucuyorum adam bana boyle verdi haberi. 1 damla aglamadan 2 haftada bitirdim hastane islerini. Ama o ruhi bunalim yeni geciyo cok sıktım kendimi izin vermedim üzülmeme. Ins bundan sonrası guzel olur

E

evde ateş ölçerim yok allahtan :) bi de onla uğraşır dururdum.. benimde kahveler geliyo iyice umutlancak bişiyim kalmadı sanırım :)
Benim gelen de yok kiz agrim da geliyoo gidiyooo naptigi belli değil. Diyet de yapamiyom pis bogazim durmadi 6 7 kg fazla ile hamile kalirsam ona da korkuyom :KK70: dertler derya olmus

Benim 1250 cikti kanda 2 gun sonra parca kanama geldi rahim icinden. Ertrsi gun3300 cikti kan doktor dis gebelik olamaz dedi ama bakti ne rahimde ne tuplerde yok. Adam bi vajinal bakalim göremedim dedi. Daha tam aleti ilerletmeden hemen gozuktu aaaa neredeyse tutunmadan düşük olacakmis cok asagida bombanın ustunde oturuyosun sen dedi. Insana denmez 15 ay bebek demisim kan 3 bin cikmis mutluluktan ucuyorum adam bana boyle verdi haberi. 1 damla aglamadan 2 haftada bitirdim hastane islerini. Ama o ruhi bunalim yeni geciyo cok sıktım kendimi izin vermedim üzülmeme. Ins bundan sonrası guzel olur
Cnm cok gecmıs olsun anlayabiliyorum senı. Aynen doktorlara gore cok normal seyler bunlar. Ama masallah sen ıyı dayanmıssın tebrik ederim Ben kurtaj da ayrı agladım ıgne olduktan sonra ayrı bıde doğum gunum vardı o ara esım bebek ayakkabısı zıbın almış bana hediye onları gorunce bı ayrı agladım cok zordu.

Canım benim adetim 3 gün gecikti 4. Güne girdim ama test yapsammı bilemedim biraz daha bekleyim dedim fena halde bel ağrısı var sağdan sağdan vuruyor.. Var gibi hissetmiyorum ama biraz daha beklemem gerekiyormuş gibi hissediyorum belki stres, üşütmek vs den dolayı gecikmiştir diyorum..

Ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım dün bugün silikleşti pre seed jelde kullandım inşallahh bu ayy hamişlerimiz olucakk burda biride ben :)))

Vallaaa bol bol kekik soğan suyu karışı mı içiyorum. Adetim 2 gündür geçiyor gelen giden yok ara ara sağ sol kasık agrısı oluyor :)

Ben beklemedeyim daha hormon testi yaptırdım tekrar prolaktin ilacım gitmişti çünkü 35 den 1.07 ye düşmüş daha doktora göstermedim ama diğer sonuçlarıma göre çok iyi ovulasyon testi de aldım bu ay denicem inşallah kızlar hepimize Uğur gelir kasım ayı

Merhaba kuzum bata son 7 bat bekliyorum ben sen napiyosun
Bende adet bekliyorum kuzum gelmiyor mübarek yüz göz sivilce oldu stresten

Kuzum tam 18 gün oldu bugün hala regli olamadım ya canım sıkılıyo

Canım soğan suyu dene belki gelir.

Canım benim adetim 3 gün gecikti 4. Güne girdim ama test yapsammı bilemedim biraz daha bekleyim dedim fena halde bel ağrısı var sağdan sağdan vuruyor.. Var gibi hissetmiyorum ama biraz daha beklemem gerekiyormuş gibi hissediyorum belki stres, üşütmek vs den dolayı gecikmiştir diyorum..

Sende ne bekliyorsun daha kuzum ya yap artık şu testi varsa zaten çıkar :) hadi hayırlı haber ver

Limon11 Limon11 Burdayız değişiklik yok geçen ay belirti üstüne belirti olup adet gelince ümidi kestim işe güce verdim kendimi:işsiz:Senden naber adet oldun mu?
Aynı bende bekliyorum bat 13 dünya ayın hala ne gelen var ne giden

Benim bu ayda yok maalesef... Adetim bitti yarın soğan kurune devam edicem:KK43:

Bal tarçın çörek otu denedin mi canım .bide soğan kürü altı aydan altı aya yapılıyor galiba

Ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım dün bugün silikleşti pre seed jelde kullandım inşallahh bu ayy hamişlerimiz olucakk burda biride ben :)))

İnşallah canım :) Birici sırayı kim Kapçak merak ediyorum

Vallaaa bol bol kekik soğan suyu karışı mı içiyorum. Adetim 2 gündür geçiyor gelen giden yok ara ara sağ sol kasık agrısı oluyor :)
Bu ara herkes gecikti ebru .nasıl birşey bu ya toplu totem gibi :)) bende hala bekliyorum bir ay olacak 12gun sonra

Ben beklemedeyim daha hormon testi yaptırdım tekrar prolaktin ilacım gitmişti çünkü 35 den 1.07 ye düşmüş daha doktora göstermedim ama diğer sonuçlarıma göre çok iyi ovulasyon testi de aldım bu ay denicem inşallah kızlar hepimize Uğur gelir kasım ayı
İnşallah canım . Değerin çok yüksek mis bu arada sadece ilaç mı kullandin

Salı günü doktora gittim.eşimin seman testini gösterdim.aşılama yapılcakmış.yaşım 37 zaman kaybetmeyelim dedi doktor Limon11 Limon11

Sperm testi kötü mü canım neden direk aşılama dedi

X