Bir yıldır devam eden kronik mantarı nasıl yendim?

Ben de fatihtekini duydum burdan. Aynı eczane olmalı. Ama geçenlerde borik asitli vajinal duş ile ilgili araştırma yaparken ınstagramda bir kadın bana aynı problemi yaşadığını ve çözüm bulduğunu, canpark eczanesini aramami ona dua edeceğimi söyledi. Kadın Kayseriden ulaşmış oraya. Ben de aradım konuştum. 42 tanesini 450 TL ye aldım. Ama dediğim gibi henüz başlamadım test sonucumu bekliyor

Ben de fatihtekini duydum burdan. Aynı eczane olmalı. Ama geçenlerde borik asitli vajinal duş ile ilgili araştırma yaparken ınstagramda bir kadın bana aynı problemi yaşadığını ve çözüm bulduğunu, canpark eczanesini aramami ona dua edeceğimi söyledi. Kadın Kayseriden ulaşmış oraya. Ben de aradım konuştum. 42 tanesini 450 TL ye aldım. Ama dediğim gibi henüz başlamadım test sonucumu bekliyorum
keşke bir aylık alsaydın tam o zaman sonuç veriyo dedi doktor um eczane deki kadında aynı şeyi söyledi onun için bir aylık aldım ben 60 adet

Ya çok ilginç benim hiç kaşıntım olmuyor artık ama akıntı hep var. Bir de Fitil demekki içeriyi akıtarak temizliyor. Ben havlu peçeteyi katlayarak koyuyorum. Günlük pedden de korkar oldum.
merhaba. doğru mu bilmiyorum ama pecetelerdeki agartici yani beyaz renk veren maddeler de hassasiyet yapabilir d
Bende de bir ara candida ve e.coli çıkmıştı sonraki vajinal suruntulerde sadece candia kalmıştı. Doktorun dediğine göre önden arkaya temizlik ile alakalı o bakteri. Üreaplazma için ise size şöyle bir açıklama yapabilirim: ben cuma günü evime yakın bir kadın doğuma gittm sırf testi hemen yaptırmak için. Benim doktorum değil normalde. Doktorun bana söylediği şu: biz kadın doğum polikliniğinde idrar tahlilinde üreaplazmaya bakamıyoruz. Sadece normal idrar tahlili bakılıyor. Sen nerde yaptirdiysan oraya git dedi. İnanamadim. Şimdiye kadar zaten hiçbir kadın dogumcunun yaptigi testte üreaplazma çıkmadı. Laboratuvarlarda ve enfeksiyon polikliniğinde orda yaptırdığım idrar testlerinde öğrendim.
anladim. yani ona baktırmak icin enfeksiyon hastalıkları dr.u istek yapabiliyor. onların alanı değil o zaman.. zaten e.coli için bir antibiyotik kullandım geniş spektrumlu, umarım üreaplazma varsa ona da etki eden bi ilaçtır çünkü daha fazla antibiyotik kaldiramacak durumdayım. her dr bi ilac yazdı son 1.5 aydir. deneme tahtasına döndüm. allah hepimize şifa versin, artık hastanelerden usandım. iyi aksamlar, sevgiler

merhaba. doğru mu bilmiyorum ama pecetelerdeki agartici yani beyaz renk veren maddeler de hassasiyet yapabilir d

anladim. yani ona baktırmak icin enfeksiyon hastalıkları dr.u istek yapabiliyor. onların alanı değil o zaman.. zaten e.coli için bir antibiyotik kullandım geniş spektrumlu, umarım üreaplazma varsa ona da etki eden bi ilaçtır çünkü daha fazla antibiyotik kaldiramacak durumdayım. her dr bi ilac yazdı son 1.5 aydir. deneme tahtasına döndüm. allah hepimize şifa versin, artık hastanelerden usandım. iyi aksamlar, sevgiler
Son yazdığınız cümleler sanki benim ağzımdan çıkmış gibi... İnanır misiniz bir buçuk yıldır icmedigim ilaç antibiyotik kullanmadığım fitil kalmadı. Ben de deneme tahtasına döndüm. Yani aslında yapicaklari şey o kadar basitmiş ki bunca doktora testlere tahlillerde gide gele öğrendim. Gerekli olan tüm testleri yapip ardından pozitif çıkan bakteri, virüs, mantar her neyse onun antibiyogrami yapılacak ve doğru ilaç seçimiyle kısa sürede hastalığımizdan kurtulacağız. Yani şunu yapmak ne kadar zor olabilir. İnanır misin kaç doktor birşeyin yok mantar sadece diye beni savsakladi, ya da seninki artık psikolojik biseyin yok diye kafanı takip durma diye başından savdi. Hakkım varsa helall etmiyorum, idrarı yaptığım yer aciyo batıyo yanıyor nasıl psikolojik olabilir bu mümkün mü ya?! Her neyse, uzatmayayım, son olarak üreaplazmayi da aynı candida ve diğer şeyler gibi çok araştırdım. Tetrasiklin içeren antibiyotikler geçerli. Tetradoks monodoks gibi. Sebebi: penisilin gibi sık kullanılan ve hücre duvarına etki ederek bakterileri yok eden antibiotiklere de hücre duvarları olmadığı için dirençlidirler.

Nasıl kullandınız ben 4 yıldır gidip geri gelen bir enfeksiyon ile birlikte yaşıyorum. Çok çeşitli ilaç elma sirkesi karbonat ama maalesef fayda görmedim sürekli geçip tekrarlıyor.

Nasıl kullandınız ben 4 yıldır gidip geri gelen bir enfeksiyon ile birlikte yaşıyorum. Çok çeşitli ilaç elma sirkesi karbonat ama maalesef fayda görmedim sürekli geçip tekrarlıyor.

ben bir ay sabah akşam kullandım borik asit li fitili biteli bi hafta oldu bakalım tekrarlıcakmı normal şartlarda 3 gün sonra kaşınmaya başlıyodm
Nasıl gidiyor şuan ben 4. Gün 7.fitildeyim iyi ama devam etmem gerek sanırım 53 tane daha var elimde

merhaba. sıkıntınız çözüm bulabildiniz mi. ben halâ aynı sorunla uğraşıyorum. bulduysanız buradan yazabilir misiniz cok teşekkürler
fitil kullanınca geçti çok şükür 15 günü geçti şuan bişi yok bu kadar mantarsız kaldığımı asla bilmem mutluyum çok şükür geçti

onları bende kullandım zaman harcama yalandan hiçbir etkisi yok 3 gün sonra aynı başa sarıyodum eşimden utanıyordum artık yapamaz olduk sürekli mantar çok şükür geçti 15 günü geçti

X