Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu
şimdi çok mu iç içe oturuyorsunuz
görümcem neden benden anahtar alıyor onu anlamadım
görümcem karşı apartmanda oturuyor ama gezmeye giderken anahtarı yanında oluyor gezmeden dönüşten benden hiç anahtar istemiyor
karşı apartmandaki görümcemin evine en son Şubat 2020 de kapıdan uğradım bu süreçte gitmedik gelmedik
görümcem beni evine yemeğe çağırmıyor yahut gelin beni çağırmıyor diye kimse küsmedi zira pandemi
hepsini geçtim eşiniz iyi kötü doğru yanlış çocuklara yemekten ver demiş
o esnada insan yemeği verir sonra der bari nasıl denir o bize ne yapıyor ki diye
eşiniz de size düğün yemeği yap dememiş, pişen yemekten ver demiş
iş tabii ki "sen de annene bir şey vermeyeceksin"e gelmiş zira eşin sinirlenmiş bu tavrına
sorun görümcede değil sizde
arkanızdan konuşuyorsa da eşiniz ile bu kavga öncesi paylaşsaydınız derdinizi
bak ben kalabalık olmasın diye haber vererek sonra çağıracağım dedi o beni arkamdan şikayet etti diye konulmak dururken bu çıkışınız hiç şık değil
bu evlilik devam etsin istiyorsanız 3. kişileri hayatınıza dahil etmeyin, bir şey denecekse kendiniz deyin, onların yaptıklarından şikayetçiyseniz de anında söyleyin