Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok tatlım doğru benimki de... Yapmışsın test sende.. nasıl oldun peki???

Kimisi öğreniyor ovulasyon testiyle kimisinde yumurtlama tekrar oluyor ondan çift çizgi çıkıyor.. en garantisi o yüzden gebelik testi canım

haklısın ... ama her ay gebelik testi yapıp tam test negatif çıktıktan 15 dk sonra regl olmaktan bıktım:KK43: her ay aynı şey; 1 -2-3 gün gecikiyor tam test yapıyorum hop regl başlıyor :olamaz:

Kizlar benim folik asit bitti yarin yeni alicam. Ama suan kullandigimin icerigi b12 iyot d3 ve folik asit. Ben sadece folik asit olan bir hap istiyorum. Digerlerini dogal yolla daha cok aliyoruz folik asit depolanmiyor. Ne önerirsiniz bana?

Ben regenesis max kullanıyorum cnm doktorum önermişti aynı zamanda yumurtaların kaliteli olmasını sağladığını ve koruduğunu söylemişti..

haklısın ... ama her ay gebelik testi yapıp tam test negatif çıktıktan 15 dk sonra regl olmaktan bıktım:KK43: her ay aynı şey; 1 -2-3 gün gecikiyor tam test yapıyorum hop regl başlıyor :olamaz:

Bilmez miyim o duyguyu.. bu ay 5gün gecikti benim reglim o kadar heyecanlandım ki çünkü hiç gecikmedi sonra test yaptım 1 saat sürmedi reglim başladı.. adetine varsa bekle canım o zaman boş yere dinleme kendini de

Eklentiler

• 2018-10-22-21-59-55.png
    2018-10-22-21-59-55.png
    383,1 KB · Görüntüleme: 30
Bende neufolid kullanıyorum içeriği guzel kullanirsan onu alabilirsin. Ama uzun sure kullandim bide her gun icince diger ek vitaminleri cok aldi vucut. Asiri olsun istemiyorum tek folik bulayim dedim

Sen Almanydaydın galiba edekada var doppelherz ya da taxofix tek folic asit

Bilmez miyim o duyguyu.. bu ay 5gün gecikti benim reglim o kadar heyecanlandım ki çünkü hiç gecikmedi sonra test yaptım 1 saat sürmedi reglim başladı.. adetine varsa bekle canım o zaman boş yere dinleme kendini de
benimde adet gelse keske tekrar yumurtladim bat gunu:) bir an evvel tedaviye baslayabilsem bari

Benimde reglime 5 gün kaldı ama hamilelik adına bir belirti yok kızlar.. göğüs hassassılığı başladı tatlı krizim başladı.. birde beyaz kıvamlı akıntı geliyo bikaç gündür. Bu ay hiçbişeyi hamileliğe yormuyorum bende saldım artık..

Benimde reglime 5 gün kaldı ama hamilelik adına bir belirti yok kızlar.. göğüs hassassılığı başladı tatlı krizim başladı.. birde beyaz kıvamlı akıntı geliyo bikaç gündür. Bu ay hiçbişeyi hamileliğe yormuyorum bende saldım artık..
en güzelini yapıyosun.. bir arkadaşım triod tedvisi nedeniyle korunuyordu. çocuk düşünmüyordu. zatrn olmaz diyerek sadece 1 gecelik kaçamakla gebe kaldı :))

İnşAllah canım yaa gelsin de başla.. enfeksiyon falan yok değil mi???
bilmemki canim yoktur galiba olsaydi sanirim cikardi ortaya.ama bat gunu yumurtladigimi ogrendim hersene mevsim gecislerinde falan 10 15 gun senede bir kez falan oynar adetim demek bu yuzdenmis

Ben duydum canim kiz arkadsimin akrabasi almis 2 yildir olmuyomustu kiz içmiş 2 ay sonra hamile kalmis hmde bir suru kist oldgu halde doktor tup bebek demis normlde ama olmus iste
Evet canım bende çok olumlu şeyler okudum o yüzden de merak ettim burda kullanan var mı diye, ve bugün hsg çekildim sol tüp açık ama sağ taraf kapalı... çkk üzgünüm doktorla görüşmek için de 1 ay sonraya randevu verdiler , bakalım ne olacak.. bu macunu kullanmaya karar verdim, hayırlısı bakalım

Evet canım bende çok olumlu şeyler okudum o yüzden de merak ettim burda kullanan var mı diye, ve bugün hsg çekildim sol tüp açık ama sağ taraf kapalı... çkk üzgünüm doktorla görüşmek için de 1 ay sonraya randevu verdiler , bakalım ne olacak.. bu macunu kullanmaya karar verdim, hayırlısı bakalım
Nedir bu macun bilgi verebilirmisiniz?

X