Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim 16 aydı ama 17ye gidiyor sanırım canım bata 3 falan kaldı ama hiç belirti yok hayırlısı bakalım

en güzelini yapıyosun.. bir arkadaşım triod tedvisi nedeniyle korunuyordu. çocuk düşünmüyordu. zatrn olmaz diyerek sadece 1 gecelik kaçamakla gebe kaldı :))

Maşallah :))) bende işten ayrılmıştım 3 ay önce şimdi işe girsem hamile kalırım diye diye iş bile aramadım en sonunda silicem aklımdan ertelicem bikaç sene anca o arada olucak herhalde ama beklemekte istemiyorum hayalini kurmadan yapamıyorum off ( her yerde tatlış tatlş bebekler arkadaşlarımın.. akrabalarımın bebişleri olsun gördükçe isteğim artıyor

Bu gebelik testiyle ovulasyon testi aynı şeymi.ben bilmediğim için soruyorum.fark nedir yada

ov. testi lh hormonu ölçer yükselirse çift çizgi olur ve yumurtlamışsın ya da 24 sa içinde yumurtlyacaksın anlamına gelir.

gebelik testi beta hgc ölçer çift ise gebesin...

ama nadiren adet günlerinde yakın zamanlarda, lh artık silik olması gerekirken çok yükselmişse bu da gebeliğe işaret ediyormuş ve ov testi ile gebelik anlaşılıyormuş..

Bu gebelik testiyle ovulasyon testi aynı şeymi.ben bilmediğim için soruyorum.fark nedir yada
Ovülasyon testi yumurtlama gününüzü hesaplamanız için testtir. Adet olup bittikten 4-5 gün sonra her gün idrar ile test yapıyorsunuz 2. Çizgi belirgin kırmızı olduğunda yumurtanız çatlamış demek oluyor ve ilişki yaşıyorsunuz.. yani hangi gün yumurtanız çatlamış onu takip etmiş oluyorsunuz..

Ovulasyon testi yumurtlama gününü hesaplamak için kullanılıyor kandaki lh hormonunu ölçüyor gebelik testiyle aymı değil yani canım

1,5 senelik bi zorluk sonra yürümeye ğlamaya zırlamaya başlıyolar :)) benim de arkadaşlarım hep peşpeşe gebe kaldı ben de istedim olmadı 1,5 yıldır korunmuyoruz.. ama bu arada çocuklar büyüdü v fena yorgunluk yani olmayınca üzülmüyorum artık. sadece alışkanlık halie geldi bu yumurta takibi adet beklemeleri vs

Çam balı, adaçayı,aslanpençesi,civanperçemi, çörekotu ve hayıt tohumu varmış canım içinde

Keşke hiç takip bile etmicek durumda olsak ve bebek olunca sürpriz olsa :)) ama işte dediğiniz gibi insan takip ediyor istemsizce sürekli kendini dinliyor.. tabiki her güzelliğin bi yorucu tarafı vardır mutlaka hamile kalıncada doğum telaşına düşücez, doğacak süt mama bakımı vs telaşı büyüyecek okul telaşı hiç bitmicek bi telaş olucak ama sevgiyle yapıcaz herşeyi iyiki var dicez Allah o günleri göstersin tez zamanda

Dün gece bebek mevzusunu öyle kafama dolamışım ki rüyamda hamile olduğumu gördüm ve en garibi de göğüs uçlarımda siğil gibi kabarcıklar oluşmuştu çok korkmuştum öyle uyandım allahtan rüyaymış dedim iyice sıyırdım galiba Ama sanırım artık bir süre ben de kafamdan çıkarcam bu bebek düşüncesini

amin, en hayırlısı olacağını biliyoruz o nedenle huzurla bekleyelim derim :)

Kızlar nasılsınız :) 2 gündür girmedim çünkü farkettim ki burası da pskolojimi çok etkiliyor, yani sürekli bebek adet günü şu belirtimi bu belirtimi bunları düşünmeme neden oluyor o yüzden biraz uzak tutmak istedim kendimi. Bu arada kaçırdığım ama güzel haber alanlar olduysa kutluyorum :)

Ben telefondan takip ediyorum .geçen ay adete 2 gün vardı doktor muayene etmisti.yumurtan çatlamış dedi.doğurgan dönem adetten 2 gün sonra başliyo telde.ben zamanlamayımı yanlış yapıyorum acaba

Ahahaha. Ne bileyim hastalik vs. Icin diyorlar engellermis beyin hasari olabilecek seyleri. Belki bir sure icmem gercekten 4 5 aydir hic durmadan ictim 2 ay ara verip devam edebilirim. Hem sorumluluk olmaz icmek icin

Ben regenesis max kullanıyorum cnm doktorum önermişti aynı zamanda yumurtaların kaliteli olmasını sağladığını ve koruduğunu söylemişti..
Canim ben doktor vermeden farkli bisey de almak istemedim dumduz folik sordum o yuzden. Suan sorunum yokken tek şunu soemaya 80 tl vermiyim hic doktora dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…