Bir yıl dolmadan görümcem yüzünden boşanma seviyesi

Walla eşinden ümidin varsa hemen çocuk yap , o zaman görümce çocuğu falan görmez eşin
Bu arada görümcenin de senin çocuğun İçin hiçbiryer yapmadığını görür ve başkası yüzünden tartışmak ne saçmaymış anlar eşin

ortada görümce yüzünden gelinen bir boşanma seviyesi göremedim. problem tamamen siz ve eşinizde.
bence eş ailesinden gereksiz beklentilere girmeyi bırakın artık, sadece kavgada değil normal hayatınızda da. gelin yemeğiymiş, o bana şunu yapmadıymış, şuraya gelmediymiş vs vs. biriniz gelinsiniz biriniz görümce. bu kadar. kimse sizi el üstünde tutmak zorunda değil, çaba göstermek zorunda değil aynı şey sizin için de geçerli.
eşiniz böyle bir konudan hemen patlayıp, size yaptığı şeyleri sıralıyorsa bu da çok ayıp. bir insanı en doğru kavgada tanırsın. bana aldığı elimdeki telefonu kavga içinde geçirebilen bir insana ben iyi gözle bakamam, o telefonu da bir daha kullanamam.
ikinizinde iletişim problemi var. illa beklentiye girecekseniz de ablan şunu şunu yapmadı demenin de yeri vardır. o an eşiniz vermek istediyse yemek verir, konuyu başka zaman açarsınız. ama olup olmadık yerde pat diye söyleyince, adama da sinir gelip iletişimi koparıp saçma sapan şeylere değinmiş, kısas yapmaya çalışmış. nereden tutsan elinde kalır..

Çocuklara bir kap yemek verseniz ne olacakki. Siz kotüsünuz. Eşiniz sizinle hiç zaman kaybetmesin , boşanın
+1 katılıyorum. Bende çok anlaşamam görümcemle yani samimi değilimdir öyle ama eşim yemek verelim dese tabi canım tabak orda doldur sen derim veririm ki görümceme giderken sarma pişirip götürmüşlüğüm var ne var ki bunda ? Siz olayı yanlış anlamışssınız görümcenizin yapmamasından şikayetciyseniz bunu o an değilde daha uygun zamanda söylemelisiniz. Mesela görümce size şunu bunu yap dese aa hayatım yapamam valla o da yapmıyor ki dersen bi nebze kız haklı der. Hazır yemeğin neyini vermediniz? Eşimin yeğinine meyve koyarda gönderirim yesin çocuk diye.

Bu nasıl tavsiyeler Allah aşkına?
Korkunçsunuz

Suan boşanma aşamasındayım
Bende üç sene savaş verdim nolduuugg???? Olan bana oldu! Milletin ağız kokusunu çekmeye aslaaa değmiyor. Eee yuvam için uğraşırım eee uğraş dur o zaman senelerini ver mutsuzlugunla öl. Afedersin kadının yuvasıysa adamında yuvası yuvası için uğraşmayıp anacım babacım bacım gardaşım diyorsa def edeceksin yaşasınlar koyun koyuna.

Asıl olgunluk kavga sırasında üzerinize yürüyen kişilere büyügümdür eşimin ailesidir diye konserve yollamaktır. Ha bunuda çogu kişi yapamaz şahsen ben asla yapamam. Siz eşinizin abisiyle sorununuz olmadıgı için ona yollamışsnz onlarda buna ithafen yapmıştır inanıyorum ki yine oğullarını gözeterek yapmışlardır bu iyiliklerini. Çünkü gelin olarak aldıkları kişiye bu şekilde davranan insanların insanlık yapacaklarını sanmıyorum nispet olur göz boyamak olur her neyse. İyi niyet arayamıcam kb.

Ya ben zannetmiyorum ki Bi gelin evine görümcesi gelmedi diye boşansın nasıl Bi beyindir bilemedim bişiler olmuş olması gerekir illaki yada sebebi farklı siz üzerinize alındınız. Ayrıca çağırmak zorundamı? Zamanında gitmemişsiniz sonrasında niye çagırsın? Yada siz zamanında gitmemişsiniz neden çagırsın diye beklenti içine girdiniz? Sonuçta gelinler kendi evlerinden çıkıp başka eve giriyorlar siz yakın davranabilirdinz? Evli misinz görümceniz varmı açıkcası merak ettim?

Ben iyi niyet arasaydım şuan görüşüyor olurdum. Hala görüşmüyorum belirttim mesajımda. Dediklerinize de harfiyen katılıyorum. Abisiyle problemimiz olmadığı için yolladım tabii ki. Kaldı ki durup dururken "aaa şu yaptığım konservelerden vereyim bari" olmadı. Eşim istediği için yolladım. Bayanında eşi söylemiş ama vermemiş. Bilmem arada ki farkı anlayabildiniz mi

Şu her şeyi görümce ile kaynanaya yükleme merakını anlamıyorum. Kocanızla kavga etmişsiniz farkında mısınız? Sorun görümcenizin yaptığı dedikodu falan değil.Ayrıca görümceye ya da çocuklarına yemek vermemek istemenizi de anlamış değilim.Ne var sokaktaki çocuğa bile veririm onları mutlu edecek bir şey varsa evde.Sürekli kendi kendinize bilenmeyin.Bir şey mi duydunuz sizi rahatsız eden kardeşi ile paylaştığı ertesi gün söyleyin ben çok rahatsız oldum benımle konusabılırsın sorun ne diye.Böyle davranırsanız yoluna girer aksi halde çığ gibi büyür sorunlarınız.

Anladım tabikii ben size istinaden söyledim konu sahibi çocuktan Bi yemek esirgememeliydi sıkıntısı oldugu kişiyi baz alarak tavrı belli etse daha iyi olurdu

Tartışmanın fitilini siz ateşlemişsiniz.
Eşiniz de kirilacaginiz yerden vurmus .
Eşim bana kalkıp yeğenlerine bu evden yemek veremezsin annenler de dahil buna dese .
Totosundaki dona kadar laf ederdim eşin hakli olarak saldırıya geçmiş durduk yere değil .
Konuyu ben mi yanlış anladım , anlamadıysam bu yani. Yenge sevmiyorum .

Gelin yemeği ne ola ki? Ilk defa duyuyorum düğünden sonra mı oluyor? Dedikodumu yaptı derken siz kimsenin dedikodusunu yapmıyorsunuz sanırım. Dedikodu yapmayan kaç insan vardır bilemedim. Kimse kimseye bir şey vermez o zaman. Sorun dedikodu değil yakalanmak sanırım mesela sizin de buraya yazdıklarınızı görümce görebilir.Tavrinizi yemek konusunda göstermeniz hoş olmamış.

eşine çok kızdım bence ailesi yüzünden seni de bu kadar üzmesine gerek yoktu hakaret etmemişsin bi şey dememişsin yani

eşine çok kızdım bence ailesi yüzünden seni de bu kadar üzmesine gerek yoktu hakaret etmemişsin bi şey dememişsin yani
Birine yemek vermek istemiyorum demek hakarettir bence insan düşmanına yemek vermez sanırım şu günlerde. Hakaret illa sözel olmaz ki. Bence konu sahibi başta haksız. Eşi dilinin ayarını bilmediği için haksız duruma düşmüş o kadar. Bir de acaba hep böyle küçük şeylerde laf ediyor mu. Senin ablan şöyle böyle diyor mu?Bazıları karşıdakini ufak ufak çıldırtır karşıdaki büyük tepki koyunca da sonunda ben ne yaptım der çekilir kenara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…