- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
- Konu Sahibi selencccxxx
-
işte asla tahammül edemediğim bişi benimde bu yailk defa duyuyorum böyle birşeyyazıp yazıp sildim ..neyse.. 3 senelik evlilik böyle devam ediyorsa yazık kadına aylık ücret verin bari.
+1 katılıyorum. Bende çok anlaşamam görümcemle yani samimi değilimdir öyle ama eşim yemek verelim dese tabi canım tabak orda doldur sen derim veririm ki görümceme giderken sarma pişirip götürmüşlüğüm var ne var ki bunda ? Siz olayı yanlış anlamışssınız görümcenizin yapmamasından şikayetciyseniz bunu o an değilde daha uygun zamanda söylemelisiniz. Mesela görümce size şunu bunu yap dese aa hayatım yapamam valla o da yapmıyor ki dersen bi nebze kız haklı der. Hazır yemeğin neyini vermediniz? Eşimin yeğinine meyve koyarda gönderirim yesin çocuk diye.Çocuklara bir kap yemek verseniz ne olacakki. Siz kotüsünuz. Eşiniz sizinle hiç zaman kaybetmesin , boşanın
Bu nasıl tavsiyeler Allah aşkına?diyorum senin koca cok havalanmıs madem ailesini istiyo ne evlendin dicen yüzüne vurucan sessis sessi kapı arkasında aglamcan o bagrıyomu sende bagrıcan bi masa devirmeye bakar bu arada oturdugunuz ev aile konutu kapsamıda giriyo kendi babasının evi bile olsa bunu korkutmak maksadıyla bile söylersin seni evden kovarsa yasal olarak aile konutu oturdugunuz ev alırım bi uzaklastırma gider kalırsın ananda de biraz bel altı vur kocanın zaafları neler sen karısının
Bende üç sene savaş verdim nolduuugg???? Olan bana oldu! Milletin ağız kokusunu çekmeye aslaaa değmiyor. Eee yuvam için uğraşırım eee uğraş dur o zaman senelerini ver mutsuzlugunla öl. Afedersin kadının yuvasıysa adamında yuvası yuvası için uğraşmayıp anacım babacım bacım gardaşım diyorsa def edeceksin yaşasınlar koyun koyuna.Suan boşanma aşamasındayım
Asıl olgunluk kavga sırasında üzerinize yürüyen kişilere büyügümdür eşimin ailesidir diye konserve yollamaktır. Ha bunuda çogu kişi yapamaz şahsen ben asla yapamam. Siz eşinizin abisiyle sorununuz olmadıgı için ona yollamışsnz onlarda buna ithafen yapmıştır inanıyorum ki yine oğullarını gözeterek yapmışlardır bu iyiliklerini. Çünkü gelin olarak aldıkları kişiye bu şekilde davranan insanların insanlık yapacaklarını sanmıyorum nispet olur göz boyamak olur her neyse. İyi niyet arayamıcam kb.Şöyle örnek vereyim; kaynanam ve görümcemlerle kavgalıyım, üstüme yürüdüler geçtiğimiz yaz. Kendileri kavga çıkardı ben de kestim ilişkimi. Yazdan kalma kışlık konservelerim vardı, eşimin abisinin sevdiğini bildiğim için ( onunla sorunumuz yok) konservelerimden verdim. Bunu duyan ve gören görümcem de bana salça yollamıs kavgalı oldugumuz halde. Kaynanamda biber vs yollamıs. Hala daha konusmuyorum ama burada ki ince çizgiyi anlamıssınızdır umarım. Lütfen biraz daha olgun davranmaya çalışın.
Ya ben zannetmiyorum ki Bi gelin evine görümcesi gelmedi diye boşansın nasıl Bi beyindir bilemedim bişiler olmuş olması gerekir illaki yada sebebi farklı siz üzerinize alındınız. Ayrıca çağırmak zorundamı? Zamanında gitmemişsiniz sonrasında niye çagırsın? Yada siz zamanında gitmemişsiniz neden çagırsın diye beklenti içine girdiniz? Sonuçta gelinler kendi evlerinden çıkıp başka eve giriyorlar siz yakın davranabilirdinz? Evli misinz görümceniz varmı açıkcası merak ettim?Ay sizi çok iyi anlıyorum.
Bizim gelin de düğün öncesi yerleştirdikleri eve hiç gitmedim diye boşandı.
Gidemediğim dönemin pandemiden kaynaklı şehir dışı yasağı olması, farklı şehirlerde oturuyor olmamız ve onun beni hiiiiç çağırmamış hatta 1 yıllık ilişkisinde hiç aramamış olmasını belirtmek isterim.
Ben iyi niyet arasaydım şuan görüşüyor olurdum. Hala görüşmüyorum belirttim mesajımda. Dediklerinize de harfiyen katılıyorum. Abisiyle problemimiz olmadığı için yolladım tabii ki. Kaldı ki durup dururken "aaa şu yaptığım konservelerden vereyim bari" olmadı. Eşim istediği için yolladım. Bayanında eşi söylemiş ama vermemiş. Bilmem arada ki farkı anlayabildiniz miAsıl olgunluk kavga sırasında üzerinize yürüyen kişilere büyügümdür eşimin ailesidir diye konserve yollamaktır. Ha bunuda çogu kişi yapamaz şahsen ben asla yapamam. Siz eşinizin abisiyle sorununuz olmadıgı için ona yollamışsnz onlarda buna ithafen yapmıştır inanıyorum ki yine oğullarını gözeterek yapmışlardır bu iyiliklerini. Çünkü gelin olarak aldıkları kişiye bu şekilde davranan insanların insanlık yapacaklarını sanmıyorum nispet olur göz boyamak olur her neyse. İyi niyet arayamıcam kb.
Şu her şeyi görümce ile kaynanaya yükleme merakını anlamıyorum. Kocanızla kavga etmişsiniz farkında mısınız? Sorun görümcenizin yaptığı dedikodu falan değil.Ayrıca görümceye ya da çocuklarına yemek vermemek istemenizi de anlamış değilim.Ne var sokaktaki çocuğa bile veririm onları mutlu edecek bir şey varsa evde.Sürekli kendi kendinize bilenmeyin.Bir şey mi duydunuz sizi rahatsız eden kardeşi ile paylaştığı ertesi gün söyleyin ben çok rahatsız oldum benımle konusabılırsın sorun ne diye.Böyle davranırsanız yoluna girer aksi halde çığ gibi büyür sorunlarınız.O kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
Anladım tabikii ben size istinaden söyledim konu sahibi çocuktan Bi yemek esirgememeliydi sıkıntısı oldugu kişiyi baz alarak tavrı belli etse daha iyi olurduBen iyi niyet arasaydım şuan görüşüyor olurdum. Hala görüşmüyorum belirttim mesajımda. Dediklerinize de harfiyen katılıyorum. Abisiyle problemimiz olmadığı için yolladım tabii ki. Kaldı ki durup dururken "aaa şu yaptığım konservelerden vereyim bari" olmadı. Eşim istediği için yolladım. Bayanında eşi söylemiş ama vermemiş. Bilmem arada ki farkı anlayabildiniz mi
Birine yemek vermek istemiyorum demek hakarettir bence insan düşmanına yemek vermez sanırım şu günlerde. Hakaret illa sözel olmaz ki. Bence konu sahibi başta haksız. Eşi dilinin ayarını bilmediği için haksız duruma düşmüş o kadar. Bir de acaba hep böyle küçük şeylerde laf ediyor mu. Senin ablan şöyle böyle diyor mu?Bazıları karşıdakini ufak ufak çıldırtır karşıdaki büyük tepki koyunca da sonunda ben ne yaptım der çekilir kenara.eşine çok kızdım bence ailesi yüzünden seni de bu kadar üzmesine gerek yoktu hakaret etmemişsin bi şey dememişsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?