- 14 Ekim 2016
- 7.070
- 47.631
- 548
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Ben anne değilim. Ama anne olursam sizin gibi sakin bir anne olurum sanırım. Sıradan bir törende çocuğumun istanbulu fethettigini zannedecek kadar çılgın bir anne olmayi gerçekten hic istemiyorum.
Ben ortaöğretimde branş öğretmeniyim. Yani konunun uzmanı değilim. Ama fikrimi size belirtmek istiyorum. Zira yazınızdan da ne kadar akli selim ,egitimli ve donanimli olduguzu görebiliyorum. Bu platformda derdini anlatabilen insana o kadar hasret kalıyoruz ki.. bulunca kendisine roman yazmak istiyoruz.
Bencocuklara anlatmaktan yanayım. Cocuk kesin olarak katılmayacaksa ve gösteriyiizleyecekse. Kendisine anlatın. Anlamayacağını ve sizi dinlemek için 2 dakika sabit durmayacağını biliyorum. Ama siz yine de anlatın.
Bi de... orta da 2 secenek var.
Biri gösteriyi izlemek.
Öteki izlememek.
Peki hangisinde olumsuz ihtimal var.
Ilkinde olumsuz bir olasılık varken ikinci seçenekte olumsuz bir olasılık yok.
Mudurenin bahsettiği " seneye daha kolay öğrenir" mantığını ben sevmedim.
Büyüdükçe, biraz daha sakinleştikce zaten yapacaktır. Bununiçin ekstra bir çabaya gerek olduğunu zannetmiyorum.
Bu sadece bir fikir. Inanin ne kadar isabetli onu da bilmiyorum.
Insallah vereceğiniz karar en doğru karar olur.
Allah kolaylık versin.
Ben ortaöğretimde branş öğretmeniyim. Yani konunun uzmanı değilim. Ama fikrimi size belirtmek istiyorum. Zira yazınızdan da ne kadar akli selim ,egitimli ve donanimli olduguzu görebiliyorum. Bu platformda derdini anlatabilen insana o kadar hasret kalıyoruz ki.. bulunca kendisine roman yazmak istiyoruz.
Bencocuklara anlatmaktan yanayım. Cocuk kesin olarak katılmayacaksa ve gösteriyiizleyecekse. Kendisine anlatın. Anlamayacağını ve sizi dinlemek için 2 dakika sabit durmayacağını biliyorum. Ama siz yine de anlatın.
Bi de... orta da 2 secenek var.
Biri gösteriyi izlemek.
Öteki izlememek.
Peki hangisinde olumsuz ihtimal var.
Ilkinde olumsuz bir olasılık varken ikinci seçenekte olumsuz bir olasılık yok.
Mudurenin bahsettiği " seneye daha kolay öğrenir" mantığını ben sevmedim.
Büyüdükçe, biraz daha sakinleştikce zaten yapacaktır. Bununiçin ekstra bir çabaya gerek olduğunu zannetmiyorum.
Bu sadece bir fikir. Inanin ne kadar isabetli onu da bilmiyorum.
Insallah vereceğiniz karar en doğru karar olur.
Allah kolaylık versin.