- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
Yok canim has kocaelili biriyim ahaha teşekkürler hepsini yaziyorum bi bakicam netten alirim ona goreSen Almanydaydın galiba edekada var doppelherz ya da taxofix tek folic asit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim has kocaelili biriyim ahaha teşekkürler hepsini yaziyorum bi bakicam netten alirim ona goreSen Almanydaydın galiba edekada var doppelherz ya da taxofix tek folic asit
Kiz en sinir insan aman olmaz diyip 1 gecede karnini dolduran. Selam söyle Den güzelini yapıyosun.. bir arkadaşım triod tedvisi nedeniyle korunuyordu. çocuk düşünmüyordu. zatrn olmaz diyerek sadece 1 gecelik kaçamakla gebe kaldı :))
telefon matematiksel ortalama alıyor ma gerçekte havadan ortamdan hormomel değişiklikler olabiliyorBen telefondan takip ediyorum .geçen ay adete 2 gün vardı doktor muayene etmisti.yumurtan çatlamış dedi.doğurgan dönem adetten 2 gün sonra başliyo telde.ben zamanlamayımı yanlış yapıyorum acaba
Kiz en sinir insan aman olmaz diyip 1 gecede karnini dolduran. Selam söyle D
Yok canim has kocaelili biriyim ahaha teşekkürler hepsini yaziyorum bi bakicam netten alirim ona gore
Saoll canım bakayım bi araştırayım bende :)Clifeballıbitkiselmacun
Tamam canım bi bak yorumlaşalım yine :)Saoll canım bakayım bi araştırayım bende :)
İyiyim bat baya gecikti bugün bir bardak soğan suyu içtim gelmesini bekliyorum kuzumYok tatlım doğru benimki de... Yapmışsın test sende.. nasıl oldun peki???
sogan suyu adetmi getiriyor bende iceyimİyiyim bat baya gecikti bugün bir bardak soğan suyu içtim gelmesini bekliyorum kuzum
misafiri gelcekti ya yatılı ondan gelemdi galiba
Test yaptın mııııİyiyim bat baya gecikti bugün bir bardak soğan suyu içtim gelmesini bekliyorum kuzum
Valla bende getiriyor bugün yaptım bakım gelmezse bu daha yapacagimsogan suyu adetmi getiriyor bende iceyim
Yaptım canım testin beyaz kısmı geleceğimden parlakTest yaptın mıııı
Yapma yaaa poff umudumuz diger aya kaldı artık..Yaptım canım testin beyaz kısmı geleceğimden parlak
Aynen ama bu gecikmeler artık bende pco mu var dedirtmeye basladiYapma yaaa poff umudumuz diger aya kaldı artık..
bende oyle dusundum gecen ay 16 ekimde olmustum hala yok doktora sordum olmaz dedi ama bilmiyorumkiAynen ama bu gecikmeler artık bende pco mu var dedirtmeye basladi
Bu doktorlarda bakmadan yok diyor ya deli oluyorum bide acele ettirip insanın soracağıni da unutturuyorlar valla bütün belirtileri var bende e kuzum napacagim bilmiyorumbende oyle dusundum gecen ay 16 ekimde olmustum hala yok doktora sordum olmaz dedi ama bilmiyorumki
Pco lu olup olmadıgını nasıl bakıyorlarBu doktorlarda bakmadan yok diyor ya deli oluyorum bide acele ettirip insanın soracağıni da unutturuyorlar valla bütün belirtileri var bende e kuzum napacagim bilmiyorum