- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 37
Evet alakası yok benim ablam ve annemde cok cabuk hamile kalıyor ama ben hala beklemedeyimBenim annem kiz kardesime 1 ayda 1 korunmasiz iliskide hamile kalmis. Benim 21. Ayim. Anaya bak kizi al olmuyor maliseff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet alakası yok benim ablam ve annemde cok cabuk hamile kalıyor ama ben hala beklemedeyimBenim annem kiz kardesime 1 ayda 1 korunmasiz iliskide hamile kalmis. Benim 21. Ayim. Anaya bak kizi al olmuyor maliseff
Amin hepimize canımB Balgozlu55 inşallah vardır kuzum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Hadi bakalım sözü aldılSağol canım benim şaka bir yana su listeden biri çıkıp hamileyim desin yenidoğan setini ben göndereceğim ya
Kız sana kurban olsun set sen haberi ver bu yeter valla kendi çocuğum olmuş gibi sevinirim :))Hadi bakalım sözü aldıl
Bat 15 ekim bekliorum bakalım hepimizin olsunda toplu hastane cıkısı sıparişi verelimKız sana kurban olsun set sen haberi ver bu yeter valla kendi çocuğum olmuş gibi sevinirim :))
İnşallah canım insallahhhhBat 15 ekim bekliorum bakalım hepimizin olsunda toplu hastane cıkısı sıparişi verelim
Bebecikler gelsin de gerisi kolay :))))Bat 15 ekim bekliorum bakalım hepimizin olsunda toplu hastane cıkısı sıparişi verelim
Insllah hamilesindir canm negatif grmek beni delirtiyo artik bizde 1 senedir beklioruzAy bende 1 .5 yıl bekleyenlerdenim bu ay klomen kullandım 13.gune girdim test yapmadım durumlarım karışık bilmiyorum bata 5 gün var test yapsammi bilemiyorum negatif görmek korkutuyor
Bende bu ay 27. Günde adet gördüm yumoşum erken mı oluyor o zaman benimde :) iyice karıştırdımmmmBenim de adetim biter bitmez yumurtlmam oluyomus doktor soyledi 27 gunde bi adet goruyorum duzenlidir ben 14.gunu biliodum ama adetin 8. Gunu 9 gunu yumrtlmam oluyomus sasirdim insallah bu ay mutlu haberler aliriz hepimiz:)
Yani kişiden kişiye değişir tabi ben kontrol icin gittim doktor yumurtlaman olcak bugun ctlar gun asiri iliskiye gir dedi canim bende sasrrdim vala :)hormonlar oyun oynuo resmenBende bu ay 27. Günde adet gördüm yumoşum erken mı oluyor o zaman benimde :) iyice karıştırdımmmm
canin peki sonraki aylar nasil oldu ne zaman cektirdin hsg demek bende adet olucamKuzum benim hsg dem sonra ilk adetimde 4 gün kala leke gelmeye başladı sonra adet oldum ama herxaman olduğumdan daha fazla çok afedersin parça geldi yani lekenme normal adettin erken gelebilir
2 eylül adet oldum adet bitimi hsg çekildim normalde 33 gün de adet gören biriydim hsg dem sonra 4 gün öncesinde bi leke gelmeye başladı sonrasında adet olarak devamı geldi 2 ekimde adet gördüm 27,8 gün arayla yani hsg dem sonra ilk adetim şimdide adetime 17 gün var kaşık agrısı bel agrısı çekiyorum 2 gündürde bi uyku varcanin peki sonraki aylar nasil oldu ne zaman cektirdin hsg demek bende adet olucam
canim bu bel agrisi bizde kalicak diye korkuyorum cunku bnm doktor acemiydi oldum agridan masada umarim sorun yoktur. Bu ay tedavi oluyonmu sen ben adet olunca doktora gitcem2 eylül adet oldum adet bitimi hsg çekildim normalde 33 gün de adet gören biriydim hsg dem sonra 4 gün öncesinde bi leke gelmeye başladı sonrasında adet olarak devamı geldi 2 ekimde adet gördüm 27,8 gün arayla yani hsg dem sonra ilk adetim şimdide adetime 17 gün var kaşık agrısı bel agrısı çekiyorum 2 gündürde bi uyku var
Nasıl mi tedavi canım ben hsg de hiç bişe hissetmedim narkozlu oldum zaten kalktığımda da sadece 2,3 gün hafif leke geldi bel agrısını şuan yaşıyorum oda yumurtlamadan olabilir diye düşünüyorum ben sadece balık yağı ve prowomen diye bi bitkisel hap kullanıyorum içersinde folic var üst tarafta resimlerini atmıştım bakabilirsin bunları doktor yazdı bana özellikle kullanmamı istedi bi sorun yok gebe kalabilirsin kafaya takma dedi bi tedavi uygulamıyorum ben kafana takılan bişe varsa sorabilirsin :)canim bu bel agrisi bizde kalicak diye korkuyorum cunku bnm doktor acemiydi oldum agridan masada umarim sorun yoktur. Bu ay tedavi oluyonmu sen ben adet olunca doktora gitcem
2 eylül adet oldum adet bitimi hsg çekildim normalde 33 gün de adet gören biriydim hsg dem sonra 4 gün öncesinde bi leke gelmeye başladı sonrasında adet olarak devamı geldi 2 ekimde adet gördüm 27,8 gün arayla yani hsg dem sonra ilk adetim şimdide adetime 17 gün var kaşık agrısı bel agrısı çekiyorum 2 gündürde bi uyku var
Sana hsg dem sonra ne söyledicanim bu bel agrisi bizde kalicak diye korkuyorum cunku bnm doktor acemiydi oldum agridan masada umarim sorun yoktur. Bu ay tedavi oluyonmu sen ben adet olunca doktora gitcem
Ben bi anormallik hissediyorum zaten buuu ayErkene alınması iyiymiş daha hızlı çalışmaya başlamış oluyor diyolla